pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Adu frumusețea toamnei în casa ta, redecoreaz-o cu stil

Adu frumusețea toamnei în casa ta, redecoreaz-o cu stil

814 Views

Atunci când afară vremea începe să se schimbe, să devină mai rece, are loc tranziția spre interiorul casei, unde ne dorim o atmosferă cozy și primitoare pentru a face față lunilor reci care urmează. Cum sună o după masă de toamnă petrecută pe o canapea confortabilă, între perne pufoase, cu o cană de ceai fierbinte în mână, într-o atmosferă caldă care să compenseze scăderea temperaturii de afară? Abia aștepți acel moment, nu-i așa?

Anotimp nostalgic, ce ne trezește în suflet cele mai frumoase amintiri, toamna ne încântă privirea cu frumusețea peisajelor sale colorate. Paleta cromatică este una vibrantă, cu accent pe nuanțe de roșu, galben, maro din care te poți inspira pentru a aduce natura în propria casă. Adu frumusețea și mirosul toamnei în casa ta prin decorațiuni, accesorii tematice și chiar câteva piese de mobilier. Fă o schimbare în întregul decor. Iată câteva sugestii care îți pot fi de folos.

Aer tomnatic în living

Cum ne aflăm la începutul unui anotimp al schimbării este important să aduci o împrospătare casei tale. Oferă un aer tomnatic livingului tău folosind mobilier cu culori ce oferă un aspect liniștitor.

Canapeaua Chett galben este o alegere ideală în living dacă vrei să aduci o pată de culoare și că completezi cu mult stil. Este tapițată cu stofă, cu un design versatil, ce te ajută să o incluzi ușor în diferite stiluri de design, de la modern la minimalist.

Canapeaua extensibilă Zita galben este o piesă cu un design practic și colorat. Culoarea galbenă atrage mai multă lumină ce se reflectă frumos peste decor.  Se potrivește în living, dar și în camera de oaspeți, putându-se transforma cu ușurință în pat.

Adu mai mult confort în interior și personalizează locuința cu perne decorative colorate pentru a înveseli și mai mult atmosfera de toamnă din living.

Dacă vrei să experimentezi confortul unei canapele din stofă, din toate punctele de vedere, dublată de eleganță și funcționalitate, atunci amenajează livingul tău cu colțarul extensibil Karma, galben. Îl poți folosi pentru ca să te uiți la televizor, ori să citești sau să stai cu laptopul în brațe, spătarul cu tetiere reglabile oferind o bună susținere a zonei lombare și cervicale a spatelui. Fiind extensibil se poate transforma din colțarul elegant din timpul zilei în patul extrem de confortabil în timpul nopții și îl poți folosi pentru a-ți acomoda musafirii peste noapte.

O altă schimbare benefică pe care o poți face în această toamnă, pentru un feng shui liniștit, este să îți transformi complet livingul.

Cu colecția pentru camera de zi Kashmir, cu mobilier modern și elegant, vei oferi încăperii un farmec aparte. Mobilierul este executat în stil provence, cu finisaj alb antic, cu un decor cu benzi subțiri în cruce, cadre proeminente pe fațade, cu cornișe pronunțate și mânere metalice de culoarea argintului patinat. Pe poliță, comodă, bufet, în vitrină poți folosi decorațiuni care să ofere un aer tomnatic. Culorile acestora vor contrasta puternic cu albul colecției Kashmir. Completează decorul cu lumânări parfumate de vanilie dulce, scorțișoară și mere coapte ce vor umple casa cu notele picante și calde de toamnă.

Un dormitor cozy în timpul rece

Uită de vremea mohorâtă de afară și creează ambientul perfect de relaxare în dormitor cu setul de mobilier Casablanca. Naturală și elegantă, datorită culorii crem și a finisajelor mobila Casablanca oferă o nouă imagine încăperii. Setul este compus din pat, dulap, comodă și noptiere, însă poți accesoriza totul cu pete de culoare accent, prin perne decorative, lenjerie de pat sau chiar un fotoliu colorat.

Un dormitor ce oferă o balanță cromatică este setul de dormitor Atena. Fiind deschis la culoare te va ajuta să amplifici spațiul, iar finisajele vor oferi un decor elegant încăperii. Albul mobilierului va contrasta frumos cu o cuvertură și perne decorative în culori vesele, ce îți vor readuce buna dispoziție și pofta de viață. Accentuează peretele din spatele patului cu un fototapet în ton cu culorile toamnei. Și pentru că nu poți coborî din pat direct pe parchetul rece vei avea nevoie de covoare moi, plăcute la atingere.

Dacă ți-au fost de folos aceste informații, te invit să descoperi în magazinele Natürlich sau pe webshop mai multe produse care îți vor fi de ajutor în procesul de redecorare a locuinței tale în acest anotimp. 

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari, Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work