pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Topuri, protectii saltele

Protejează-ți salteaua cu toppere și protecții de calitate de la Naturlich


Naturlich oferă o gamă variată de toppere și protecții pentru saltele, fabricate din materiale de înaltă calitate, pentru a-ți proteja investiția într-un somn odihnitor. Toate produsele noastre sunt create cu atenție la detalii și atenție la nevoile clienților noștri.

Materiale de calitate superioară pentru toppere și protecții de saltea

Materialele utilizate pentru fabricarea topperelor și protecțiilor noastre sunt ecologice și de înaltă calitate. În funcție de preferințele tale, poți alege dintre o gamă largă de materiale, cum ar fi bumbacul organic, bambusul sau poliesterul moale și respirabil. În plus, aceste materiale sunt tratate pentru a fi rezistente la acarieni, bacterii și alte microorganisme care pot afecta calitatea somnului tău.

Dimensiuni pentru toppere și protecții de saltea la Naturlich

Dimensiunile topperelor și protecțiilor noastre sunt concepute pentru a se potrivi saltelelor de dimensiuni standard, pentru a se potrivi perfect cu salteaua ta. De asemenea, acestea sunt ușor de curățat și de întreținut, ceea ce îți permite să-ți protejezi salteaua de murdărie și uzură.

De ce să alegi toppere și protecții de saltea de la Naturlich?

Pentru că suntem dedicați să oferim produse de calitate superioară, concepute cu atenție la nevoile clienților noștri. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care asigură protecție și confort maxim pentru salteaua ta. Alege un topper sau o protecție de saltea de la Naturlich și bucură-te de un somn odihnitor și protejat.

Afiseaza mai mult
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)
FILTREAZA

PRET

405,00 lei - 765,00 lei

INALTIME

0 cm - 80 cm

LATIME

90 cm - 185 cm

ADINCIME

200 cm - 205 cm

CULOARE

Produs în Romania

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.