5 sfaturi simple pentru a-ți transforma casa în căminul perfect

Căminul perfect este locul în care te simți acasă, spațiul la care te gândești cu fericire după o zi grea, casa pe care ai adaptat-o după gusturile și dorințele tale. Tocmai de aceea nimic din ce vei face pentru apartamentul în care locuiești nu se va pierde, fie că vorbim de investiții în mobilă nouă, în decorațiuni sau în reamenajre completă. Însă există lucruri simple pentru a-ți transforma casa, fără să necesite eforturi finaciare, ci doar imaginație și entuziasm.

Citeşte articolul

Sfaturi pentru amenajarea biroului

Biroul e piesa de mobilier pe care am evita până la nesfârșit să o folosim cât timp suntem acasă. Însă, fie că e vorba de teme, examene, proiecte rămase neterminate de la muncă sau chiar un job de acasă, e recomandat să ai un loc al tău, destina orelor de lucru, de unde să poți fi productiv. Așa că astăzi ne-am gândit să-ți prezentăm câteva sfaturi pentru amenajarea biroului. .

Citeşte articolul

Practic și de efect: canapelele și colțarele extensibile de la Naturlich

Știi momentul acela când te întorci acasă, obosit după o zi de muncă și vrei doar să stai? Primul loc la care te gândești este canapeau din sufragerie. Parcă îți și imaginezi cum o să-ți schimbi hainele de birou și o să te cuibărești pentru o oră între pernele moi ale canapelei.

Citeşte articolul