pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic

Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic

3158 Views

Așa că, ce îți propun eu săptămâna aceasta e să rămânem în casă, să ne învelim în pături pufoase și să vedem de ce avem nevoie pentru a da spațiului din dormitor un aer romantic.

Începe cu o curățenie generală. Nu mă refer aici la datul cu aspiratorul, ștersul prafului și strânsul obiectelor rătăcite, ci te îndemn să renunți la orice lucru pe care nu îl folosești constant din dormitorul tău. Fie că e fotoliul abandonat în colțul camerei sau etajera prăfuită pe care obișnuiai să ții cărți, dacă în momentul de față nu le mai găsești rostul, renunță la ele și fă loc pentru o nouă achiziție.

Alege nuațe surpinzătoare. Designerii recomandă un dormitor all white cu detalii metalice ca spațiul să devină foarte aerisit și romantic. Pentru cei care vor să creeze o atmosferă dramatică cea mai bună alegere sunt nuanțele de gri, iar pentru un aer sofisticat încearcă o combinație îndrăzneață de roz prăfuit și negru.

(Surse foto: The Style Files, We Are Scout)

Amenajează-ți un loc numai al tău. Dormitorul tău ar trebui să-ți reflecte personalitatea, mai mult decât principiile după care te ghidezi în designul lui. Așa că amenjează-ți un spațiu de relaxare care să te definească. Dacă-ți place să citești, o mică bibliotecă și un fotoliu sunt perfecte, pentru pasionații scris sau desenat locul tău poate fi format dintr-o măsuță sau un birou, iar sugestiile pot continua până la amenajarea unui loc cu premiile obținute sau a unui colțișor cu flori, pentru iubitorii de natură.

(Surse foto: Forever Free By Any Means)

Nu uita de accesorii. Aici variantele sunt nenumărate. Nu vei da niciodată greș dacă-ți vei accesoriza patul cu pături și perne de diferite forme și texturi, până când acesta devine locul perfect în care să te cuibărești, iar cei mai îndrăzneți pot adăuga și un baldachin suspendat pentru aer modern și intim.

Un accesoriu simplu și de efect sunt lumânările. Acestea oferă o lumină caldă și mai plăcută decât o simplă veioză, iar o etajera instalată la căpătâiul patului este perfectă pentru a le sprijini și a le menține într-un loc sigur.

(Surse foto: : Nuevo Estilo, Apartment Therapy)

Indiferent de ce ai alege, cel mai important lucru pe care trebuie să-l ții minte este că termenul „romantic” nu ține de un stil bine definit, ci se referă la simțul estetic și atmosfera locului. Așa că simte-te liber să improvizezi, să te joci și să te bucuri de amenajarea dormitorului tău. Naturlich îți stă întotdeauna la dispoziție cu mobilier și decorațiuni care să pună amprenta asupra casei tale.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work