pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Comode

Organizează-ți dormitorul cu comodele elegante și funcționale de la Naturlich

Comoda ofera un spatiu suplimentar de depozitare in orice dormitor si face sa-ti fie mult mai usor sa ai o camera aranjata. Este o solutie ingenioasa de a nu-ti incarca inutil spatiul din casa rezervat relaxarii. Comodele sunt ideale pentru toate articolele de imbracaminte care nu au loc in dulap, incepand de la sosete si terminand cu lucrurile mai discrete.

Comodele sunt o piesă importantă de mobilier pentru orice dormitor, deoarece acestea oferă un spațiu de depozitare suplimentar pentru haine, lenjerie de pat și alte obiecte personale. Comodele de la Naturlich sunt create pentru a se potrivi perfect în orice decor și stil de dormitor, oferind în același timp și un design elegant și durabil.

La Natürlich va punem la dispozitie modele de comode dormitor diversificate, cu sertare mari sau numeroase compartimente mici dispuse in configuratii variate. Am folosit culori separate sau amestecate, pentru a transmite o senzatie de diversitate si a crea un anume efect. La unele ne-am jucat cu culorile un pic si a iesit perfect!


Tipuri de comode:

Naturlich oferă o varietate de comode, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii:
Comode cu sertare: acestea sunt comode care oferă spațiu de depozitare suplimentar prin intermediul sertarelor. Sunt ideale pentru persoanele care doresc să-și păstreze hainele, lenjeria de pat sau alte obiecte personale organizate și la îndemână.
Comode cu uși: acestea sunt comode care oferă spațiu de depozitare prin intermediul ușilor. Sunt ideale pentru persoanele care doresc să-și păstreze hainele sau alte obiecte personale într-un spațiu sigur și protejat.
Comode pentru interiorul dulapurilor de dormitor: acestea sunt comode care pot fi introduse in interiorul sifonierelor, economisind spațiu în dormitor. Sunt ideale pentru persoanele care caută o soluție de depozitare care să nu ocupe mult spațiu pe podea.


Utilitatea comodelor de la Naturlich:

Indiferent de tipul de comodă ales, toate comodele oferite de Naturlich sunt proiectate pentru a oferi cel mai bun spațiu de depozitare și pentru a completa perfect decorul dormitorului. Materialele de calitate superioară și designul atent conceput asigură că comodele rămân în stare perfectă de funcționare pentru mulți ani.
În plus, comodele de la Naturlich sunt realizate din materiale naturale și sustenabile, ceea ce le face o alegere excelentă pentru persoanele care caută produse ecologice și prietenoase cu mediul.

Potrivirea comodelor în cadrul unui dormitor:

Comodele de la Naturlich se potrivesc perfect în orice tip de dormitor, deoarece acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, stiluri și finisaje. Aceste comode se pot asorta cu orice tip de pat, dulap sau alte piese de mobilier din dormitor, asigurând că spațiul este armonios și elegant.

Afiseaza mai mult
Se afiseaza 1-32 din 86 produs(e)
FILTREAZA

PRET

450,00 lei - 3.540,00 lei

INALTIME

40 cm - 135 cm

LATIME

5 cm - 170 cm

LUNGIME

30 cm - 225 cm

ADINCIME

0 cm - 55 cm

Produs în Romania

FILTREAZA

PRET

450,00 lei - 3.540,00 lei

INALTIME

40 cm - 135 cm

LATIME

5 cm - 170 cm

LUNGIME

30 cm - 225 cm

ADINCIME

0 cm - 55 cm

Produs în Romania

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.