pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
10  idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta

10 idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta

732 Views

Sosirea Crăciunului este prilejul ideal de a petrece timp prețios alături de familie și de prieteni apropiați. Totodată, este perioada în care oferim cadouri celor dragi, de la cei mai mici la cei mai mari și, cred că nu de puține ori, fiecare dintre noi s-a aflat în impas când a venit vorba de ce cadouri să le luăm.

La Natürlich îți propunem câteva idei de cadouri speciale care, cu siguranță, vor fi bine primite. 

Pentru mama sau soția - O măsuță de toaletă este creată special pentru persoanele ce adoră detaliile și preferă să creeze în dormitor o atmosferă regală. Soției sau mamei îi va prinde bine un loc unde să își păstreze produsele de machiaj, bijuteriile, să se vadă în oglindă pentru a adăuga ultimele retușuri. 

În același timp, dacă este o gospodină desăvârșită și știi că mereu pregătește preparate delicioase, prăjituri și alte dulciuri, îi va prinde bine să adauge în colecția sa un suport pentru prăjituri. Și dacă pasiunea sa este gătitul îți va mulțumi pentru un nou șorț de bucătărie.

Pentru tata sau soț - În prezent mulți dintre angajați lucrează de acasă și pentru acest lucru au nevoie de un birou corect amenajat. Dacă și soțul tău are un astfel de job poți recurge la amenajarea unui birou într-o cameră specială sau în living. Fă-i cadou un birou unde să poată sta confortabil în timp ce tastează la laptop sau verifică documentele.

Pentru bunica - Un cadou elegant și util bunicii pentru atunci cnd dorește să se relaxeze este un fotoliu pat sau un fotoliu tradițional așezat la o distanță respectabilă de televizor. Bunica va sta confortabil în timp ce croșetează sau se uită la emisiunile preferate, ori citește sau își bea cafeaua sau ceaiul. Sau poți să-i iei o plantă la ghiveci și îi vei face o mare bucurie, mai ales dacă adoră să îngrijească flori.

Pentru bunicul - Cu siguranță îți dorești să oferi cadou bunicului ceva care să-i rămâne în suflet, dar să-i fie și util și de calitate. O saltea superotopedică îl va ajuta să doarmă bine noaptea și să nu se mai trezească cu dureri de spate. Sigur va fi încântat de cadoul primit.

Pentru copii - Dacă ai copii mici de doi sau trei ani cărora le plac animalele pregătește-le o surpriză în dormitor. Vor adora să adoarmă cu o jucărie de pluș în brațe, acoperiți cu o pătură pufoasă. La o vârstă puțin mai mărișoară aparatele elecrocasnice la scară mai mică, confecționate din lemn, le atrag privirea.  Copiii de vârstă preșcolară sunt interesați să facă ceea ce fac părinții, Pot și ei, alături de mami, să gătească ceva, mai ales dacă au o jucărie Espressor din lemn cu accesorii. Este benefic pentru dezvoltarea motorie, mentală și afectivă permițând copilului să își exprime emoțiile, trăirile, sentimentele.

Sper că ți-au fost de folos aceste idei, însă pentru mai multă inspirație de invit în universul Natürlich, să accesezi magazinul online sau să ne vizitezi în magazinele fizice.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work