pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Spijinim cultura în România! Natürlich.

Festivalul de Carte Transilvania este un festival de anvergură internațională care susține cultura română. În cadrul festivalului vor fi prezente cele mai importante edituri naționale și internaționale, invitați de onoare, vor avea loc peste 150 de lansări de carte, întâlniri cu peste 300 de scriitori români și străini, urmate de sesiuni de autografe și lecturi publice, recitaluri de poezie, conferințe, colocvii, spectacole de teatru și dans, concerte cu peste 20 de artiști, ateliere de scriere creatoare pentru tineri. Festivalul Internațional de Carte Transilvania va reuni astfel toate laturile artei într-un proiect unic european, contribuind direct la stimularea interesului pentru cultură și lectură.

Tu mergi la TIFF? Naturlich!

Este intrebarea si raspunsul la ordinea zilei in aceasta perioada intre doritorii de film. Dacă e mai, la Cluj e Transilvnia International Film Festival. Ajuns la cea de-a treisprezecea ediție, evenimentul mută capitala cinematografiei autohtone în cel mai important oraș din Ardeal.

În 2014, organizatorii pregătesc un program cu totul inedit. De la proiecția filmului Philomena, din cadrul ceremoniei de deschidere din această seară, trecând prin coloana sonoră a filmelor lui Charlie Chaplin și terminând cu redescoperirea unui depozit de filme uitat, toate evenimentele din cadrul festivalului promit să transpună cinefilii într-o altă lume.

Dar ce este un festival de film fără filme? Ediția a treisprezecea a TIFF-ului se va desfășura în nu mai puțin de 15 locații: de la Mănăștur Open Air și până la Cinema Mărăști, TIFF-ul va traversa Clujul de la Est la Vest și chiar îl va depăși. Unele dintre evenimentele conexe festivalului se vor desfășura la castelul Banffy din Bonțida.

La fel ca anul trecut, Naturlich,mobilier und decoratiuni unul din liderii pieței de mobilă din România este aproape de TIFF. Firma sustine si in acest an Festivalul International de Film Transilvania de la Cluj. Mai mult, Naturlich va prezinta pe 3 iunie orele 18.00 filmul Catedralele Culturii in sectiunea Proiectii Speciale la Cinematograful Florin Piersic. Mai multe detalii gasesti pe naturlich.ro si tiff.ro Vizionare placuta!

Produs adăugat la lista favorite
group_work