pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Paturi

Se afiseaza 1-32 din 123 produs(e)

Toate produsele de la Natürlich indeplinesc standarde inalte de calitate, dar in ceea ce priveste paturile recunoastem ca toate sunt putin cam exagerate: grija la cea mai mica imbinare, de la elementele structurale, pana la picioare, si atentia obsesiva la detalii, la finisajele fiecarei tablii.

In general mobila de dormitor presupune o mare responsabilitate, deoarece creeaza cadrul adecvat pentru un somn care cu adevarat te incarca, te energizeaza si garanteaza un start optim al fiecarei zile care urmeaza. Noptile relaxante, reconfortante se obtin dormind in paturi primitoare, care nu scartaie cand te intinzi pe ele ca si cum le doare.

La Naturlich ne-am gandit la toate aspectele care influenteaza buna ta dispozitie si te pregatesc pentru calatoria in lumea visurilor, cand mintea nu mai percepe, dar corpul tau inca pricepe detaliile patului si le tranforma intr-o crescuta calitate a somnului.

De aceea modelele noastre de paturi de dormitor trebuie sa indeplineasca doua caracteristici notabile: sa fie rezistente si confortabile. Faptul ca sunt si frumoase e doar dovada ca gusturile noastre si ale tale sunt complet compatibile. Realizam paturi din lemn masiv sau placi aglomerate, unele innobilate cu furnir de stejar sau fag, altele tapitate, cu sau fara piele ecologica, dar mereu ghidandu-ne dupa o logica care urmareste stabilitatea, comoditatea si trainicia.

Paturile cu somiera rabatabila, cu sertare sau lada de depozitare aduc un plus de utilitate care le face sa fie foarte apreciate, iar modelele de paturi de dormitor imbracate in stofa adauga eleganta, creand o ambianta rafinata. Am acordat o mare atentie si camerei celor mici, creand paturi etajate din lemn masiv, concepute pentru o asamblare facila si o utilizare sigura, chiar amuzanta, fiindca pentru copii partea distractiva a oricarei activitati e cea mai importanta.

Daca preferi paturile boxspring, care imbina avantajele saltelelor cu arcuri si ale celor cu spuma, oferta noastra este extrem de diversificata, de la paturi elaborate, care mai mult par decat sunt complicate, la modele in care am pus accent pe simplitate. Dar indiferent de dimensiuni, gradul de confort si de stilul preferat, la Naturlich iti oferim mai mult decat un pat: sansa de a dormi complet relaxat si deconectat de la problemele vietii. Somn usor, maine va fi o noua zi!

FILTREAZA

PRET

150,00 lei - 6.795,00 lei

INALTIME

15 cm - 220 cm

LATIME

60 cm - 310 cm

LUNGIME

20 cm - 320 cm

ADINCIME

5 cm - 770 cm

Produs în Romania

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.