pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Ultimele posturi

  • Ultima sută de metri - 7 idei last minute pentru un Crăciun fără stres!
    Ultima sută de metri - 7 idei last minute pentru un Crăciun fără stres!
    632 Views

    Pregătirile de Crăciun sunt aproape gata, sau simți că ai lăsat cam multe lucruri pe ultima sută de metri? Mai sunt doar câteva zile până la ziua cea mare și sperăm că articolul acesta te regăsește organizat și relaxat. În cazul în care nu e totuși chiar asta situația, și simți că ai mai avea nevoie de câteva sfaturi, îți lăsăm în continuare 7 idei de ultim moment, pentru pregătiri festive fără stres:

    Detalii
  • Bradul  de Crăciun – unde îl amplasăm pentru efectul vizual dorit?
    Bradul de Crăciun – unde îl amplasăm pentru efectul vizual dorit?
    763 Views

    Bradul de Crăciun este piesa centrală a tradiției de decorare a sărbătorilor de iarnă, luminând camera cu festivitatea specifică anotimpului și protejând sub crengi bucuria cadourilor.

    Detalii
  • Sfaturi pentru aranjarea mesei de Crăciun
    Sfaturi pentru aranjarea mesei de Crăciun
    1156 Views

    Crăciunul reprezintă una dintre cele mai mari sărbători când întreaga familie se reunește în jurul mesei frumos împodobite și bogată cu preparate delicioase. Aranjarea mesei de Crăciun reprezintă un moment special, ce aduce bucurie și pune în valoare cele mai bune tacâmuri și farfurii, care sunt folosite doar la mese festive sau de sărbători.

    Detalii
  • Tendințe în decorarea interioarelor în 2022
    Tendințe în decorarea interioarelor în 2022
    2831 Views

    Tendințele în decorarea locuinței se schimbă mereu. Pentru anul 2022 designul se rezumă la tot ceea ce este confortabil, o îmbinare între minimalism și perioada retro, vor fi aduse în prim plan piesele clasice, atemporale și va fi pus mult accent pe natură.

    Detalii
  • 10  idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta
    10 idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta
    711 Views

    Sosirea Crăciunului este prilejul ideal de a petrece timp prețios alături de familie și de prieteni apropiați. Totodată, este perioada în care oferim cadouri celor dragi, de la cei mai mici la cei mai mari și, cred că nu de puține ori, fiecare dintre noi s-a aflat în impas când a venit vorba de ce cadouri să le luăm.

    Detalii
  • Idei de cadouri de Crăciun de la Natürlich
    Idei de cadouri de Crăciun de la Natürlich
    901 Views

    Se apropie Crăciunul și vrei să fii pregătit/ă din timp cu cadourile pentru cei dragi? Nu este indicat să lași pe ultima sută de metri cumpărăturile. Te va scuti de statul la cozi interminabile, aglomerația din preajma ajunului și este incredibil de frumos să găsești cadoul potrivit pentru fiecare, să împlinești dorințe, să anticipezi așteptări.

    Detalii
  • Ghid: Cum să alegi mobilierul ideal pentru bucătăria ta
    Ghid: Cum să alegi mobilierul ideal pentru bucătăria ta
    1713 Views

    Bucătăria este inima casei, cel mai important spațiu al locuinței. În bucătărie au loc activitățile zilnice - gătit, mâncat, socializat. Și pentru că ea trebuie să fie nu doar funcțională, ci și un loc primitor, este important să fie amenajată corespunzător, cu design practic pentru a valorifica la maxim spațiul disponibil din încăpere. Alegerea mobilierului de bucătărie care să corespundă tuturor cerințelor nu este o muncă ușoară. Însă există câteva sugestii de care să ții cont astfel încât...

    Detalii
  • Ghid pentru alegerea mobilierului pentru dormitor
    Ghid pentru alegerea mobilierului pentru dormitor
    895 Views

    Amenajarea dormitorului ține de confort și senzația de relaxare pe care ți-o va inspira această încăpere. Un dormitor este compus din pat, noptiere, șifonier, comodă, însă nu trebuie să fie doar o simplă cameră de dormit, ci și un spațiu confortabil care să te reprezinte.

    Detalii
  • Ghid pentru alegerea mobilierului în living
    Ghid pentru alegerea mobilierului în living
    974 Views

    Alegerea mobilierului pentru living este una dintre cele mai importante decizii. Aceste piese de mobilier vor contura spațiul unde îți vei petrece cea mai mare parte a timpului, fie să te relaxezi, fie să citești o carte, să te uiți la un film sau să socializezi cu ceilalți membrii ai familiei ori prieteni. Mobilierul reprezintă o investiție importantă, de aceea alege piesele în funcție de spațiul disponibil, stilul de amenajare dorit, să fie confortabile și plăcute privirii, dar și de...

    Detalii
  • 10 sfaturi pentru pregătirile din timp pentru Crăciun
    10 sfaturi pentru pregătirile din timp pentru Crăciun
    2706 Views

    Mai este puțin și sărbătorile de iarnă, Crăciunul mult așteptat de toți, ne bate la ușă. Scenariul este binecunoscut de mulți dintre noi: alergăm pe ultima sută de metri după cadouri, pregătim rețete care ne ia mult timp, dăm fuga la magazin după ingrediente care ne lipsesc, curățenia este făcută în ultimele zile. Pe scurt, venirea Crăciunului în loc să fie o bucurie și să îl așteptăm relaxați devine mai degrabă un stres și un motiv de oboseală accentuată. 

    Detalii
  • Ești pregătit pentru reducerile Natürlich de Black Friday? Uite un ghid despre cum să te pregătești
    Ești pregătit pentru reducerile Natürlich de Black Friday? Uite un ghid despre cum să te pregătești
    871 Views

    Se apropie Black Friday, una dintre cele mai așteptate perioade din an. Ți-ai făcut listele de cumpărături? Știi cum să te pregătești pentru a fii sigur/ă că vei prinde la reducere produsul preferat? Ți-am pregătit un ghid cu strategii de care să ții cont.

    Detalii
  • Măsuța de toaletă, accesoriu de nelipsit din arsenalul de frumusețe al unei femei
    Măsuța de toaletă, accesoriu de nelipsit din arsenalul de frumusețe al unei femei
    608 Views

    Aspectul fizic a fost mereu important pentru oameni. Din Antichitate existau soluții de depozitare a cosmeticelor, în Egiptul antic se foloseau diferite cutiuțe decorate cu picturi, în Grecia și în Roma erau cutii decorate cu motive mitologice sau cu întâmplări din viața proprietarului. Mult mai târziu, în secolul al XII-lea, au apărut predecesorii măsuțelor de toaletă, niște dulăpioare mici, cu oglindă, ce adăposteau produse cosmetice și bijuterii. Secolul al XVII-lea  și mai apoi al...

    Detalii
Showing 73 to 84 of 202 (17 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work