Facebook Pixel Code
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal

Data ultimei actualizări: 22.11.2021

Naturlich respectă confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor, inclusiv a datelor cu caracter personal, furnizate de către persoanele vizate, în vederea scopurilor mentionate mai jos, scop în care a creat şi aplică prezenta Politică de securitate şi confidenţialitate. Prin prezenta Politică, ne propunem să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele Dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal si libera circulație a acestora (denumit în continuare GDPR), precum și prevederile naționale aplicabile, urmârind asigurarea cerințelor de conformitate prin raportarea la principiile ce guvernează protecția datelor cu caracter personal.

Accesul pe site-ul www.naturlich.ro si achizitia produselor comercializate prin intermediul Site-ului se supune Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare care reprezintă Contractul de Vanzare si care completeaza prezenta Politica. De asemenea, in completarea prezentei Politici de securitate si de confidențialitate vă rugăm să citiți și ”Politica despre cookie-uri”, pentru a afla modalitatea în care www.naturlich.ro folosește cookie-urile.

SC Larix Mobila SRL, in calitate de operator date cu caracter personal, se angajează să vă ofere control deplin asupra informaţiilor pe care le introduceţi pe site. Puteţi schimba oricând doriţi parola pentru accesul la contul de utilizator şi puteţi vizualiza şi actualiza datele cu caracter personal pe care le-aţi introdus.

  1. Cine suntem noi?

SC LARIX MOBILA SRL, cu sediul social in Str. Iernuteni, nr. 56, 545300, Reghin, judeţ Mureş, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J26/2430/1992, C.I.F.: RO 1239422, capital social 400.000 lei gestionează platforma www.naturlich.ro , avand calitatea de Operator date cu caracter personal.

Datele noastre de contact sunt:

Adresa de corespondenta: Reghin, strada Gurghiului, nr 69, jud Mures, România

E-mail: [email protected]

Tel: 0265-511990

Fax: 02651-511991.

  1. Principii de prelucrare a datelor cu caracter personal

LARIX MOBILA S.R.L., în calitatea sa de Operator, prelucrează datele cu caracter personal ale clienților persoane fizice, reprezentanților persoanelor juridice și altor persoane fizice care interacționează cu compania și/sau sunt antrenate în relații contractuale.

Datele cu caracter personal sunt:

• Prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată;

• Colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;

• Adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate;

• Exacte și actualizate în termen;

• Păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele;

• Prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

  1. Care sunt tipurile de date prelucrate

În general, colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal în mod direct de la dumneavoastră. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

Naturlich va ofera posibilitatea de a va crea un cont pe site-ul www.naturlich.ro, pentru a va ajuta sa gestionati mai bine comenzile dvs, a returului de produse, a va urmari produsele favorite si posibil sa beneficiati de oferte. Când vă creați un cont pe www.naturlich.r , ne transmiteți: numele, prenumele, adresa de e-mail.

Daca doriti sa va inchideti contul, adresati o cerere scrisa la [email protected] pentru a va dezactiva contul, folosind adres ade email cu care ati creat contul, fie adresand o cerere in scris, la adres ade corespondenta a Operatorului, caz in care va trebui sa furnizati dovezi ca detineti contul pentru care faceti solicitarea.

Un cont nefolosit pe o perioada de minim 5 ani se va putea inchide/deazctiva, Clientii fiind notificati in acest sens.

    1. Cu scop de executare contract de vanzare dintre parti

Când plasați o comandă, cu scopul incheirii si executarii contractului dintre parti, in conditiile mentionate in termeni si conditii, precum si in caz de retur produse, reclamatii, etc, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare (Adresa de facturare), metoda de plată, număr de telefon, datele contului bancar si ale bancii numai cand plata se face prin ordin de plata sau este caz de retur produs si contravaloare pret catre Client. Datele contului dvs se vor poastra in conditii de siguranta, numai pentru durata necesare indeplinirii scopului si de arhivare a documentelor care le contin.

