pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Încadrează tema tomnatică în bucătăria ta

Încadrează tema tomnatică în bucătăria ta

618 Views

Toamna este aici și a venit cu o mulțime de bunătățuri. Natura a îmbrăcat straie colorate, totul în jur este inundat de o paletă de culori calde, relaxante și reconfortante, iar aromele minunate ale toamnei ne inundă simțurile. Pentru a intra cu adevărat în atmosfera de toamnă adaugă un strop de personalitate casei tale, integrează tema tomnatică în bucătăria ta. Nu va fi necesar să achiziționezi mobilier nou pentru a da un suflu de toamnă bucătăriei tale. Schimbă decorul din bucătărie cu ornamente simple, în culorile vibrante ale toamnei. Ornamentele mici nu presupun costuri uriașe, dar vei putea face o schimbare imensă în decorul bucătăriei. 

Ornamentele din lemn

Fie că este vorba de decorațiuni sau elemente folosite la gătit, lemnul este un material natural ce aduce tema tomnatică în bucătăria ta. Îl poți folosi pentru un tocător de bucătărie agățat de perete, pe suport  sau sprijinit deasupra blatului, pentru un organizator de tacâmuri așezat pe blat lângă un suport de veselă.

Un ceai cald cu aromă de toamnă

Într-o după masă de toamnă rece ai nevoie de un ceai cald, iar într-o bucătărie bine dotată, călduroasă și confortabilă găsești ceea ce ai nevoie. Dacă dorești să imprimi bucătăriei tale acea tușă de căldură specifică anotimpului păstrează plicurile de ceai sau capsulele de cafea într-un recipient special din lemn, plasează pe masa din bucătărie, articole din lemn gen tavă pe care să o umpli cu câteva mere, un set de coastere pe care să așezi cănile cu ceai cald, un placemat pentru ceainic.

Decorațiuni textile pentru bucătărie

În marea majoritate a cazurilor mărunțișurile sunt instrumente neașteptate, dar cu efect surprinzător. Acoperă scaunele din bucătărie cu perne confortabile și colorate și vei crea spațiul perfect pentru a sta la povești când afară vremea este mohorâtă.

Miros de toamnă

Atmosfera de toamnă începe acum să se simtă în casa ta. Joacă-te cu lumânările și bețișoarele parfumate. Mirosul este simțul ce activează foarte rapid memoria. Integrează pe rafturile deschise, blatul de bucătărie, masa de dining sau la fereastră lumânări parfumate cu arome de portocală, scorțișoară sau vanilie alături de decorațiuni de con de brad și frunze de copaci. Lumânările creează un decor superb și te ajută să te relaxezi.

Accesorizează insula de bucătărie cu un decor central, tomnatic

Natura este o sursă de inspirație prin frunzele sale în culori orange, roșu burgund, teracotă, nuanțe pământii, bej, verde sau galben. Accesorizează insula de bucătărie cu un set de vaze în nuanțe ruginii.

Draperii albe pentru ferestre luminoase

Nici albul nu trebuie să lipsească din bucătăria ta toamna. Îl poți folosi în țesăturile din fibre naturale, în tonuri cât mai deschise, ferestre acoperite cu draperii fine și albe pentru a crea imaginea unui spațiu cald și prietenos.

Acum, că totul este pregătit, mai trebuie doar să te bucuri de anotimpul boem și de o altfel de bucătărie. Pentru mai multă inspirație te invit în magazinele Natürlich sau pe webshop pentru a găsi produsele care se potrivesc pentru bucătăria ta. 

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work