Facebook Pixel Code
 • Care sunt cele mai frecvente 5 greșeli în design interior?
  Care sunt cele mai frecvente 5 greșeli în design interior?
  94 Views

  Designul interior poate fi complicat și deseori te copleșește. Designerii de interior te ajută, în oricare etapă a procesului ca acesta să decurgă mai lin. Și ca să gândești designul la un spațiu, trebuie întâi să știi ce să nu faci. Bianca Boroschi, designer interior din Alba Iulia cu o experiență de mulți ani în domeniu, enumeră în continuare un Top 5 al greșelilor pe care trebuie să le evitați:

  Detalii
 • Aspecte importante care trebuie luate în calcul în realizarea unui proiect de design interior
  Aspecte importante care trebuie luate în calcul în realizarea unui proiect de design interior
  478 Views

  Bianca Boroschi, designer de interior din Alba Iulia ne călăuzește în lumea fascinantă a proiectelor de case și clădiri printr-o serie de articole informative, în care ne împărtășește secretele amenajării locuințelor. Cu o pasiune începută pe vremea când lucra la înfrumusețarea propriei case, Bianca a căpătat o experiență vastă în anii de activitate despre tot ceea ce înseamnă home design și a fost de acord să dezvăluie cititorilor blogului Natürlich o parte din cele mai importante noțiuni de...

  Detalii
 • 7 reguli de încălcat când amenajezi spații mici
  7 reguli de încălcat când amenajezi spații mici
  1458 Views

  Mobilarea și decorarea spațiilor mici poate fi o adevărată provocare. Dacă un spațiu generos ajută designerul și beneficiarul prin numeroasele opțiuni de amenajare oferite, spațiile mici, de regulă în apartamente și garsoniere, pot fi amenajate funcțional, oferind totodată un ambient plăcut. Și spațiile mici pot fi amenajate cu stil, să respire personalitate și estetică, chiar dacă amenajarea nu se face în totalitate prin respectarea sfaturilor convenționale. Dacă înveți câteva principii de...

  Detalii
 • Importanța texturilor în design-ul interior
  Importanța texturilor în design-ul interior
  139 Views

  Uneori poți arunca o simplă privire unei încăperi și îți dai seama că lipsește ceva. Chiar dacă există coloristică, mobilier, parcă lipsește ceva. Acel ceva este textura, care schimbă aspectul întregii încăperi și ridică nivelul unui design de interior la un nivel ridicat. Când simți că totul se leagă unul de celălalt, că totul se completează și funcționează împreună și îți creează plăcere atunci totul este ”just right”. Combină cunoștințele cu practica și experimentează pentru a crea un...

  Detalii
 • Culori ce se potrivesc pentru camera copilului în diferite etape de viață
  Culori ce se potrivesc pentru camera copilului în diferite etape de viață
  140 Views

  Un nou copil este pe drum sau ești pe cale să te muți într-o casă nouă sau unul dintre copii s-a săturat de culorile din camera lui? Este timpul să începi să (re)decorezi, dar ce culori sunt cele mai potrivite? Psihologii susțin că este important ce culoare are camera copilului, deoarece aceasta îi poate influența starea de spirit și chiar performanța școlară. Știința culorilor este folosită de mult timp și cunoașterea psihologiei culorilor te poate ajuta în selectarea celor mai bune...

  Detalii
 • Zona de dining, ”inima casei” prin amenajarea cu stil și bun gust
  Zona de dining, ”inima casei” prin amenajarea cu stil și bun gust
  210 Views

  Diningul poate deveni piesa centrală dintr-o casă, locul unde se adună familia și prietenii pentru a petrece momente deosebite, pentru a-și împărtăși experiențe la finalul unei zile. Nordicii o numesc inima casei, fiind locul unde se adună cu plăcere toți cei dragi.   Amenajarea zonei de dining presupune respectarea unor reguli estetice și practice pentru a profita din plin de spațiul avut la dispoziție.