Menționăm că, în situația trasmiterii comenzii prin platforma - www.naturlich.ro, în funcție de de opțiunea clientului, plata se poate realiza online cu card (card personal sau al societății cumpărătoare), în condiții de deplină securitate. În acest sens, vor fi prelucrate de cărte partenerii noștrii informații privind: numărul cardului, data expirării cardului, codul CVV, precum și informații privind facturarea (adresa).

În cazul în care nu ne furnizați aceste date, care sunt necesare încheierii contractului cu Dumneavoastră, nu vă putem furniza produsele noastre.

    1. Utilizarea Platformelor Sociale

Vă oferim și posibilitatea de a vă înregistra pe pagina noastră prin contul de Facebook sau Google, caz în care veți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către Larix Mobila SRL. Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Datele personale la care avem acces în situația interacțiunii prin intermediul platformelor sociale sunt generate în principal de către dumneavoastră. Utilizarea platformelor sociale de către Larix Mobila S.R.L. se realizează pentru a fi asigurată comunicarea, promovarea și publicitatea privind produsele și serviciile puse la dispoziție.

Datele personale la care avem acces:

- nume și prenume;

- pseudonimul;

- adresa de email;

- fotografie publicată ca imagine de profil;

- identificator online;

- descrierea sau preferințele personale;

- datele cu care vă logați pe site-urile de socializare;

- legătura directă cu noi prin accesarea funcției de chat (messenger) disponibilă.

În cazul în care nu ne furnizați aceste date, nu vor exista consecinte care sa va impiedice sa beneficiati de produsel Naturlich, dar nu veti putea folosi acets eplatforme pentru comunicare si interactiune cu Naturlich.

    1. Marketing și publicitate - transmiterea comunicărilor generice (ex. Newsletter), concursuri, campanii, programe de loialitate

In caz de comunicari comerciale, Operatoturl va putea prelucra datele dvs personale precum:

- adresa de email;

- nume și prenume.

- nr telefon

Numai in baza consimtamantului dvs, dat prin orice modalitate pusa la dispozitie de Operator: prin abonare la Newsletter, si/sau bifarea campului prin care va exprimati acordul de a primi comunicari comerciale prin email sau/si telefon, si/sau inscriere la diverse concursuri si campanii orice alte modalitati care presupun luarea acordului dvs, etc

Toate materiale, precum și toate acțiunile de publicitate, marketing și altele asemenea au la bază interesul legitim al Operatorului de a înțelege nevoile și așteptările clienților cu privire la produsele și serviciile noastre.

În cazul participării la concursuri/campanii/programe de loialitate organizate de către Larix Mobila S.R.L. vor fi prelucrate datele cu caracter personal colectate prin completarea documentelor (formularelor) de participare în conformitate cu modalitatea de desfășurare stabilită. Colectarea altor date cu caracter personal decât cele indicate vor avea la bază obligativitatea de conformare cu prevederi legale aplicabile.

    1. Navigarea online – utilizarea cookie-urilor

Este posibil, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dumneavoastră în timpul vizitării site-ului nostru www.naturlich.ro . Pentru mai multe informații vă invităm să consultați Politica de cookies.

Utilizarea de cookie-uri este destinată în principal pentru următoarele:

- Asigurarea unei mai bune funcționări a website-ului;

- Afișarea corectă a conținutului;

- Crearea și reținerea datelor dumneavoastră de autentificare, personalizarea interfeței, asigurarea securității site-ul /aplicației împotriva acțiunilor de fraudă sau utilizare ilicită;

- Crearea de statistici pentru a cunoaște reacțiile utilizatorilor în raport de produsele/serviciile/campaniile/acțiunile desfășurate;

- Realizarea acțiunilor publicitare pentru a vă transmite reclame în cadrul mediului online pentru produse sau servicii care sunt de interes pentru dumneavoastră;

- Desfășurarea acțiunilor de publicitate comportamentală online privind distribuirea de informații/reclame în mediul online care poate determina afișarea acestora în cadrul platformelor de socializare/altor platforme online.

