pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Articole mobila copii

Raft Beta 90 Cu 3 Polite
  • -25%
La comanda

Raft Beta 90 Cu 3 Polite

Termen de livrare: 18-22 Mar
180 75 lei 241.00 lei
Se afiseaza 1-32 din 94 produs(e)

Articole de mobilier pentru copii - confort și siguranță pentru micuți


La Naturlich, suntem dedicați să oferim soluții de mobilier pentru copii care să combine confortul cu siguranța. Fie că sunteți în căutarea unui pat, o măsuță de studiu sau o bibliotecă, veți găsi la Naturlich articole de mobilier pentru copii adaptate nevoilor lor.

Materiale sigure și de calitate superioară

Siguranța și calitatea sunt două aspecte importante la care ținem foarte mult. De aceea, utilizăm materiale sigure și de calitate superioară, precum lemnul sau MDF-ul, pentru a fabrica articolele noastre de mobilier pentru copii. Fiecare produs este fabricat cu atenție la detalii și respectând cele mai înalte standarde de siguranță pentru copii.

Ușor de asamblat și de întreținut

Articolele noastre de mobilier pentru copii sunt ușor de asamblat și de întreținut, astfel încât să puteți beneficia de beneficiile lor pentru o perioadă lungă de timp. Mobilierul pentru copii este conceput să fie practic și ușor de utilizat, astfel încât copiii să se poată bucura de confortul și funcționalitatea acestora.

În concluzie, articolele noastre de mobilier pentru copii de la Naturlich reprezintă o alegere excelentă pentru a îmbunătăți camera copilului. Fabricate din materiale de calitate superioară și sigure, acestea sunt durabile și adaptate nevoilor copiilor. Fiecare produs este atent fabricat, astfel încât să se potrivească perfect cu stilul și nevoile fiecărui copil. Acestea sunt ușor de asamblat și de întreținut, astfel încât să puteți beneficia de beneficiile lor pentru o perioadă lungă de timp. La Naturlich, ne preocupăm să oferim soluții de mobilier pentru copii care să îmbine confortul cu siguranța, astfel încât micuții dumneavoastră să se simtă în siguranță și confortabil în camera lor.

FILTREAZA

PRET

90,00 lei - 3.525,00 lei

INALTIME

20 cm - 205 cm

LATIME

25 cm - 175 cm

LUNGIME

35 cm - 225 cm

ADINCIME

0 cm - 215 cm

TAPITERIE

Produs în Romania

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.