  Detalii
 • 5 spații de depozitare în bucătărie la care poate nu te-ai gândit
  5 spații de depozitare în bucătărie la care poate nu te-ai gândit
  314 Views

  Oricât de mică este bucătăria trebuie știut că există trucuri și soluții practice, dar și estetice, de amenajare astfel încât să fie la îndemână tot strictul necesar. Nu este greu deloc să fie amenajată o bucătărie mică, astfel încât tacâmurile, tăvile, oalelele și toate accesoriile de gătit să fie depozitate într-un mod practic și simplu și, dacă se poate, bucătăria să arate și bine. Cu puțină imaginație ”inima casei” se poate transorma într-un adevărat loc funcțional.

  Detalii
 • Brandul Natürlich, prezent în casele germanilor prin noi colecții de mobilier
  Brandul Natürlich, prezent în casele germanilor prin noi colecții de mobilier
  339 Views

  Recent, retailerul de servicii complete de mobilier și decorațiuni Höffner, partenerul german al Natürlich, a deschis un nou magazin în orașul Paderborn, din Germania. Magazinul de mobilă Höffner este construit în locul fostului sediu al Finke, potrivit proprietarului Kurt Krieger.

  Detalii
 • 3+1 greșeli frecvente în amenajarea unui living
  3+1 greșeli frecvente în amenajarea unui living
  407 Views

  Cu toții dorim o casă amenajată cu bun gust, în care piesele să se potrivească și să fie în armonie cromatică. Pentru asta este nevoie de câteva cunoștințe elementare despre culori, forme și simț estetic mereu cultivat. Adevărul este că posedăm cu toții un anumit grad al acestor cunoștințe și fiecare dintre noi avem simț estetic. Totul ține de cât sunt ele dezvoltate în timp. Dacă ți se pare dificil să asociezi corect culori și forme în casa ta, nu-i nimic, se pot învăța noțiunile elementare...

  Detalii
 • Trenduri – albastrul clasic declarat culoarea anului 2020
  Trenduri – albastrul clasic declarat culoarea anului 2020
  728 Views

  https://www.naturlich.ro/dormitor-vanity.htmlAlbastrul clasic, spune compania Pantone, este culoarea anului 2020. Pantone alege culoarea pe care o va atribui unui an în urma unui studiu general asupra artei și divertismentului. Noi te încurajăm să dai un nou aspect casei tale, folosind piese de mobilier și decorațiuni albastre și să încerci să le pui in relații și contraste cu alte nuanțe de culori. Dacă te gândești să-ți adaptezi livingul la noile tendințe, iată ce îți putem propune.

  Detalii
 • Despre amenajări și decorațiuni cu Roxana Deac
  Despre amenajări și decorațiuni cu Roxana Deac
  2310 Views

  Foarte recent am purtat o discuție cu Roxana Deac, influencer, clientă și prietenă Natürlich, despre amenajări interioare, proiectarea unui living, culori, decorațiuni potrivite și nu numai. Roxana are câteva sfaturi și idei de decorare pentru părinții care vor să-și transforme locuința într-un adevărat cămin pentru familia lor. Află mai multe chiar de la ea, din interviul redat mai jos:

  Detalii
 • Spațiile de depozitare, dileme rezolvate de specialistul Natürlich
  Spațiile de depozitare, dileme rezolvate de specialistul Natürlich
  353 Views

  Spațiile de depozitare au constituit și vor constitui mereu o problemă pentru oricine. Nadia și Nicolas au fiecare și multe lucruri personale de care se folosesc și care trebuie undeva depozitate. Dar unde mai exact, să nici nu fie chiar la vedere și piesele de mobilier în care să-și depoziteze lucrurile să se încadreze și în designul camerelor? Din nou sunt în dilemă și apelează la ajutorul specialistului Natürlich.

  Detalii
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.