pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

MOBILEAZĂ-ȚI LOCUINȚA CU cardul de la Alpha Bank

Cardurile de cumpraturi de la Alpha Bank iti aduc acum rate, la orice comerciant prin optiunea Rate Oriunde in Lume! Cumperi tot ce iti doresti folosind cardul tau de cumparaturi si ai posibilitatea de a achita orice tranzactie la comercianti chiar si in 12 rate, atat in Romania cat si in strainatate si pe Internet!

Avantajele tale:
• poti alege 3, 6, 9 sau 12 rate pentru orice cumparaturi efectuate la comercianti, de minim 200 lei;
• beneficiezi de o perioada flexibila de pana la 20 de zile (din momentul decontarii tranzactiei) in care poti opta pentru plata in rate;
• printr-un simplu apel telefonic poti accesa optiunea Rate Oriunde in Lume.

De ce sa alegi optiunea Rate Oriunde in Lume:
• poti plati orice in rate atat cumparaturile tale la supermarket, benzinarii, magazine de moda sau accesorii, mobila, electronice si electrocasnice cat si facturile tale de utilitati;
• chiar daca esti in strainatate, utilizeaza cu incredere cardul de cumparaturi de la Alpha Bank si suna-ne la intoarcere pentru a-ti transforma in rate tranzactiile alese;
• acum platesti relaxat pe Internet; suna-ne si specifica tranzactia pe care doresti sa o impartim in rate.

Cum platesti prin Rate Oriunde in Lume:
Fie ca iti platesti cumparaturile de zi cu zi, vacanta sau iti reinoiesti electrocasnicele, cardurile de cumparaturi de la Alpha Bank iti ofera posibilitatea sa achiti totul in maxim 12 rate. Ai 20 de zile din momentul postarii tranzactiei pe contul de card, timp in care poti solicita activarea optiunii Rate Oriunde in Lume.

Ca sa activezi optiunea Rate Oriunde in Lume, trebuie doar sa suni la serviciul Suport Clienti (+40 (0)21 319 9350) in zilele lucratoare, in intervalul orar 09:00 - 17:00. Numarul de rate pentru tranzactia efectuata va fi ales de tine si comunicat reprezentantului Alpha Bank. Te rugam sa ai in vedere ca tranzactiile care au fost deja impartite in rate, nu mai pot beneficia de optiunea Rate Oriunde in Lume.

Cum rambursezi tranzactiile transformate in rate:
Pentru cumparaturile tale achizitionate prin optiunea Rate Oriunde in Lume, platesti lunar rata, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales de tine.
Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit. Si pentru a fi mai usor, poti vizualiza on-line ultimele trei extrase de cont de card emise accesand gratuit serviciul Alpha e-statements.

Ai modalitati variate de plata: prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, prin serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin depunere de numerar la orice unitate a Bancii sau prin transfer bancar.

Tariful optiunii Rate Oriunde in Lume:
Prin optiunea Rate Oriunde in Lume, beneficiezi de 0% dobanda pe toate perioada de rambursare aleasa de tine.

Produs adăugat la lista favorite
group_work