pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Mese

Descoperiți stilul și eleganța în gama noastră de mese

La Naturlich, ne concentrăm pe oferirea de mese de calitate superioară, cu un design elegant și stilat. Indiferent de preferințele dvs. de design, gama noastră largă de mese va satisface nevoile și gusturile dvs.

Materiale de calitate superioară pentru durabilitate și rezistență

Mesele noastre sunt construite din materiale de calitate superioară, asigurând durabilitate și rezistență în timp. De la lemn masiv și sticlă, până la metal și alte materiale de înaltă calitate, veți găsi cu ușurință mesele perfecte pentru casa sau biroul dvs.

Versatilitatea meselor pentru a se potrivi cu nevoile dvs.

Oferim opțiuni pentru toate nevoile dumneavoastra, pentru a ne asigura că mesels noastre vi se potrivesc perfect designului și stilul casei sau biroului dvs. Aveți posibilitatea de a alege dimensiunea, forma, culoarea și materialele potrivite pentru a obține masa perfectă pentru dvs.

Calitatea produselor Naturlich pentru a vă oferi satisfacție garantată

La Naturlich, punem calitatea produselor și satisfacția clienților noștri pe primul loc. Cumpărând de la noi, puteți avea încredere că veți obține o masă de calitate superioară, construită să dureze mult timp și să oferiți confort și stil în același timp. Alegeți acum din gama noastră de mese și îmbunătățiți aspectul și confortul casei sau biroului dvs.

Afiseaza mai mult
Se afiseaza 1-32 din 66 produs(e)
FILTREAZA

PRET

390,00 lei - 5.760,00 lei

INALTIME

70 cm - 105 cm

LATIME

70 cm - 185 cm

LUNGIME

85 cm - 240 cm

ADINCIME

40 cm - 165 cm

Produs în Romania

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.