pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

MOBILEAZĂ-ȚI LOCUINȚA CU CARD AVANTAJ

card avantaj

- Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
- Suntem pe piata de 12 ani in Romania; Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
- Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 12 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.

Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la CEBLine 0801.000.000, 0750.000.000, 0724.100.000 sau sa vizitati sucursalele Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Produs adăugat la lista favorite
group_work