pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Ultimele posturi

 • Textilele în dormitor: ce și cum să folosești pentru un plus de personalitate
  Textilele în dormitor: ce și cum să folosești pentru un plus de personalitate
  1554 Views

  Cu toții ne dorim să luminăm, accentuăm ori chiar ascundem anumite zone ale spațiului locativ, astfel încât să ne reflecte stilul personal. Pentru a găsi însă un echilibru perfect între design și utilitate, în fiecare încăpere e de dorit să ne ghidăm după anumite strategii în organizarea elementelor – iar accesoriile textile pot contribui major impresiei generale când vine vorba de stilul dormitorului tău! Astfel, în cele ce urmează, vom trece în revistă cele mai ușor de abordat „artificii”...

  Detalii
 • Ghid: Cum alegi patul perfect?
  Ghid: Cum alegi patul perfect?
  1245 Views

  Știm cu toții că un somn bun este esențial pentru o viață sănătoasă și fericită. De aceea este atât de important să alegi un cadru de pat și o saltea care se potrivesc cu personalitatea ta și caracterul căminului tău, cu stilul tău de viață, cu spațiul propriu-zis și cu situația locativă. La urma urmei, toți ne petrecem o mare parte a vieții dormind – astfel că patul tău ar trebui să fie un loc pe care să îl iubești și care să ți se potrivească pe de-a-ntregul.

  Detalii
 • Ghid: Cum să alegi comoda perfectă
  Ghid: Cum să alegi comoda perfectă
  1288 Views

  Comoda cu sertare este o piesă de mobilier nelipsită din orice dormitor, reprezentând soluția perfectă când vine vorba de utilitatea în depozitare, pentru multe aplicabilități diferite. Un corp simplu, minimalist, ori din contră, plin de personalitate, îți poate completa perfect spațiul, în ton cu preferințele personale, fiind totodată și o extensie esențială pentru dressing-ul tău, dacă ții cont de câteva sfaturi pentru a îți garanta alegerea ideală:

  Detalii
 • Ultima sută de metri - 7 idei last minute pentru un Crăciun fără stres!
  Ultima sută de metri - 7 idei last minute pentru un Crăciun fără stres!
  678 Views

  Pregătirile de Crăciun sunt aproape gata, sau simți că ai lăsat cam multe lucruri pe ultima sută de metri? Mai sunt doar câteva zile până la ziua cea mare și sperăm că articolul acesta te regăsește organizat și relaxat. În cazul în care nu e totuși chiar asta situația, și simți că ai mai avea nevoie de câteva sfaturi, îți lăsăm în continuare 7 idei de ultim moment, pentru pregătiri festive fără stres:

  Detalii
 • Bradul de Crăciun – unde îl amplasăm pentru efectul vizual dorit?
  Bradul de Crăciun – unde îl amplasăm pentru efectul vizual dorit?
  822 Views

  Bradul de Crăciun este piesa centrală a tradiției de decorare a sărbătorilor de iarnă, luminând camera cu festivitatea specifică anotimpului și protejând sub crengi bucuria cadourilor.

  Detalii
 • Sfaturi pentru aranjarea mesei de Crăciun
  Sfaturi pentru aranjarea mesei de Crăciun
  1234 Views

  Crăciunul reprezintă una dintre cele mai mari sărbători când întreaga familie se reunește în jurul mesei frumos împodobite și bogată cu preparate delicioase. Aranjarea mesei de Crăciun reprezintă un moment special, ce aduce bucurie și pune în valoare cele mai bune tacâmuri și farfurii, care sunt folosite doar la mese festive sau de sărbători.

  Detalii
 • Tendințe în decorarea interioarelor în 2022
  Tendințe în decorarea interioarelor în 2022
  2886 Views

  Tendințele în decorarea locuinței se schimbă mereu. Pentru anul 2022 designul se rezumă la tot ceea ce este confortabil, o îmbinare între minimalism și perioada retro, vor fi aduse în prim plan piesele clasice, atemporale și va fi pus mult accent pe natură.

  Detalii
 • 10 idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta
  10 idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta
  755 Views

  Sosirea Crăciunului este prilejul ideal de a petrece timp prețios alături de familie și de prieteni apropiați. Totodată, este perioada în care oferim cadouri celor dragi, de la cei mai mici la cei mai mari și, cred că nu de puține ori, fiecare dintre noi s-a aflat în impas când a venit vorba de ce cadouri să le luăm.

  Detalii
 • Idei de cadouri de Crăciun de la Natürlich
  Idei de cadouri de Crăciun de la Natürlich
  956 Views

  Se apropie Crăciunul și vrei să fii pregătit/ă din timp cu cadourile pentru cei dragi? Nu este indicat să lași pe ultima sută de metri cumpărăturile. Te va scuti de statul la cozi interminabile, aglomerația din preajma ajunului și este incredibil de frumos să găsești cadoul potrivit pentru fiecare, să împlinești dorințe, să anticipezi așteptări.

  Detalii
 • Ghid: Cum să alegi mobilierul ideal pentru bucătăria ta
  Ghid: Cum să alegi mobilierul ideal pentru bucătăria ta
  1888 Views

  Bucătăria este inima casei, cel mai important spațiu al locuinței. În bucătărie au loc activitățile zilnice - gătit, mâncat, socializat. Și pentru că ea trebuie să fie nu doar funcțională, ci și un loc primitor, este important să fie amenajată corespunzător, cu design practic pentru a valorifica la maxim spațiul disponibil din încăpere. Alegerea mobilierului de bucătărie care să corespundă tuturor cerințelor nu este o muncă ușoară. Însă există câteva sugestii de care să ții cont astfel încât...

  Detalii
 • Ghid pentru alegerea mobilierului pentru dormitor
  Ghid pentru alegerea mobilierului pentru dormitor
  961 Views

  Amenajarea dormitorului ține de confort și senzația de relaxare pe care ți-o va inspira această încăpere. Un dormitor este compus din pat, noptiere, șifonier, comodă, însă nu trebuie să fie doar o simplă cameră de dormit, ci și un spațiu confortabil care să te reprezinte.

  Detalii
 • Ghid pentru alegerea mobilierului în living
  Ghid pentru alegerea mobilierului în living
  1051 Views

  Alegerea mobilierului pentru living este una dintre cele mai importante decizii. Aceste piese de mobilier vor contura spațiul unde îți vei petrece cea mai mare parte a timpului, fie să te relaxezi, fie să citești o carte, să te uiți la un film sau să socializezi cu ceilalți membrii ai familiei ori prieteni. Mobilierul reprezintă o investiție importantă, de aceea alege piesele în funcție de spațiul disponibil, stilul de amenajare dorit, să fie confortabile și plăcute privirii, dar și de...

  Detalii
Showing 73 to 84 of 205 (18 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work