pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Nadia, Nicolas și dilema amenajării noii lor locuințe

Nadia, Nicolas și dilema amenajării noii lor locuințe

1688 Views

Orice proiect de amenajare interioară e o provocare, un proiect minuțios ce presupune multă muncă, implicare și răbdare. Cu cât îți dorești o casă mai bine amenajată, cu atât va trebui să te documentezi mai mult sau să ceri ajutor specializat. Cuplul Nadia și Nicolas tocmai au intrat în posesia noii lor locuințe. Dar munca abia acum începe deoarece sunt nevoiți să gândească un proiect de amenajare prin care să transforme această casă în căminul lor, într-un loc ce-i reprezintă și le va răspunde tuturor nevoilor.

La vederea încăperilor goale, ei s-au blocat. Pentru o vreme nu le-a trecut prea multe idei prin minte. Și-au dat seama că nu vor putea face asta singuri, așa că au decis să apeleze la un consultant de încredere pentru cele mai bune idei și sfaturi în amenajare – Natürlich. După ce au trecut prin întreg procesul de documentare, și-au însușit cunoștințele de bază din sfera design-ului interior, Nadia și Nicolas au ales materialele, culorile și piesele de mobilier pentru fiecare încăpere a casei lor – toate acestea cu sprijinul Natürlich.

După cum știi și tu, orice casă se împarte în zona de zi (living, biblioteca), zona de noapte (dormitoare), anexe (baie, bucătărie, spălătorie, spații de depozitare – debara, cămară), spații de circulație (holuri, scări) și spații de legătură cu exteriorul (balcon, terasă, logie). Toate aceste categorii de spații trebuie să comunice eficient între ele și e important ca fiecare din încăperile amintite să fie amenajate după un proiect care să îi sporească la maxim gradul de confort și funcționalitate. Pentru Nadia și Nicolas e foarte importantă zona de zi, dar în plus au trebuit să ia decizii și în ceea ce privește anexele și spațiile de circulație. Pentru că spațiile din locuința lor sunt relativ mici, Natürlich i-a sfătuit să mizeze pe minimalism, asigurându-i că pot obține un cămin foarte elegant și primitor.

După multă documentare și muncă, Nadia și Nicolas au făcut câteva alegeri ce le vor transforma treptat casa în căminul ideal pentru ei, în care să se simtă acasă. Însă ei sunt abia la începutul acestui drum, iar povestea lor continuă. Fii alături de ei până la final și urmărește cum prinde contur căminul ideal. Iar dacă simți că te regăsești în poveste și ai avea nevoie de asistență în amenajarea casei tale, nu uita să apelezi la echipa Natürlich pentru numeroase idei și sfaturi utile de design interior.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work