Facebook Pixel Code
 • Nadia și Nicolas-Importanța combinării corecte a texturilor în amenajarea locuinței
  Nadia și Nicolas-Importanța combinării corecte a texturilor în amenajarea locuinței
  89 Views

  Amenajarea unei locuințe de la A la Z este o provocare și, nu de puține ori te poți afla în impas dacă nu te poți decide asupra unui stil, culoare, iluminat. Așa sunt și Nadia și Nicolas în proiectul lor amplu de amenajare a casei de vis. Au făcut primii pași, iar acum au ajuns la următoarea etapă: texturile. Combinarea texturilor transformă o cameră monotonă într-una primitoare, culorile reflectă gustul, creativitatea și oferă  fiecărei camere o atingere individuală. Ei bine, cei doi...

  Detalii
 • Nadia și Nicolas-Alegeri inspirate pentru iluminat
  Nadia și Nicolas-Alegeri inspirate pentru iluminat
  480 Views

  Aventura Nadiei și a lui Nicolas în transformarea noii lor locuințe în casa de vis continuă. După ce s-au decis asupra stilului de amenajare au trecut la următoarea etapă: cea a iluminatului, care trebuie să fie unul potrivit. 

  Detalii
 • Nadia și Nicolas – alegerea stilului de amenajare
  Nadia și Nicolas – alegerea stilului de amenajare
  565 Views

  Experiența de decorare a noii locuințe a cuplului Nadia și Nicolas continuă. Ne aflăm în faza a doua a proiectului – alegerea stilului de design interior. Proiectul de amenajare al unei case nu este un lucru ușor, iar la un moment dat trebuie să alegi stilul care să domine atmosfera. Asta îi preocupă acum pe Nadia și Nicolas. Ei tocmai au învățat despre stilurile principale de design interior și încearcă să-l aleagă pe cel mai potrivit pentru ei.

  Detalii
 • Nadia, Nicolas și dilema amenajării noii lor locuințe
  Nadia, Nicolas și dilema amenajării noii lor locuințe
  515 Views

  Orice proiect de amenajare interioară e o provocare, un proiect minuțios ce presupune multă muncă, implicare și răbdare. Cuplul Nadia și Nicolas tocmai au intrat în posesia noii lor locuințe și la vederea încăperilor goale, ei s-au blocat. Și-au dat seama că nu vor putea face asta singuri, așa că au decis să apeleze la un consultant de încredere. Specialistul de design interior Natürlich le oferă cele mai bune idei și sfaturi în amenajarea și proiectarea spațiilor:

  Detalii
 • Creează o atmosferă de vară în casa ta, cu Natürlich
  Creează o atmosferă de vară în casa ta, cu Natürlich
  506 Views

  Pentru a te bucura din plin de vară trebuie să o aduci și-n casa ta! Lasă atmosfera ușoară și caldă de vară să-ți învăluie căminul. Pentru asta poți recurge la câteva mici schimbări în amenajarea interioară. Specialistul Natürlich îți dă câteva sfaturi utile de design interior, care să aducă vara în casa ta. Iată-le!

  Detalii
 • Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic
  Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic
  101 Views

  Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic E toamnă, e noiembrie și, mie una, mi se pare că vremea de afară parcă ne îmbie să intrăm într-o stare de visare, să fim mai melancolici și mai sensibili.

  Detalii
 • 10 trucuri prin care poți valorifica spațiile mici de locuit
  10 trucuri prin care poți valorifica spațiile mici de locuit
  1652 Views

  Mulți locuiesc în spații mici sau dispun de puțin spațiu în casă. Există diverse soluții chiar și în aceste cazuri. Orice spațiu, oricât de mic poate fi valorificat astfel încât să fie funcțional și estetic.

  Detalii
 • Confecționează decorațiuni care să-ți înveselească sărbătorile pascale
  Confecționează decorațiuni care să-ți înveselească sărbătorile pascale
  106 Views

  Poate lucrezi zilnic de acasă ori poate pur și simplu doar stai și deja devine plictisitor. Cu ce să-ți ocupi timpul?

  Detalii
Showing 1 to 8 of 8 (1 Page)
Blog navigation

Ultimele posturi

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.