pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Garantii Bonus Card

MOBILEAZĂ-ȚI CASA AȘA CUM ÎȚI DOREȘTI CU BONUS CARD

În lumea Bonus Card vei beneficia de bonus, de rate fără dobândă și de una dintre cele mai mari rețele de parteneri din România. Avem peste 6000 de parteneri cu sute de magazine online sau magazine deschise chiar în orașul tău. Îți vei găsi cardul potrivit în cel mai scurt timp.

În plus Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu CIP din România care îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături la orice comerciant din ţară sau străinătate care afişează sigla MasterCard.

Te bucuri de tranzacţii în siguranţă, cu 3D Secure
Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, activând la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău.

Cum funcţionează? Pe scurt, de fiecare dată când tu sau utilizatorul cardului suplimentar veţi face cumpărături online de pe un site înrolat în 3D Secure, la plata cu cardul pe site, se va deschide o pagină nouă în care:

Vor fi afişate detaliile plăţii (comerciantul, valoarea şi data tranzacţiei, ultimele 4 cifre ale cardului utilizat).
Vei putea alege numărul de telefon pe care să primeşti parola tranzacţiei, din lista cu numere de telefon mobil predefinite de tine la Garanti Bank. Numerele de telefon definite trebuie să fie cele actuale, atât pentru tine, cât şi pentru utilizatorul cardului suplimentar. Apoi, vei primi pe telefon codul de validare a tranzacţiei.
În noua pagină afişată, va trebui să introduci codul de validare şi codul CVC2, conform indicaţiilor din pagină.
Şi gata! Poţi să stai liniştit, ştiind că ai efectuat o tranzacţie în siguranţă.

Cu Bonus Card ești pe plus:
Bonus la cumpărături
Cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 leu. Nu uita: ai până la 10% bonus la cumpărături.

12 rate fixe cu 0% dobândă
În lumea Bonus Card faci cumpărături și achiți în rate fără sa plătești dobândă.

Peste 6000 de parteneri
Ai o rețea extinsă de parteneri online și offline. Caută aici cel mai apropiat partener și beneficiază de toate avantajele pe care ți le oferă Bonus Card.

50 de zile perioadă de grație
Ai până la 50 de zile perioadă de grație în care nu plătești dobândă pentru tranzacțiile la comerciant dacă rambursezi integral, până la data scadentă, suma datorată. Află mai multe despre costurile Bonus Card aici.

Limită acordată
Între 500 lei și 9.499 lei

Program de refinanțare cu Bonus Card
Acum ai posibilitatea de a refinanța orice produs de creditare de la o altă bancă, în limita a 20.000 lei*. Aplică pentru Bonus Card și beneficiază de un plan de refinanțare avantajos, cu până la 36 rate fără dobândă**.
*Opțiune disponibilă pentru clienții noi, care nu au şi nici nu au avut un card de credit la Garanti Bank.
**Pentru plata integrală a datoriei curente.

Siguranță și securitate
Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS din partea noastră. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Beneficii suplimentare în Băneasa Shopping City
În orice magazin partener din Băneasa Shopping City primești în plus:
- 3 rate fără dobândă
- 5% bonus pentru orice cumpărături
Ratele suplimentare și bonusul în valoare de 5% le vei primi chiar și pentru ofertele din campaniile speciale.

*Nu uita să reamintești comerciantului să folosească un POS Garanti Bank pentru a beneficia de toate avantajele.

Servicii în regim de urgență
- Oriunde în lume te-ai afla, beneficiezi de înlocuire card și retragere numerar în cazul în care cardul tău este pierdut/furat
- Ai asistență telefonică 24/7 în timpul călătoriilor în străinătate, în peste 140 de limbi străine, apeland gratuit numerele de telefon speciale asigurate prin MasterCard în peste 75 de țări (lista numerelor de telefon este distribuită prin hoteluri, este publicată în ghiduri de călătorii și se găsește pe siteul MasterCard și pe siteul bonuscard.ro)

Pentru mai multe informații, numere de telefon de acces și pentru lista completă de servicii adiționale Bonus Card Classic contactează un consultant Garanti Bank.

Produs adăugat la lista favorite
group_work