pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Ultimele posturi

  • Idei de amenajare a mansardei
    Idei de amenajare a mansardei
    740 Views

    Nevoia tot mai mare pentru spații de locuit transformă podurile nefolosite ale caselor în mansardă, generând un spațiu locuibil generos. Dacă ai un pod, plin de praf și ticsit de vechituri, revizuiește rolul acelui spațiu, extinde casa fără să mai construiești un etaj sau o anexă și transformă-l într-un loc cu potențial. Pereții înclinați, lumina naturală, senzația de spațiu aerisit și luminos îți vor oferi posibilitatea de a crea un loc ideal pentru birou, dormitor, sală de fitness, cameră...

    Detalii
  • Adu frumusețea toamnei în casa ta, redecoreaz-o cu stil
    Adu frumusețea toamnei în casa ta, redecoreaz-o cu stil
    806 Views

    Atunci când afară vremea începe să se schimbe, să devină mai rece, are loc tranziția spre interiorul casei, unde ne dorim o atmosferă cozy și primitoare pentru a face față lunilor reci care urmează. Cum sună o după masă de toamnă petrecută pe o canapea confortabilă, între perne pufoase, cu o cană de ceai fierbinte în mână, într-o atmosferă caldă care să compenseze scăderea temperaturii de afară? Abia aștepți acel moment, nu-i așa?

    Detalii
  • Cum să fii mai creativ atunci când îți amenajezi locuința
    Cum să fii mai creativ atunci când îți amenajezi locuința
    688 Views

    Amenajarea unei locuințe nu este deloc ușoară, perspectiva de a-ți decora propria casă poate fi atât înspăimântătoare cât și interesantă, mai ales dacă este pentru prima dată. Însă atunci când ajungi în etapa de a-ți amenaja propria casă ai două opțiuni: să apelezi la un specialist în home design, care să te ghideze, să-ți propună planuri concrete, să îți ofere idei, să-ți recomande magazine de mobilier și decorațiuni, să-ți sugereze variante de a face cumpărăturile în mod inteligent și...

    Detalii
  • 5 pași în amenajarea unei bucătării practice și multifuncționale
    5 pași în amenajarea unei bucătării practice și multifuncționale
    4855 Views

    Gătitul este o artă, mai ales dacă îți place să experimentezi și să încerci rețete noi. Pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești bucătăria ta trebuie să fie un spațiu bine compartimentat și dotat astfel încât să te poți mișca în voie și să găsești cât mai repede tot ceea ce ai nevoie. Cum obții acest lucru? Specialiștii Natürlich îți pun la dispoziție câteva sfaturi privind amenajarea unei bucătării moderne, practice și multifuncționale.

    Detalii
  • Transformă patul în piesa de rezistență a dormitorului
    Transformă patul în piesa de rezistență a dormitorului
    785 Views

    Un somn odihnitor este esențial organismului pentru a se reface, având multiple beneficii: stimulează imunitatea, ajută la pierderea în greutate, susține sănătatea sistemului nervos, a sistemului cardiovascular. Somnul liniștit este influențat de multe aspecte, cel mai important fiind patul împreună cu salteaua, pernele, lenjeria cu care acesta vine la pachet.

    Detalii
  • Idei de amenajare pentru camera școlarului
    Idei de amenajare pentru camera școlarului
    748 Views

    Odată cu trecerea anilor copiii cresc și, fără să îți dai seama, începe perioada școlară. Dacă mai ieri i-ai amenajat dormitorul pentru a avea cât mai mult spațiu doar pentru joacă, odată cu sosirea primului an de școală este timpul să îl reconfigurezi, să vezi ce e de schimbat, de amenajat, ce piese de mobilier să integrezi. Ține cont de nevoile copilului, dar ascultă și de tendințele modei.

    Detalii
  • Cum să integrezi decorațiunile în locuința ta, sfaturi de la specialiști
    Cum să integrezi decorațiunile în locuința ta, sfaturi de la specialiști
    703 Views

    Cine nu și-ar dori să se mute într-o locuință finisată, gata amenajată și decorată în cel mai mic detaliu? De multe ori, se întâmplă ca oamenii să se mute în casă nouă, se gândesc la culorile pentru pereți, mobilier, dar mai puțin la cum vor proceda pentru a decora încăperile. Decorațiunile, în special materialele textile, reprezintă un element folosit constant în amenajările interioare, contribuie la aspectul și confortul general al casei și, nu în ultimul rând, ne colorează locuința.

    Detalii
  • Tendințele 2021 în materie de decorațiuni interioare
    Tendințele 2021 în materie de decorațiuni interioare
    885 Views

    Nimic nu poate împrospăta spațiul dintr-o locuință așa cum o face încorporarea tendințelor noi în materie de decorațiuni interioare. 2021 este un an al confortului, de aceea spațiul în care îți petreci cea mai mare parte din timp trebuie să fie amenajat corect, cu elemente care să te inspire, pentru a te ajuta să faci față cu bine oricăror provocări.

    Detalii
  • Amenajarea casei de vacanță de la munte, sfaturi și idei
    Amenajarea casei de vacanță de la munte, sfaturi și idei
    674 Views

    În sfârșit ți-ai achiziționat o casă de vacanță unde să îți petreci timpul liber alături de cei dragi, unde să dai petreceri alături de prieteni și să te relaxezi după o perioadă agitată la job? Indiferent de anotimp, vacanțele la munte sunt cele mai plăcute. Vara vei merge pentru a te răcori, iarna pentru a beneficia de frumusețile peisajului montan, de posibilitatea de a schia, da cu sania sau pur și simplu de a te bucura de zăpada care în zonele urbane cam lipsește.  

    Detalii
  • Modern și tradițional, o fuziune între cele două stiluri pentru un ambient confortabil
    Modern și tradițional, o fuziune între cele două stiluri pentru un ambient confortabil
    753 Views

    Combinarea elementelor de design tradiționale cu cele moderne poate fi o adevărată provocare, însă profilul curat și simplu al stilului modern oferă un ambient cald și primitor prin folosirea unor mixuri elegante de texturi, nuanțe și materiale din stilul tradițional. Acest stil de design, prin care se combină armonios liniile curbate cu cele drepte oferind un mediu perfect pentru relaxare și confort, a ajuns să fie unul extrem de popular.

    Detalii
  • Detalii esențiale pentru fiecare încăpere a casei tale
    Detalii esențiale pentru fiecare încăpere a casei tale
    643 Views

    Creativitatea este singura care contează cel mai mult atunci când vine vorba de amenajarea locuinței astfel încât să reflecte personalitatea locatarilor, dar și să le asigure un confort sporit, de la odihnă la gătit.

    Detalii
  • 3 sfaturi utile pentru amenajarea unui dormitor confortabil
    3 sfaturi utile pentru amenajarea unui dormitor confortabil
    554 Views

    Într-o lume în care ritmul vieții de zi cu zi este foarte alert, dormitorul a devenit locul de refugiu pentru mulți dintre noi, fiind o oază de relaxare unde să îți încarci bateriile pentru a doua zi. Ca atare, confortul creat prin amenajarea acestei încăperi primează. Culorile folosite, decorațiunile joacă un rol important, mai ales că aici se va resimți cel mai puternic personalitatea ta. Este locul unde îți poți impune stilul personal, indiferent dacă îți dorești un dormitor minimalist sau...

    Detalii
Showing 97 to 108 of 203 (17 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work