Facebook Pixel Code
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Ultimele posturi

 • Dă-i o șansă designerului din tine și amenajează-ți casa cu stil!
  Dă-i o șansă designerului din tine și amenajează-ți casa cu stil!
  110 Views

  Bunul-gust în amenajarea locuinței poate fi învățat, dar nu este nevoie de o educație formală, să urmezi o școală în domeniu, pentru a reuși să creezi un spațiu primitor, care să reproducă în exterior, sub forma unui decor uimitor, ceea ce deja ai în interior. Este adevărat că, la unii, simțul estetic poate fi mai dezvoltat, dar acest talent nu este nicidecum rezervat doar câtorva norocoși. Atâta timp cât știi ce îți place, ce înseamnă pentru tine acasă, nu există alegeri eronate, doar...

  Detalii
 • Natürlich deschide un nou magazin de mobilă și decorațiuni în București
  Natürlich deschide un nou magazin de mobilă și decorațiuni în București
  347 Views

  Natürlich, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, investește constant pentru a fi cât mai aproape de clienții săi. Luna mai vine cu inaugurarea unui magazin chiar în capitală, în incinta Fashion House Militari. Cu o suprafață de 1400 de metri pătrati, spațiul găzduiește ultimele colecții de mobilier și decorațiuni.

  Detalii
 • Culorile anului 2022 în decorul interior și cum să le integrezi ușor în spațiul tău
  Culorile anului 2022 în decorul interior și cum să le integrezi ușor în spațiul tău
  1713 Views

  Cei mai importanți experți în culoare și-au dezvăluit previziunile pentru Culorile anului 2022 – iar din concluziilor lor, putem spune că tendințele sunt clare. Selecția semnalează un sentiment de optimism și speranță pentru viitor, reflectat inclusiv în alegerile cromatice din designul interior. În cele ce urmează, Natürlich îți pune la dispoziție un ghid complet cu privire la acest aspect, întocmit cu scopul de a-ți face viața mai ușoară când vine vorba de combinațiile de culoare...

  Detalii
 • 7 trenduri în amenajarea bucătăriei pentru 2022, de la profesioniști!
  7 trenduri în amenajarea bucătăriei pentru 2022, de la profesioniști!
  1940 Views

  Ai vrea să oferi un binemeritat refresh spațiului din bucătărie? Natürlich îți oferă principalele sfaturi ale specialiștilor, pentru a împleti perfect latura funcțională optimă cu tendințele ce contează, în anul 2022.

  Detalii
 • Textilele în dormitor: ce și cum să folosești pentru un plus de personalitate
  Textilele în dormitor: ce și cum să folosești pentru un plus de personalitate
  897 Views

  Cu toții ne dorim să luminăm, accentuăm ori chiar ascundem anumite zone ale spațiului locativ, astfel încât să ne reflecte stilul personal. Pentru a găsi însă un echilibru perfect între design și utilitate, în fiecare încăpere e de dorit să ne ghidăm după anumite strategii în organizarea elementelor – iar accesoriile textile pot contribui major impresiei generale când vine vorba de stilul dormitorului tău! Astfel, în cele ce urmează, vom trece în revistă cele mai ușor de abordat „artificii”...

  Detalii
 • Ghid: Cum alegi patul perfect?
  Ghid: Cum alegi patul perfect?
  618 Views

  Știm cu toții că un somn bun este esențial pentru o viață sănătoasă și fericită. De aceea este atât de important să alegi un cadru de pat și o saltea care se potrivesc cu personalitatea ta și caracterul căminului tău, cu stilul tău de viață, cu spațiul propriu-zis și cu situația locativă. La urma urmei, toți ne petrecem o mare parte a vieții dormind – astfel că patul tău ar trebui să fie un loc pe care să îl iubești și care să ți se potrivească pe de-a-ntregul.

  Detalii
 • Ghid: Cum să alegi comoda perfectă
  Ghid: Cum să alegi comoda perfectă
  638 Views

  Comoda cu sertare este o piesă de mobilier nelipsită din orice dormitor, reprezentând soluția perfectă când vine vorba de utilitatea în depozitare, pentru multe aplicabilități diferite. Un corp simplu, minimalist, ori din contră, plin de personalitate, îți poate completa perfect spațiul, în ton cu preferințele personale, fiind totodată și o extensie esențială pentru dressing-ul tău, dacă ții cont de câteva sfaturi pentru a îți garanta alegerea ideală:

  Detalii
 • Ultima sută de metri - 7 idei last minute pentru un Crăciun fără stres!
  Ultima sută de metri - 7 idei last minute pentru un Crăciun fără stres!
  361 Views

  Pregătirile de Crăciun sunt aproape gata, sau simți că ai lăsat cam multe lucruri pe ultima sută de metri? Mai sunt doar câteva zile până la ziua cea mare și sperăm că articolul acesta te regăsește organizat și relaxat. În cazul în care nu e totuși chiar asta situația, și simți că ai mai avea nevoie de câteva sfaturi, îți lăsăm în continuare 7 idei de ultim moment, pentru pregătiri festive fără stres:

  Detalii
 • Bradul de Crăciun – unde îl amplasăm pentru efectul vizual dorit?
  Bradul de Crăciun – unde îl amplasăm pentru efectul vizual dorit?
  423 Views

  Bradul de Crăciun este piesa centrală a tradiției de decorare a sărbătorilor de iarnă, luminând camera cu festivitatea specifică anotimpului și protejând sub crengi bucuria cadourilor.

  Detalii
 • Sfaturi pentru aranjarea mesei de Crăciun
  Sfaturi pentru aranjarea mesei de Crăciun
  472 Views

  Crăciunul reprezintă una dintre cele mai mari sărbători când întreaga familie se reunește în jurul mesei frumos împodobite și bogată cu preparate delicioase. Aranjarea mesei de Crăciun reprezintă un moment special, ce aduce bucurie și pune în valoare cele mai bune tacâmuri și farfurii, care sunt folosite doar la mese festive sau de sărbători.

  Detalii
 • Tendințe în decorarea interioarelor în 2022
  Tendințe în decorarea interioarelor în 2022
  1757 Views

  Tendințele în decorarea locuinței se schimbă mereu. Pentru anul 2022 designul se rezumă la tot ceea ce este confortabil, o îmbinare între minimalism și perioada retro, vor fi aduse în prim plan piesele clasice, atemporale și va fi pus mult accent pe natură.

  Detalii
 • 10 idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta
  10 idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta
  466 Views

  Sosirea Crăciunului este prilejul ideal de a petrece timp prețios alături de familie și de prieteni apropiați. Totodată, este perioada în care oferim cadouri celor dragi, de la cei mai mici la cei mai mari și, cred că nu de puține ori, fiecare dintre noi s-a aflat în impas când a venit vorba de ce cadouri să le luăm.

  Detalii
Showing 1 to 12 of 137 (12 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.