Larix Mobila S.R.L. intenționeză să asigure o comunicare care corespunde interesului legitim privind comunicarea ofertelor privind produsele și serviciile noastre. În acest sens este posibil ca în situația în care ați vizitat site-ul nostru să vă prezentăm oferte relevante și în cadrul altor medii digitale.

Pentru informații despre cookie-urile specifice plasate în cadrul website-ului, precum și pentru informații privind posibilitatea de a controla sau dezactiva Cookie-urile consultați Politica despre Cookies.

    1. Utilizarea canalelor de contact: chat, call center, email, etc

În situația în care doriți să intrați în contact cu noi sunt prelucrate date cu caracter personal, pe care înțelegeți să le divulgați, precum:

- nume și prenume;

- adresa de email;

- număr de telefon;

- orice alte informații /detalii pe care le furnizați prin utilizarea canalelor de comunicare /contact.

- In cadrul activitatilor de call center, convorbirile telefonice (receptionate/primite) pot fi inregistrate

  1. Inregistrarea Apelurilor

▪ Pentru apelurile receptionate din partea ta, inainte de stabilirea legaturii telefonice, mesajul de intampinare va mentiona faptul ca apelul este inregistrat, iar optiunea manifestata prin continuarea apelului reprezinta acordul tau pentru inregistrarea convorbirii.

▪ Pentru apelurile efectuate de noi catre tine, in momentul stabilirii legaturii telefonice si inainte de identificarea ta, vei fi informat despre inregistrarea apelului si ti se va solicita acordul cu privire la inregistrarea convorbirii.

Inregistrarea se va opri automat in momentul in care initiezi deconectarea/inchiderea apelului sau in eventualitatea in care nu doresti continuarea apelului.

In eventualitatea in care nu doresti ca apelurile tale efectuate-receptionate sa fie inregistrate, ne poti contacta prin oricare din urmatoarele modalitati:

▪ Prin transmiterea unei cereri/solicitari prin intermediul postei si/sau serviciilor de curierate la adres ade corespondenta a Operatorului;

▪ Prin fax sau prin prin transmiterea unui e-mail la datele de contact mentionate mai sus in preambul.

Datele personale pe care le prelucram in cadrul activitatii de call-center sunt cele rezultate in urma inregistrarii audio (vocea), precum si datele furnizate in cadrul convorbirilor telefonice.

Scopurile prelucrarii si inregistrarii apelurilor telefonice sunt:

▪ Facilitarea comunicarii si imbunatatirea calitatii serviciilor si convorbirilor purtate cu dumneavoastra;

▪ O mai buna intelegere a cerintelor dumneavoastra;

▪ Evaluarea si instruirea mai eficienta a personalului cu atributii in gestionarea relatiei cu clientii;

▪ Verificarea inregistrarilor in situatia unei plangeri si/sau reclamatii ulterioare din partea dumneavoastra;

▪ Constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in instanta/autoritati competente/organe de control

▪ Pentru a face dovada interactiunilor intre dumneavoastra si Naturlich, in legatura cu recuperarea creantei, astfel incat sa ne putem indeplini obligatia legala stabilita prin articolul 49 din Ordonanta de Urgenta 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile.

Temeiurile in baza carora prelucram aceste date personale sunt consimtamantul dumneavoastra, indeplinirea unor obligatii legale si realizarea unui interes legitim.

Conform dispozitiilor OUG 52/2016, datele dumneavoastra personale prelucrate in cadrul activitatilor de call-center vor fi pastrate pentru toata perioada derularii contractului si pentru un termen de 3 ani dupa incetarea contractului sau dupa finalizarea procedurii de executare silita.

Inregistrarile convorbirilor sunt stocate in servere amplasate pe teritoriu Romaniei si/sau al Uniunii Europene. Convorbirile inregistrate pot fi accesate de catre persoanele autorizate de Naturlich pentru evaluarea si verificarea apelurilor si/sau de catre autoritatile competente.

