pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Natürlich - mobilier und decorațiuni este magazinul "nemțesc", cu suflet românesc.

Conceptul de magazin, produsele și serviciile anexate comerțului de mobilier și decorațiuni sunt dezvoltate după 20 de ani de experiență în colaborări cu parteneri străini. În tot acest timp am învățat despre rigoarea serviciilor germane, la care am dorit sa adaugăm căldura caracteristică românilor, și astfel să oferim clienților noștri un spațiu în care să se simtă ca acasă și unde își vor putea satisface toate dorințele de mobilare și decorare a locuinței.

Împreună, schimbăm fața industriei de mobilier, scoatem "nu" din conversațiile cu clienții și îl înlocuim cu Natürlich!

Brandul Naturlich a fost creat în 2011 pentru Larix de către Brand Tailors, companie de strategie şi design de brand, programul fiind recompensat anul cu distrincţia Merit, în cadrul competiţiei internaţionale de rebranding Rebrand 100 Global Awards, şi cu Aur la categoria „Cea mai bună strategie creativă de brand” în cadrul competiţiei de transformare de brand Transform Awards.

Conceptul de retail Naturlich, mobilier und decoraţiuni, a fost lansat de către compania Larix la începutul anului 2012. Diferenţiatorul acestor linii de produse este tehnologia unică de furniruire a plăcilor de pal şi de îmbinare cu elemente de lemn masiv.


Viziune
Când vine vorba despre mobilier şi decoraţiuni, vom răspunde mereu Natürlich! la toate solicitările clienţilor noştri. Natürlich - mobilier und decoraţiuni s-a dezvoltat treptat, de-a lungul a 20 de ani de colaborare strânsă cu parteneri străini. Astăzi, magazinul de mobilă online Natürlich oferă clienţilor săi produse şi servicii de rigoare germană.

Colaboram cu alte zece showroomuri care funcţionează conform sistemului "store in store", iar perspectiva noastră pentru următorii cinci ani este de a avea magazine Natürlich în toată ţara.

Conceptul Natürlich integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor până la bucătărie, camere de zi, sufragerii, tapițerie, camere de tineret, puțin office și decorațiuni, toate cu un design deosebit, modern sau clasic pentru toate gusturile. Practic e un concept integrat.

Echipa Natürlich este formată din oameni specializaţi - dinamici, compacţi, determinaţi, cu un nivel de profesionalism ridicat care au ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor în materie de mobilă şi obiecte decorative.

Viziunea noastră urmăreşte schimbarea imaginii serviciilor din această industrie printr-o abordare diferită a relaţiilor cu clienţii, noi scoatem "nu" din conversaţii şi îl înlocuim cu Natürlich!

magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
magazin naturlich
Produs adăugat la lista favorite
group_work