pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Confecționează decorațiuni care să-ți înveselească sărbătorile pascale

Confecționează decorațiuni care să-ți înveselească sărbătorile pascale

1677 Views

Poate lucrezi zilnic de acasă ori poate pur și simplu doar stai și deja devine plictisitor. Cu ce să-ți ocupi timpul? Confecționează ceva drăguț împreună cu familia. Copiii vor fi foarte bucuroși. Confecționează decorațiuni care să-ți animeze casa cu ocazia sărbătorilor pascale. Există multe idei drăguțe, ușor de realizat, cu materiale pe care oricine le are pe acasă. Decorează mobila din încăperile casei tale cu obiecte drăguțe. Uite ce-ți propunem!

⦁    Ghirlande și coșulețe

Pentru un interior elegant, amenajat cu bun gust, există nenumărate idei frumoase de ghirlande și coșulețe sau recipiente din sticlă pe care să le umpleți cu ouă și flori de primăvară, naturale sau artificiale. Lista de idei în acest sens e nesfârșită, iar posibilitățile nelimitate. Totul ține de imaginația ta și de materialele de care dispui. Acestea sunt ornamente bune pentru orice încăpere a casei, dar mai ales pentru living și dormitor.

⦁    Coronițe din crenguțe de răchită înflorită

Obiecte de decor tradiționale chiar, pentru aceste coronițe ai nevoie doar de crenguțe de răchită, pe care sa le împletești și să îi pui o fundă sau chiar să le decorezi cu ouă mici din carton.

⦁    Iepurași drăgălași

Un ornament drăguț e celebrul iepuraș de Paște, nelipsit în fiecare an. Cu să faci chiar tu unul sau mai mulți iepurași? Nu e greu. Ai nevoie de sfoară de bumbac, ață, foarfecă, pânză, lipici și mărgele. Facem două mingiuțe din sfoară, le rotunjim, și le lipim împreună - acesta este trupul iepurașului. Din pânză realizăm pe urmă urechile, din ață mustața și le lipim pe mingiuța cea mică, aceasta fiind capul. Din mărgele îi facem ochii și nasul. Și aveți un iepuraș frumos – ornament ce se potrivește pe mobilierul din living: în bibliotecă, pe orice masă, în dormitor pe noptieră și în camera copiilor.
Iepurași poți realiza și din șervețele împachetate. Pentru asta ai nevoie doar de șervețele, culori și multă îndemânare.

⦁    Flori frumoase din carton

Decorațiuni foarte populare și îndrăgite de mulți sunt florile din carton, ce se realizează ușor și sunt foarte plăcute. Învățăm să le confecționăm de la grădiniță sau școala primară. Să ne reamintim. Ce materiale ne trebuie? Doar carton, hârtie colorată, foarfecă, lipici, un bețișor, culori și multă creativitate, iar rezultatul sigur va fi plăcut. Tăiați rolele de carton în bucăți de aproximativ 1,5 centimetri. Apoi apăsați cerculețele în mijloc și avem deja petalele. Următorul pas este să lipim petalele într-un cerc. Mai avem nevoie de două bucăți de carton făcute la fel ca și petalele. Pe acestea două le vopsim verde, iar floarea în culoarea preferată. Ultimul pas este să lipim florile și frunzele pe un bețișor. Am terminat floarea, o decorațiune perfectă pentru rafturile mobilierului și pentru masa din living. Din mai multe flori lipite în cerc puteți creea și coronițe, de pus pe perete sau pe ușa de la intrare, pe care le puteți colora cum vă place.

⦁    Ou-ornament

Puteți realiza ouă de diferite dimensiuni cu ajutorul unui balon (mic sau mare) pe care să înfășurați ață sau sfoară colorată. Peste ață se aplică o pastă adezivă care după uscare se va întări. Balonul este doar pentru a da forma obiectului. Când va fi gata, se poate sparge și vă rămâne un ou din sfoară. Ornamentul este ideal pentru masa din living.

Iar acestea sunt doar câteva idei. Încercați să vă amintiți ce obiecte mai făceați când erați mic sau mai bine întrebați și copiii ce idei au și ce au mai învățat la școală.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Posted in: Decoratiuni
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.