Cererile referitoare la solicitari ale copiilor inregistrarilor trebuie facute in scris si transmise prin posta sau e-mail, cu minim 30 de zile inainte. Cererile vor fi analizate in mod corespunzator, acordul tuturor partilor implicate in apel fiind necesar inainte de eliberarea inregistrarii.

Totodata, va informam ca in baza prevederilor legale avem dreptul de a percepe o taxa bazata pe costurile administrative. Alternativ, putem stabili pe cheltuiala solicitantului, posibilitatea ascultarii inregistrarii la sediul Naturlich, in masura in care aceasta varianta este posibila.

Conditiile de inregistrare si stocare a convorbirilor telefonice vor putea fi revizuite periodic, in functie de modificarile si completarile legislative aplicabile, precum si in functie de nivelul de dezvoltare tehnologica, orice modificare intervenita in continutul acestor reguli fiind adusa la cunostinta persoanelor vizate.

    1. Procesul de recrutare și selecție

În cadrul platformei online – www.naturlich.ro, cat si pe platformele sociale ale Operatorului se poate aplica pentru posturile vacante ale Operatorului. În situația în care sunteți interesat de unul dintre locurile de muncă și înțelegeți să aplicati fie prin transmitere cv, fie prin trimitere formular de aplicare, Operatorul prelucreaza următoarele date cu caracter personal:

- nume și prenume;

- adresă;

- număr de telefon;

- adresa de email;

- date privind educația, calificările;

- experiența profesională;

- fotografii;

- orice alte date cu caracter personal pe care înțelegeți să le comunicați în mod voluntar în procesul de selecție.

Datele vor fi pastrate pe durata necesara , nu mai mult de 12 luni de l ainchiderea procesului de recrutare, cu exceptia cazului in care se finalizeaza cu angajarea persoanei vizate, caz in care datele se vor prelucra pe durata necesara, conform politicii de resurse umane.

    1. Monitorizare video si GPS

Vă informăm că locațiile (magazinele /spațiile) în care ne desfășurăm activitatea sunt monitorizate video exclusiv în scopul asigurării cerințelor de siguranță și securitate a persoanelor, bunurilor și spațiilor. Imaginile video sunt pastrate pe o perioade de 20 de zile, daca nu a fost encesara salvarea datelor pentru a raspunde cererilor autoritatilor sau pentru un inters legitim al Operatorului, precum: identificare cauze si repsonsabili pentru prejudicii cauzate, atragerea raspunderii patrimoniale, disciplinare, contraventionale sau penale dupa caz, recuperare prejudicii, identificare vinovati, etc.

De asemena, va comunicam ca vehiculule Operatorului si partenerilor, cu care se fac livrari de produse sisau pretsari servici transport, montaj, etc pot fi monitorizate prin GPS. Datele obtinute pot fi folosite cu scop de calcul distanta traseu, identificare locatie vehicul, in vederea interesului legitim al Operatorului de a evita furtul vehiculelor si produselor transportate, ,recuperare prejudicii, identificare vinovati, in caz de atragere a raspunderii patrimoniale, disciplinare, contraventionale sau penale dupa caz, etc.

  1. Care sunt temeiurile legale și scopurile pe care se bazează prelucrarea datelor

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

4.1. Pentru încheierea și executarea unui contract între LARIX MOBILA S.R.L. și dumneavoastră și îndeplinirea obligațiilor legale care ne revin, în următoarele scopuri:

a) Crearea și administrarea contului pe platforma www.naturlich.ro ;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv confirmarea, expedierea și facturarea acestora;

c) Oferire de asistență cu privire la problemele de orice natură referitoare la o comandă sau un bun achiziționat;

d) Returnarea produse și rambursarea contravalorii conform legislației aplicabile;

4.2. Pe baƶa consimțământului dumneavoastră oferit în prealabil, în următoarele scopuri:

a) Transmiterea de oferte, promoții pentru produsele noastre

b) Transmiterea informațiilor privind campaniile de marketing organizate

Aveți posibilitatea de a vă retrage consimțământul în orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi, fara a afecta valabilitatea prelucrarii pana la data retragerii consimtamantului. In baza consimtamantului dvs, vom putea sa va transmitem comunicari comerciale pe email si pe telefon.

