pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Fotolii

Se afiseaza 1-32 din 41 produs(e)

Intr-un birou, fotoliul valorifica intr-un mod creativ spatiul de asteptare, iar intr-un living eficientizeaza zona de socializare, deoarece preia de la canapea o parte din sarcina de a asigura confortul tau, al familiei si al oaspetilor. Care vor veni des daca se va duce vorba ca ai ales unul dintre fotoliile noastre elegante, cu modele moderne si culori pline, vibrante, fara a fi tipatoare, agasante, doar suficient de interesante incat atunci cand le vezi sa-ti vina sa le admiri un pic inainte sa te asezi.
Naturlich produce fotolii foarte confortabile, generoase ca spatiu si placute la atingere, pe care le simti ca o mangaiere delicata.
Avem numeroase modele cu brate drepte, care iti vin pe corp ca turnate, sau usor inclinate, cu spatare scurte sau inaltate, asigurand suport adecvat pentru cap si spate.
Iar un fotoliu extensibil poate fi tranformat cu usurinta in pat, pentru completa relaxare, de la o usoara motaiala pana la o profunda visare. Avem si foarte interesante balansoare, create sa-ti induca, printr-o miscare lina, de leganare, o stare de tihna, acestea fiind ideale pentru odihna, la fel ca modelele noastre de fotolii tip sezlong, cu care te contopesti sau in care poti sa te cuibaresti alaturi de persoana iubita, in fata semineului, invaluiti unul de celalalt si de respiratia focului.
Pentru tapiterie am ales materiale fine, frumoase, dar nepretentioase, sa nu transforme curatarea lor intr-un chin, pentru ca un fotoliu trebuie sa reziste mai mult decat rezisti tu tentatiei unui pahar cu vin, savurat in fata televizorului, sau a unei cesti de cafea care pateaza la fel de tare precum ii este aroma.
Alege un design clasic sau unul nonconformist, usor futurist, rotund, cu forme care creeaza senzația de fluiditate, la fel cum fotoliile cu aspect de tron si finisaje delicate lasa impresia de regalitate. Iar pentru un look natural, iti recomandam un model din ratan sau din bumbac si metal, perfecte pentru gradina sau terasa, dar aducand oricand un aer proaspat spatiului rece si inchis din casa.

FILTREAZA

PRET

225,00 lei - 2.610,00 lei

INALTIME

20 cm - 1055 cm

LATIME

55 cm - 1065 cm

LUNGIME

50 cm - 200 cm

ADINCIME

55 cm - 130 cm

TAPITERIE

Produs în Romania

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.