pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Mese & Scaune

O casa fara scaune si masa nu se poate numi „acasa”, de aceea la Naturlich vrem sa simti ca ai optiuni infinite de a-ti amenaja bucataria, sufrageria, conform propriilor gusturi si planuri de utilizare, pentru un cadru intim, familial, sau pentru socializare.
Iti propunem o gama diversificata de modele de mese si scaune, o abundenta care iti permite sa iti organizezi casa in moduri nenumarate, optiunile fiind limitate doar de imaginatia ta.
Un set da mai putina bataie de cap si nu te pune in dificultate, prin piesele ideal combinate, fiind format din masa extensibila si scaune, 4 sau 6, perfect asortate.
Dar daca vrei sa-ti impui propriul stil, poti sa-ti compui aranjamente de mese & scaune speciale, alegand componente individuale.
Am mizat pe diversitate cand am creat modele practice de mese fixe sau extensibile, din lemn masiv sau placi aglomerate, cu dimensiuni si design gandite pentru a putea fi usor adaptate unor spatii si situatii variate, inclusiv pentru imbelsugate festinuri in familie.
Ca forma, nu ne-am limitat la mesele dreptunghiulare, avand o bogata oferta de modele rotunde sau ovale, ideale si pentru greutatea pe care o pot suporta, si pentru impresia pe care o vor lasa.
Iti oferim si scaune confortabile, stabile, solide, cu o structura asigurand un grad crescut de durabilitate, dar in aceeasi masura am acordat prioritate si factorului estetic, creand si modele cu un plus de creativitate, pe care sa vrei sa le studiezi inainte sa te asezi.
Avem multe scaune elegante, din materiale de cea mai buna calitate, care fac si un mic-dejun banal sa para un eveniment special. Cele cu spatar inalt asigura un suport suplimentar pentru spate, numeroase sunt si tapitate, usor de curatat si de intretinut, mai ales modelele noastre de scaune de bucatarie, pentru ca unde este mancare si riscul de patare e mare.
Iar un scaun rotativ este nu doar confortabil, ci si distractiv, acesta fiind un motiv in plus sa alegi mese si scaune de la Naturlich, foarte adaptabile, pentru ca incercam sa-ti satisfacem toate nevoile.

Afiseaza mai mult
Se afiseaza 1-32 din 236 produs(e)
FILTREAZA

PRET

105,00 lei - 5.760,00 lei

INALTIME

10 cm - 1025 cm

LATIME

5 cm - 985 cm

LUNGIME

30 cm - 240 cm

ADINCIME

30 cm - 645 cm

Produs în Romania

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.