Consimtamantul se poate da, fie prin abonarea la newsletter si/sau prin bifarea campului dedicat prin care sunteti de acord sa primiti sms si/sau email cu comunicari comerciale.

4.3. În vederea realizării unui interes legitim care derivă din natura obiectului de activitate.

In baza dispozițiilor legale aplicabile privind desfășurarea activității, raporturile de muncă, raporturile contractuale (colaboratori, parteneri, furnizori, prestatori etc), siguranța și securitatea publică; privind indeplinirea obligatilor fiscale, alte scopuri indicate in capt 3.

  1. Care este durata prelucrării

Datele cu caracter personal sunt stocate în vederea prelucrării lor pe durata necesară atingerii scopurilor de prelucrare menționate în prezenta politică și ulterior, potrivit cerințelor legale de arhivare a documentelor.

Datele, pentru a caror durata nu a fost indicata in cap. 3, vor fi păstrate pe perioadele prevăzute de normele aplicabile pentru managementul documentelor, arhivare, obligații contabile, pe o perioadă de cel mult 10 ani de la încheirea exercițiului financiar sau până la data expirării garanțiilor produselor sau duratei medii de utilizare, daca acest termen este mai mare. Nu vom păstra datele dvs pe o perioadă mai lungă decât este necesar scopului și le vom prelucra strict confor prevederilor legale în vigoare.

Datele furnizate pe baza consimtamantului dvs se pastreaza pana la indeplinirea scopului pentru care s-a dat sau pana la retragerea consimtamantului, putand fi pastrate daca este interesul legitim al Operatorului pe durata prescrierii dreptului la actiune ce poate decurge din aceste date.

Menționăm că prin completarea și transmiterea formularului de contact privind procesul de recrutare acceptați ca fiind posibilă contactarea și/sau solicitarea de informații/date suplimentare din partea noastră. După finalizarea procesului de recrutare datele cu caracter personal vor fi stocate pentru o perioadă de 12 luni cel tarziu, daca nu intervine un temei de prelungire a duratei (precum in caz de angajare, conform politicii de resurse umane).

Prin participarea la procesul de recrutare sunteți de acord cu prevederile prezentei Secțiuni din cadrul Policitii de confidențiale.

Pentru datele cu caracter personal pentru care nu există o perioadă de retenție legal stabilita, Operatorul declară că perioada proprie de retenție este de 10 ani.

În completarea mențiunilor anterioare, trebuie specificat că vom păstra documente ce conțin date cu caracter personal pe o perioadă mai îndelungată, în următoarele condiții:

- Dacă prevederile legale o impun;

- Dacă documentele sunt necesare pentru orice procedură legală actuală sau viitoare;

- Pentru a stabili, execita sau apăra drepturile noastre în fața unor instanțe judecătorești și nu numai

  1. Temeiul de drept

 In baza obtinerii consimtamantului persoanei vizate in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal, acestea sunt prelucrate conform art. 6.1 lit a.) din GDPR.  Daca prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract, prelucrarea se efectuaza in baza art. 6.1 lit b.) din GDPR. Daca prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale, ea se va efectua conform art. 6.1 lit c.) din GDPR. Daca prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de Bestjobs, ea se va efectua conform art. 6.1 lit f.) din GDPR.

Alte temeiuri de drept sunt reprezentate de prevederile legale care se aplica la fiecare categorie de date, asa cum au fost mentionate le capitolul 3 (prevederi legale privind securitatea, privind atragerea raspunderii, privind fiscalitatea, privind dreotul la actiune, pricin dreptul muncii, etc)

  1. Modalitatea de colectare a datelor cu caracter personal

Putem să colectăm sau să primim date personale de la dumneavoastră în cadrul procesului de vânzare, prin navigarea site-ului web, a platformelor sociale de comunicare, formularelor, aplicațiilor, dispozitivelor utilizate, în cadrul acțiunilor de marketing și publicitate, în scopurile declarate și în temeiurile legal și legitim aplicabile activității desfășurate.

