Facebook Pixel Code
 • Alegerea colțarului potrivit pentru living, o adevărată artă
  Alegerea colțarului potrivit pentru living, o adevărată artă
  28 Views

  Cele mai dragi momente le petrecem acasă și nimic nu este mai plăcut decât să te întorci după o zi grea de lucru și să te relaxezi în living sau să petreci o după masă de sâmbătă alături de familie, în fața televizorului, la un film bun. Dacă vrei să creezi un spațiu cât mai versatil în living un colțar extensibil este alegerea potrivită. Combinarea confortului cu stilul este o necesitate atunci când investești într-un obiect de valoare, așa cum este colțarul, pentru că el este o investiție...

  Detalii
 • Cum să îți transformi și mai mult casa în acasă
  Cum să îți transformi și mai mult casa în acasă
  102 Views

  Se spune că acasă este acolo unde sunt cei pe care îi iubești. Este cu siguranță cel mai important ingredient. Dar pe lângă aceasta fiecare dintre noi simte nevoia să își lase amprenta personală asupra căminului, să o personalizeze după bunul plac. Iată câteva sfaturi pentru a face mediul ambiental mai plăcut, pentru a te simți mai confortabil la tine acasă și pentru a transforma casa în acasă.

  Detalii
 • Cum te pregătești pentru un garden party la tine acasă
  Cum te pregătești pentru un garden party la tine acasă
  96 Views

  Vara a sosit și odată cu ea și sezonul petrecerilor. Nimic nu se compară cu o petrecere alături de cei dragi pentru a sărbători un eveniment important. Ești pregătit pentru a savura o petrecere în aer liber, alături de familie și prieteni?

  Detalii
 • Sfaturi pentru decorarea unui living ca desprins din reviste
  Sfaturi pentru decorarea unui living ca desprins din reviste
  207 Views

  Amenajarea locuinței nu este niciodată simplă precum pare, de la alegerea mobilierului la decorațiuni totul este o provocare. Dar cum amenajezi fiecare încăpere pentru a obține o locuință practică și stilată, în special livingul, care este locul pentru momente memorabile alături de familie și prieteni, dar este destinat și relaxării? Fiecare detaliu, piesă de mobilier și decorațiune, contribuie la crearea acelei atmosfere plăcute. De aceea, am conturat un mic ghid care sper să-ți fie de folos.

  Detalii
 • Cum să-ți mobilezi livingul ideal
  Cum să-ți mobilezi livingul ideal
  192 Views

  Ești proaspătul proprietar al unei locuințe sau îți dorești o schimbare de imagine a decorului existent al casei și nu știi cum să procedezi pentru a-ți amenaja livingul ca la carte, cu ce tip de mobilier? Ei bine, ai ajuns unde trebuie. Împreună cu specialiștii Natürlich îți vom oferi un scurt ghid pentru amenajarea livingului ideal și etapele amenajării.

  Detalii
 • Idei de amenajare a unui dressing, economic și fără mult efort
  Idei de amenajare a unui dressing, economic și fără mult efort
  149 Views

  Toată lumea are o garderobă în creștere pentru că apar noi colecții, noi modele și vrem să fim cât mai trendy. Însă pentru mulți dintre noi depozitarea și organizarea hainelor pare o misiune dificilă.

  Detalii
 • 5 metode de a menține răcoarea în dormitor pe timp de caniculă
  5 metode de a menține răcoarea în dormitor pe timp de caniculă
  225 Views

  O mare parte din timp o petreci în dormitor, este locul unde te odihnești și dormi. Dar știai că temperatura ideală în dormitor este garanția pentru un somn odihnitor?

  Detalii
 • Cum să începi mobilarea sau reamenajarea dormitorului
  Cum să începi mobilarea sau reamenajarea dormitorului
  207 Views

  Dormitorul, refugiul nostru după o zi încărcată, trebuie să fie cât mai confortabil, frumos amenajat, să inducă starea de relaxare, să ne reflecte personalitatea. Ți-ai imaginat de atâtea ori dormitorul perfect, care să fie primitor, spațios, luminos, dar atunci când ai vrut să te apuci de mobilarea lui ai descoperit ce proces de-a dreptul copleșitor poate fi, mai ales dacă nu beneficiezi de sfaturile unui designer de interior? Iată câteva sfaturi de la specialiștii Natürlich care să te ajute!

  Detalii
 • 10 sfaturi pentru amenajarea unei locuințe cu suprafață mică
  10 sfaturi pentru amenajarea unei locuințe cu suprafață mică
  217 Views

  Amenajarea și organizarea lucrurilor într-o locuință cu o suprafață mică constituie mereu o provocare. De regulă, apartamentele obișnuite au o suprafață între 35-70 de metri pătrați, astfel că este mai dificil să creezi impresia de spațiu amplu. Dar poți avea o locuință ca desprinsă din paginile unei reviste de home design dacă vei valorifica la maximum fiecare metru pătrat, îmbinând funcționalitatea cu eleganța.

  Detalii
 • Cum să începi procesul de amenajare a casei tale
  Cum să începi procesul de amenajare a casei tale
  211 Views

  Mutarea într-o casă nouă poate fi una dintre marile bucurii ale vieții, dar totodată poate fi și un moment de incertitudine și provocări, mai ales atunci când vine vorba de procesul de amenajare. ”Cum să-ți faci locuința să arate bine, dar să reflecte în același timp și personalitatea ta?”, este întrebarea pe care, cu siguranță, ți-o pui. O poți face bine, dacă urmezi câțiva pași, și în final te vei alege cu o casă desprinsă din reviste sau să nu ții cont de niciun criteriu și te vei alege...

  Detalii
 • Sugestii pentru utilizarea oglinzilor în casa ta
  Sugestii pentru utilizarea oglinzilor în casa ta
  142 Views

  Știai că primele oglinzi care au fost fabricate datează de aproximativ 6000 de ani î. Hr. în Asia Mică? Erau confecționate din obsidian, o piatră vulcanică  de culoare brun cenușiu, ce avea aspect de sticlă topită. Mult mai târziu, în anii 4000 î. Hr., au apărut oglinzile din aramă șlefuită, iar cele din sticlă, cu suprafața metalică în partea din spate, au apărut în secolul I. d. Hr., în Orientul Mijlociu. Ulterior, tehnicile de confecționare și materialele au fost perfecționate până în...

  Detalii
 • Idei pentru amenajarea biroului de acasă
  Idei pentru amenajarea biroului de acasă
  173 Views

  Plănuiești să îți amenajezi un birou la domiciliu? Indiferent dacă biroul este amenajat în casă, într-un colț de cameră, în dormitor sau într-o anexă a casei există câteva elemente de care este bine să ții cont atunci când începi procesul de amenajare a biroului. Un spațiu de lucru dedicat, creat la tine acasă, te va ajuta să te concentrezi mai bine asupra muncii. Dar este important să fie un spațiu confortabil și primitor pentru că vei petrece ore bune acolo.

  Detalii
Showing 1 to 12 of 93 (8 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite

Abonează-te la newsletter

și află primul cele mai noi promoții și idei de design interior!

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.