pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Mobilier bucatarie

Alege un design adaptabil, pentru bucatarii de orice dimensiune, care nu va provoca disensiune intre ce-ti doresti si spatiul disponibil, pentru ca la Natürlich facem totul posibil.
Oferta noastra de mobilier bucatarie cuprinde corpuri spatioase, in care iti vor incapea toate oalele, tacamurile, paharele, electrocasnicele mici, condimentele si alimentele.
Din punct de vedere cromatic si al liniilor care o deseneaza, mobila de bucătărie din gama noastra este echilibrata vizual, fie simpla, daca doresti simplitate, fie elaborata, daca preferi un mobilier care sa dea un pic de greutate zonei din casa in care planifici, concepi si servesti fiecare masa.
Am ales in principal culori neutre, dar avem si modele explozive vizual, cu un rosu la exterior care contrasteaza interesant cu albul de la interior.
De asemenea, am acordat timp si aplicarii unor detalii de finete, precum un cordon tactil care creeaza impresia de tesatura, pentru o senzatie la atingere care rupe monotonia si vizual creeaza armonia intre diferitele corpuri ale ansamblului care iti pune in valoare bucataria.
Din perspectiva utilitatii, am mizat pe carte simplitatii si am urmarit sa adaugam varietatii compartimentelor de depozitare si accesorii trainice, care sa asigure o indelungata utilizare.
Materialele de calitate asigura o mare durabilitate a pieselor de mobilier, care nu ies de la noi din atelier fara o inspectie riguroasa a imbinarilor, finisajelor si micilor detalii care te vor face sa te feliciti pentru alegerea ta.
Aspectuos, cu siguranta, dar mobilierul de bucatarii de la Naturlich este si foarte practic. Astfel, rolul estetic este secundar, grija noastra principala fiind de a-l face utilitar. De aceea este si foarte usor de intretinut si readus in starea de optima integritate, inevitabilele urme de murdarie indepartandu-se fara dificultate.
Orice ansamblu de la Naturlich, cu un montaj adecvat, care sa se ridice la inaltimea produsului creat, iti va transforma bucataria intr-un spatiu care te va imbia sa primesti musafiri sau doar sa petreci timp sa il admiri.

Afiseaza mai mult
Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)
FILTREAZA

TIP PRODUS

PRET

2.685,00 lei - 4.710,00 lei

MATERIAL

INALTIME

85 cm - 225 cm

LATIME

60 cm - 265 cm

LUNGIME

150 cm - 315 cm

ADINCIME

60 cm - 65 cm

Produs în Romania

Produs adăugat la lista favorite