Colectarea și primirea datelor personale se poate realiza astfel:

Direct de la dumneavoastră în următoarele situații principale:

- procesul de achiziționare a produselor și serviciilor, atât din cadrul lanțurilor de magazine ”Naturlich”, cât și prin intermediul platformei online - www.naturlich.ro;

- navigarea platformei online - www. naturlich.ro;

- utilizarea formularelor de contact (adreselor de email de contact), contactarea și/sau formularea de solicitări în funcție de canalul ales pentru contactare;

- participarea la concursurile/campaniile/programele de loialitate organizate;

- participarea prin transmiterea de date personale în cadrul procesului de recrutare.

Prin utilizarea de cookie-uri pentru a înțelege modalitatea de interacțiune cu website-ul nostru. Pentru a afla mai multe despre modalitatea de interacțiune cu website-ul nostru vă rugăm să accesați Politica despre Cookies.

Prin utilizarea datelor personale puse la dispoziție de către dumneavoastră în cadrul platformelor de socializare.

Pentru activități de marketing desfășurate de către Operator privind informarea dumneavoastră despre ofertele de produse și servicii care vă pot interesa.

  1. Cui transmitem datele cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat/transport;

  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;

  • furnizorilor de servicii de marketing;

  • furnizorilor de servicii IT;

  • furnizorilor de produse, in caz de reclamatii

  • prestatori externi de servicii (de montaj, de proiectare, de instalare, de expertiză tehnică, monitorizare GPS, paza si protectie),

  • prestatori servicii de hosting sau mailing

  • autoritatilor care solicită informații legate de dumneavoastră, având temeiuri legale,

  • auditorilor financiari, executori judecătorești, avocați, reprezentanți legali, imputerniciti ai societatii (companii din grupul de societăți, consultanți tehnici, consultanți IT, experți, avocați, companii de curierat, de mentenanța și administrare sisteme informatice, managementul documentelor, suport IT),

  • altor societati din grupul de firme din care face parte Operatorul. Este posibil să transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații: în caz de reorganizare, fuziune, vânzare, transfer, cesiune a întregii afaceri sau a unei părți, inclusiv în caz de procedură de insolvență sau faliment;

  • în caz de îndeplinire a oricărei obligații legale, inclusiv către autoritățile competente, dacă faceți o plângere cu produsele sau serviciile furnizate

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

  1. Locul prelucrării datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în interiorul UE, la data colectării datelor, Operatorul nu are intenția de le transfera în afara UE. În cazul în care, în îndeplinirea scopurilor menționate, datele vor fi transferate în afara UE, Operatorul va lua garanții contractuale de asigurare a respectării normelor în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal și a confidențialității

  1. Măsuri de protecție și garanții - securitate

LARIX MOBILA S.R.L. implementează măsuri tehnice și organizatorice adecvate în vederea asigurării unui nivel înalt de securitate și protecție a datelor cu caracter personal. Noi utilizăm metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru, inclusiv de control şi audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

SC Larix Mobila SRL utilizează metode şi tehnologii de securitate pentru a asigura securitatea şi protecţia informaţiilor dvs., inclusiv a datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare. Metodele şi tehnologiile de securitate utilizate includ: acces securizat cu nume de utilizator şi parolă; server protejat prin firewall; criptarea datelor furnizate de dvs. prin utilizarea serviciilor din cadrul Site-ului; Serverele pe care este găzduit Site-ul sunt dedicate şi protejate de acces fizic şi la distanţă neautorizat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic şi din punct de vedere al securităţii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele şi informaţiile furnizate de dvs. prin intermediul Site-ului şi analizăm în permanenţă noile tehnologii în domeniu pentru a menţine un nivel rezonabil de securitate pentru serviciile oferite.

