Facebook Pixel Code
 • Shabby chic, între vintage și modern pentru un decor de poveste
  Shabby chic, între vintage și modern pentru un decor de poveste
  97 Views

  Simplitatea, romantismul, eleganța definesc unul dintre cele mai populare stiluri de amenajare a interioarelor: shabby chic. Este un stil feminin, cu iz de rustic, ce s-a născut în casele de la țară din Marea Britanie, din diversitatea lucrurilor pe care oamenii ajungeau să le folosească și care dobândea acea patină în timp.

  Detalii
 • Stilul tranzițional, combinație între tradiție și modernism
  Stilul tranzițional, combinație între tradiție și modernism
  121 Views

  Stilul de tranziție acoperă perfect decalajul dintre inovație și tradiție, îmbină confortul elegant al designului contemporan cu rafinamentul casnic al stilului tradițional. 

  Detalii
 • Stilul minimalist, mai puțin este mai simplu
  Stilul minimalist, mai puțin este mai simplu
  91 Views

  Minimalismul înseamnă să trăiești simplu, să te înconjori de experiențe ce îți aduc fericire, să renunți la ceea ce nu este necesar și util și să folosești doar lucruri care îți sunt necesare. Acest stil se regăsește în foarte multe domenii, de la textile până la decorațiuni. Dar din ce constă soluțiile de amenajare și decorare în stil minimalist? Află toate detaliile 

  Detalii
 • Stilul industrial, elemente ce îl definesc în amenajările interioare
  Stilul industrial, elemente ce îl definesc în amenajările interioare
  124 Views

  Stilul industrial este un stil plăcut, flexibil, constând în principal din nuanțe neutre și materiale ce se concentrează pe texturi unice. Este ușor de realizat cu iluminare, decor și mobilier. 

  Detalii
 • Stilul scandinav, simplitate și un spațiu bine organizat
  Stilul scandinav, simplitate și un spațiu bine organizat
  132 Views

  Interioare scăldate în lumină, ce exprimă simplitate și naturalețe, nuanțe deschise, țesături naturale, mobilier funcțional și minimalist, sunt caracteristicile unuia dintre cele mai degajate și plăcute dintre toate stilurile, stilul scandinav.

  Detalii
 • Senzația de vacanță retrăită acasă prin stilul tropical
  Senzația de vacanță retrăită acasă prin stilul tropical
  96 Views

  Fie că trăim într-un paradis aproape de plajă, fie că ne-am dori doar să facem acest lucru, putem pretinde că zona tropicală mult visată se află doar la un pas de modul în care ne decorăm locuința. Stilul tropical este o tendință actuală în designul de interior, înseamnă spații luminoase, aerisite, pline de viață, bogate în plante, ceea ce amintește clar de libertatea și sentimentul de calm tipic zonelor din Caraibe.

  Detalii
 • Stilul Farmhouse, idei de transformare a casei în „acasă”
  Stilul Farmhouse, idei de transformare a casei în „acasă”
  208 Views

  Stilul Farmhouse este de fapt o abordare modernă a decorațiunilor interioare a caselor de la țară, punându-se accent pe tradițional, pe elemente și culori inspirate din natură. Deși este un stil mai retro nu trebuie să ne limităm la aspectul clasic, se poate adăuga un strop de contemporan, modern și actual. Este un stil mai delicat decât stilul rustic.

  Detalii
 • Stilul marin, sfaturi pentru amenajarea locuinței ca la malul mării
  Stilul marin, sfaturi pentru amenajarea locuinței ca la malul mării
  197 Views

  Stilul marin, denumit și beach style, în amenajările interioare propune încăperi luminoase, aerisite, cu nuanțe de culori unde predomină, albastrul și turcoazul ce evocă întinderile de apă ale mărilor, albul ce sugerează spuma mării, lumina soarelui, norii de pe cer, materiale naturale precum lemn, piatră, ceramică cu textură rugoasă, care amintesc de peisajul marin, dar și decorațiuni textile din bumbac, cu imprimeuri alb-albastre, alb-roșii. Iată câteva detalii pentru o amenajare în stil...

  Detalii
 • Cum utilizezi tapetul în amenajarea locuinței?
  Cum utilizezi tapetul în amenajarea locuinței?
  123 Views

  În ultima perioadă, tapetul  a ieșit din conul de umbră  și s-a reinventat prin tapetul modern, ce se găsește într-o varietate de modele, culori, texturi și materiale, cu diferite proprietăți. Fie că este folosit în living, dormitor, bucătărie sau baie, este un element de design ce va transforma complet întreaga încăpere și va dicta atmosfera mult mai eficient decât piesele de mobilier. Este important să fie ales materialul potrivit de tapet pentru fiecare zonă a casei, astfel se va preveni...

  Detalii
 • Insula de bucătărie, avantaje și aspecte de luat în considerare
  Insula de bucătărie, avantaje și aspecte de luat în considerare
  3039 Views

  Bucătăria este un spațiu multifuncțional unde se derulează cele mai multe dintre activități dintr-o casă: se prepară alimente, se depozitează, se curăță și spală ingredientele, se iau mesele în familie, ba chiar se socializează cu prietenii. Există un trend în materie de bucătării atunci când vine vorba de designul lor. Insula de bucătărie poate transforma bucătăria într-un spațiu plin de viață și personalitate.

  Detalii
 • Cum să-ți alegi canapeaua în funcție de tapițerie?
  Cum să-ți alegi canapeaua în funcție de tapițerie?
  373 Views

  Cum alegem canapeaua, cu ce tip de tapițerie? Tapițeria este importantă pentru durata de exploatare și confort. Dar ce materiale sunt mai rezistente? 

  Detalii
 • Cum să treci cu bine peste procesul de renovare a locuinței?
  Cum să treci cu bine peste procesul de renovare a locuinței?
  166 Views

  Proiectul pentru renovarea locuinței este un angajament serios, ai cărui pași de implementare trebuie urmăriți pentru a se evita riscurile asociate cu renovarea. De multe ori, oamenii tind să fie extrem de entuziasmați la începutul lucrării, dar starea de bine se diminuează pe măsură ce procesul avansează, în special dacă nu se iau din start măsuri pentru evitarea unor greșeli.

  Detalii
Showing 1 to 12 of 52 (5 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.