pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
5 sfaturi pentru un living cozy și după sărbători

5 sfaturi pentru un living cozy și după sărbători

961 Views

Cu puțină atenție și imaginație orice locuință se poate transforma într-un tărâm magic în perioada sărbătorilor de iarnă. Dar nimic nu ține la nesfârșit, Crăciunul și Anul Nou au trecut, bradul s-a desfăcut, decorațiunile de sărbători au fost înlăturate, dar iarna continuă. Totuși, parcă ne simțim mai bine când interiorul este plin de decorațiuni de iarnă, nu-i așa? Cum să redăm atmosfera de sărbătoare și din ianuarie încolo?

Am alcătuit un mic ghid cu 5 trucuri care te vor ajuta să creezi o atmosferă festivă în living, și după sărbători, folosindu-te de câteva idei simple de decorare a locuinței.

Lumânări și șemineu cu foc

Chiar dacă Crăciunul a trecut, nimic nu este mai plăcut decât iarna petrecută la căldura șemineului. Dacă nu ai un șemineu în living poți achiziționa un șemineu electric, ca alternativă la șemineul clasic. Se poate accesoriza cu ramă, lemne ceramice sau pietre decorative pentru a fi cât mai asemănătoare șemineelor pe lemne. În felul acesta obținem nu doar confort termic, ci și o atracție vizuală care îmbunătățește instantaneu starea de spirit.

Felinarele cu lumânări sunt accesorii ce pot fi amplasate lângă șemineu și nu se demodează tot timpul anului, iar sfeșnicele cu lumânări pot fi accesoriile perfecte care să troneze pe șemineu, comodă sau masa de living mult timp.

Ghirlande și coronițe verzi

Dacă ai avut decorațiuni de Crăciun, ghirlande de brad cu conuri și fundițe sau alte decorațiuni specifice sărbătorii, înlătură decorațiunile și păstrează doar crenguțele și conul de brad. Pune-le pe o tavă sau alt recipient plat, adaugă plante și flori decorative artificiale de dimensiuni mici de la florărie și vei recrea magia decorațiunilor de iarnă. Coronițele nu vorbesc doar despre Crăciun, ele vorbesc despre eleganță și atingerea naturală ce aduce bucurie întregii încăperi. Le poți atârna pe ușă sau pot înnobila masa alături de lumânări parfumate.

Folosește decorațiuni cu culori neutre

Folosește vaze, obiecte de decor și rame foto, cu cei dragi, în culori neutre. Poți folosi mai multe nuanțe ale aceleiași culori, rezultatul fiind unul elegant și sofisticat. Astfel, vei avea parte și de mai multă lumină. Culorile neutre nu încarcă spațiul la nivel vizual și în același timp garantează și un aranjament cu adevărat deosebit. Inclusiv pernele și canapeaua pot fi îmbrăcate în materiale de lână, albe, cu textură moale, ce te invită la odihnă și relaxare.

Lumini magice

 Dacă te-ai îndrăgostit de luminițele de Crăciun nu trebuie să le pui deja în cutii. Le poți folosi pentru a decora oglinda, piese decorative pentru perete, poți crea aranjamente florale inedite dacă le vei pune în vaze de sticlă. Poți să le oferi un loc de onoare pe comodă. Folosite astfel vei obține un plus de lumină ce va compensa vremea mohorâtă de afară.

Nu uita de ceai

Ceaiul reprezintă cel mai bun mod de a te încălzi după o zi rece. Transformă ora ceaiului într-un moment de relaxare. Savurează-l în timp ce te relaxezi pe canapeaua din living, între pături și perne pufoase.

Farmecul Crăciunului poate fi prelungit și în ianuarie pentru o atmosferă caldă, care să încânte în timp ce afară zilele fără soare par reci, obositoare și mohorâte. Fă-ți o idee ce decorațiuni ai putea folosi inspirându-te de la Natürlich.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Decoratiuni
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work