  1. Drepturile persoanei vizate

În măsura permisă de legislația actuală, aveți următoarele drepturi:

    1. Dreptul de acces: aveți dreptul de a vă accesa datele cu caracter personal păstrate în legătură cu dumneavoastră și de a afla tipurile de date, sursa, scopurile și durata prelucrării, date despre operatorul de date cu caracter personal, despre împuterniciți și destinatari cărora le sunt dezvăluite datele, drepturile dvs.

    2. Dreptul de rectificare: aveți dreptul de a a vă actualiza, completa sau corecta datele inexacte, astfel încât acestea să fie corecte și actuale.

    3. Dreptul de a fi uitat: aveți dreptul de a solicita ștergerea sau anonimizarea datelor în anumite situații, de ex dacă nu mai sunt necesare pentru atingerea scopurilor, pentru care au fost prelucrate, v-ați retras consimțământul sau nu mai exista temei pentru prelucrare, pentru respectarea unor obligații legale, alte cazuri conform prevederilor legale, dacă nu exista o excepție prevăzute de revederile legale în vigoare.

    4. Dreptul la restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a vă restricționa prelucrarea datelor în anumite situații, de ex în caz de contestație, pe durata rezolvării acesteia, alte cazuri conform prevederilor legale.

    5. Dreptul al opoziție: aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor, în orice moment, din motive legate de situația particulară, pentru cazurile prevăzute de lege, dacă nu există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care să prevaleze asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs sau scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. În ceea ce privește marketingul direct, puteți să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor în acest scop, datele nemaifiind prelucrate din momentul solicitării.

    6. Dreptul la portabilitatea datelor: de a obține datele cu caracter personal care vă privesc și pe care le-ați furnizat structurat și pot fi citite automat și de a fi transmise către alt operator, conform prevederilor legale.

    7. dreptul de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

    8. dreptul de a depune o plângere la Autoritea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (dataprotection.ro) pentru apărarea oricaror drepturi garantate de legea în vigoare, care v-au fost incalcate sau de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

    9. dreptul la informare: dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului, scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate.

    10. Dreptul la opoziție – în măsura în care este permis de legislația aplicabilă, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal sau să ne solicitați să nu le mai prelucrăm, inclusiv în scopuri de marketing direct. De îndată ce ne trimiteți o astfel de solicitare, fie prin email la [email protected], sau la adresa poștală: Reghin, strada Gurghiului nr 69, județ Mureș, cod poștal 5453000, nu vom mai prelucra aceste date, cu excepția în care acest lucru este impus sau permis de legile și reglementările aplicabile.

În cazul în care aveți nelămuriri cu privire la prezenta politică sau privind modul de utilizare a datelor dumneavoastră, vă stăm la dispoziție și ne puteți contacta în scris, la următoarele date de contact:

Denumirea Societății (Operatorului): Larix Mobila SRL S.R.L.

Adresă: Reghin, strada Gurghiului, nr 69, jud Mures

E-mail: [email protected]

De la momentul primirii cererii, societatea noastră va formula un răspuns în termen de 15 zile sau va vom notifica in aceasta perioada daca avem nevoie de un timp mai lung, in functie de complexitatea cererii. În cazul în care există suspiciuni rezonabile privitoare la persoana care a trimis cererea, putem face demersuri pentru clarificare și confirmare că cererea a fost transmisă de persoana vizată.

  1. Legislaţie
    Politica de confidenţialitate se supune legislaţiei române si UE în vigoare. Orice litigiu va fi soluţionat mai întâi pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere între părţi, litigiul va fi considerat competenţa instanţelor judecătoreşti.

Dacă aveţi întrebări legate Politica de Confidenţialitate sau doriţi să fiţi informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către SC Larix Mobila SRL şi care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de posta electronica: [email protected] sau la adresa postala: Larix Mobila SRL, Reghin, strada Iernuteni nr 56, jud. Mures.


Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.