pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Creează o atmosferă de vară în casa ta, cu Natürlich

Creează o atmosferă de vară în casa ta, cu Natürlich

3431 Views

Vara e asociată cu vacanța, cu căldura, cu plimbări de seară și multe alte lucruri ce ne plac. De aceea ne place vara și îi ducem mereu dorul de cum vine toamna. Pentru a te bucura din plin de vară trebuie să o aduci și-n casa ta! Lasă atmosfera ușoară și caldă de vară să-ți învăluie căminul.

Pentru asta poți recurge la câteva mici schimbări în amenajarea interioară. Nimic greu de realizat, doar idei simple și utile. Specialistul Natürlich îți dă câteva sfaturi utile de design interior, care să aducă vara în casa ta. Iată-le!

1. Pentru început trebuie să renunți la păturile extra folosite în sezonul rece. Nu mai ai nevoie de ele o vreme. Înlocuiește totul cu textile ușoare, subțiri, vaporoase, în nuanțe vii, deschide la culoare și dacă preferi, cu imprimeuri florale.

2. Decorează interiorul cu obiecte handmade din cânepă, iută și frânghie. Aceste materiale accentuează atmosfera de vară. Îți poți decora dormitorul cu dream catchers, pune o plantă într-un suport făcut din sfoară sau folosește alte idei asemănătoare.

3. Integrează nisip în decor, fie că îl aduci ca suvenir direct de pe plajă sau îl cumperi din magazin. Nisipul e un simbol al vacanței  de vară. Nimic nu va spori senzația de vară din casa ta mai mult ca acesta. Îl poți pune în diferite recipiente în care așezi de obicei lumânari, bijuterii sau altele.

4. Bucură-te din plin de briza verii. Deschide zilnic ferestrele, fie și doar pentru câteva minute, pentru a lăsa mireasma verii să-ți învăluie casa și starea de spirit.

5. Creează-ți propriul spray de cameră, din ingrediente naturale, folosind esență și suc de lămâie, ulei de lavandă și extract de nucă de cocos. Îl poți folosi cu încredere atât pentru interiorul casei, cât și pentru hainele tale, pentru a purta vara cu tine.

6. Altă idee – integrează în decor fructe exotice cum e ananasul, cu aroma sa dulce, specifică de vară.

7. Adaugă flori colorate în living și dormitor. În ceea ce privește aceste două încăperi, te poți gândi și la înlocuirea unor piese de mobilier cu unele cu motive florale sau le puteți decora pe cele de acum cu obiecte specifice de sezon.

8. Adu în casa ta senzația de resort tropical instalând un ventilator de tavan. Trebuie doar să-l alegi astfel încât să se potrivească cu design-ul livingului.

9. Atenție și la aparatul de aer condiționat. E indispensabil în zilele fierbinți de vară. Alege-l cu grijă.

10. Împrumută idei de redecorare a băii tale din vacanțele în stațiuni și spa-uri. Adoptă strategii smart de depozitare a obiectelor din baie și adaugă plante. Baia ta capătă instant un alt aspect.

Acestea sunt doar câteva idei, dar te pot ajuta să aduci atmosfera de vară în acasă, astfel încât să-ți împrospătezi spațiul, dar și pe tine însuți.

 

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work