pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Ultimele posturi

 • Detalii esențiale pentru fiecare încăpere a casei tale
  Detalii esențiale pentru fiecare încăpere a casei tale
  682 Views

  Creativitatea este singura care contează cel mai mult atunci când vine vorba de amenajarea locuinței astfel încât să reflecte personalitatea locatarilor, dar și să le asigure un confort sporit, de la odihnă la gătit.

  Detalii
 • 3 sfaturi utile pentru amenajarea unui dormitor confortabil
  3 sfaturi utile pentru amenajarea unui dormitor confortabil
  588 Views

  Într-o lume în care ritmul vieții de zi cu zi este foarte alert, dormitorul a devenit locul de refugiu pentru mulți dintre noi, fiind o oază de relaxare unde să îți încarci bateriile pentru a doua zi. Ca atare, confortul creat prin amenajarea acestei încăperi primează. Culorile folosite, decorațiunile joacă un rol important, mai ales că aici se va resimți cel mai puternic personalitatea ta. Este locul unde îți poți impune stilul personal, indiferent dacă îți dorești un dormitor minimalist sau...

  Detalii
 • Cum să-ți amenajezi locuința ca să-ți reflecte personalitatea
  Cum să-ți amenajezi locuința ca să-ți reflecte personalitatea
  679 Views

  ”Acasă este acolo unde îți este inima”, sună un celebru aforism. Acasă este locul unde sufletul tău se simte iubit și liniștit, unde te regăsești ca ființă spirituală, îți găsești oaza de liniște după o zi de muncă și luptă cu viața, locul în care cele mai banale activități devin ritualuri mult așteptate, cum ar fi pregătirea cafelei dimineața, este locul unde te simți confortabil pentru că reflectă o parte din personalitatea ta.

  Detalii
 • Cum te pregătești pentru amenajarea camerei bebelușului tău
  Cum te pregătești pentru amenajarea camerei bebelușului tău
  540 Views

  Nașterea unui copil este un eveniment important în viața unei familii. Schimbările ce vor urma au nevoie de etape pentru a fi asimilate și de pregătiri din partea viitorilor părinți. Pe lângă trusoul pentru gravidă,  apoi pentru bebeluș, amenajarea dormitorului, unde cel mic își va petrece anii din viață, reprezintă o adevărată provocare. Sunt părinți care se gândesc că dacă tot amenajează această cameră atunci ea să poată fi utilizată și peste câțiva ani, adică bebelușul prima dată este...

  Detalii
 • Alegerea colțarului potrivit pentru living, o adevărată artă
  Alegerea colțarului potrivit pentru living, o adevărată artă
  685 Views

  Cele mai dragi momente le petrecem acasă și nimic nu este mai plăcut decât să te întorci după o zi grea de lucru și să te relaxezi în living sau să petreci o după masă de sâmbătă alături de familie, în fața televizorului, la un film bun. Dacă vrei să creezi un spațiu cât mai versatil în living un colțar extensibil este alegerea potrivită. Combinarea confortului cu stilul este o necesitate atunci când investești într-un obiect de valoare, așa cum este colțarul, pentru că el este o investiție...

  Detalii
 • Cum să îți transformi și mai mult casa în acasă
  Cum să îți transformi și mai mult casa în acasă
  519 Views

  Se spune că acasă este acolo unde sunt cei pe care îi iubești. Este cu siguranță cel mai important ingredient. Dar pe lângă aceasta fiecare dintre noi simte nevoia să își lase amprenta personală asupra căminului, să o personalizeze după bunul plac. Iată câteva sfaturi pentru a face mediul ambiental mai plăcut, pentru a te simți mai confortabil la tine acasă și pentru a transforma casa în acasă.

  Detalii
 • Cum te pregătești pentru un garden party la tine acasă
  Cum te pregătești pentru un garden party la tine acasă
  1952 Views

  Vara a sosit și odată cu ea și sezonul petrecerilor. Nimic nu se compară cu o petrecere alături de cei dragi pentru a sărbători un eveniment important. Ești pregătit pentru a savura o petrecere în aer liber, alături de familie și prieteni?

  Detalii
 • Sfaturi pentru decorarea unui living ca desprins din reviste
  Sfaturi pentru decorarea unui living ca desprins din reviste
  910 Views

  Amenajarea locuinței nu este niciodată simplă precum pare, de la alegerea mobilierului la decorațiuni totul este o provocare. Dar cum amenajezi fiecare încăpere pentru a obține o locuință practică și stilată, în special livingul, care este locul pentru momente memorabile alături de familie și prieteni, dar este destinat și relaxării? Fiecare detaliu, piesă de mobilier și decorațiune, contribuie la crearea acelei atmosfere plăcute. De aceea, am conturat un mic ghid care sper să-ți fie de folos.

  Detalii
 • Cum să-ți mobilezi livingul ideal
  Cum să-ți mobilezi livingul ideal
  651 Views

  Ești proaspătul proprietar al unei locuințe sau îți dorești o schimbare de imagine a decorului existent al casei și nu știi cum să procedezi pentru a-ți amenaja livingul ca la carte, cu ce tip de mobilier? Ei bine, ai ajuns unde trebuie. Împreună cu specialiștii Natürlich îți vom oferi un scurt ghid pentru amenajarea livingului ideal și etapele amenajării.

  Detalii
 • Idei de amenajare a unui dressing, economic și fără mult efort
  Idei de amenajare a unui dressing, economic și fără mult efort
  1650 Views

  Toată lumea are o garderobă în creștere pentru că apar noi colecții, noi modele și vrem să fim cât mai trendy. Însă pentru mulți dintre noi depozitarea și organizarea hainelor pare o misiune dificilă.

  Detalii
 • 5 metode de a menține răcoarea în dormitor pe timp de caniculă
  5 metode de a menține răcoarea în dormitor pe timp de caniculă
  1280 Views

  O mare parte din timp o petreci în dormitor, este locul unde te odihnești și dormi. Dar știai că temperatura ideală în dormitor este garanția pentru un somn odihnitor?

  Detalii
 • Cum să începi mobilarea sau reamenajarea dormitorului
  Cum să începi mobilarea sau reamenajarea dormitorului
  683 Views

  Dormitorul, refugiul nostru după o zi încărcată, trebuie să fie cât mai confortabil, frumos amenajat, să inducă starea de relaxare, să ne reflecte personalitatea. Ți-ai imaginat de atâtea ori dormitorul perfect, care să fie primitor, spațios, luminos, dar atunci când ai vrut să te apuci de mobilarea lui ai descoperit ce proces de-a dreptul copleșitor poate fi, mai ales dacă nu beneficiezi de sfaturile unui designer de interior? Iată câteva sfaturi de la specialiștii Natürlich care să te ajute!

  Detalii
Showing 109 to 120 of 205 (18 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work