Facebook Pixel Code

MOBILEAZĂ-ȚI LOCUINȚA CU CARD AVANTAJ

card avantaj

- Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
- Suntem pe piata de 12 ani in Romania; Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
- Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 12 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.

Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la CEBLine 0801.000.000, 0750.000.000, 0724.100.000 sau sa vizitati sucursalele Credit Europe Bank (Romania) S.A.