Măsuța de cafea este un must-have pentru orice living, fiind o piesă de mobilier ce completează cu succes imaginea încăperii, aduce un plus de eleganță și, pe lângă rolul estetic, are, deseori, și rol funcțional. Înainte de a începe procesul de achiziționare al măsuței de cafea este bine să îți pui câteva întrebări referitor la ce cauți, ce crezi că ți se potrivește, în funcție de spațiul și stilul de decorare ales.
Ultimele posturi
-
Cum alegi biblioteca potrivită pentru livingul tău
Pentru că livingul este creat pentru relaxare după o zi lungă și obositoare de lucru sau pentru weekenduri în care simți nevoia să lenevești, devine spațiul ideal pentru a amenaja o bibliotecă, personalizată după bunul plac. Biblioteca este centrul de interes al încăperii, fiind spațiul care ne reprezintă în mod direct personalitatea. În funcție de ce criterii ne alegem cea mai bună bibliotecă?
-
Îți plac fotoliile bean bag? Iată de ce să le alegi pentru locuința ta
Fotoliile bean bag sunt un mod accesibil de a face orice încăpere confortabilă. Sunt potrivite pentru leneveală, cu un design ergonomic pentru perioadele lungi de relaxare oferă un sprijin excelent pentru spate, gât și brațe.
-
Reguli de aur pentru a amenaja zona de dining
Cu siguranță, pentru mulți dintre noi, în copilărie, îndemnul ”Toată lumea la masă!” însemna adunarea în jurul mesei a părinților, a fraților, la micul dejun, prânz sau cina în familie. Toate erau luate în jurul mesei mari, extensibile, din sufragerie, cu patru sau șase scaune. Sufrageria de atunci s-a transformat în living-ul de acum, iar zona de luat masa s-a mutat într-o încăpere separată, în bucătărie sau la granița dintre bucătărie și living dacă locuința beneficiază de un concept open...
-
Cum alegi salteaua potrivită pentru un somn odihnitor?
Nu există o saltea universală, bună pentru fiecare. Cum alegem însă salteaua potrivită? Trebuie luat în calcul că salteaua este o investiție pe termen lung, chiar 10 ani sau mai mulți.
-
Tendințe în amenajarea bucătăriei în 2021
Anul 2021 a adus noi tendințe în amenajarea bucătăriei, care a devenit un spațiu complex, adaptat la stilul alert de viață, fiind nu doar locul unde se gătește, ci și spațiul de socializare cu membrii familiei. Care sunt acestea? Descoperă-le din noul nostru articol:
-
Energie pozitivă în locuința ta prin amenajare după regulile Feng Shui
Formele și mediul ambiant pot influența fluxul de energie dintr-un spațiu, chiar și starea psihică și materială a persoanelor ce locuiesc acolo. Acest lucru este susținut de o veche artă chineză Feng Shui, ce are la bază o serie de principii prin care se poate armoniza energia din spațiul nostru și se pot combate energiile negative.
-
Nu uita de aceste sfaturi când îți alegi covorul pentru living
Achiziționarea celui mai bun covor poate fi o sarcină grea având în vedere numeroasele aspecte de care trebuie ținut cont. Nu uita câteva aspecte de care să ții cont atunci când îți alegi covorul pentru living.
-
Cum să amenajezi holul de la intrare ca un profesionist
Cum decorăm holul de la intrare? Nu există o rețetă perfectă, totul depinde de numeroși factori, inclusiv dimensiunea, stilul de amenajare a restului locuinței, gusturile proprietarilor. Dacă nu știi de unde și cum să începi, ți-am pregătit câteva sfaturi utile despre cum să amenajezi un hol, ca un profesionist, fără să apelezi la profesionist:
-
Ce să nu faci când vrei să proiectezi bucătăria visurilor tale?
Principala funcție a unei bucătării este aceea de a găzdui mijloacele pentru preparat mâncarea, deci trebuie să fie extrem de funcțională. Prin urmare, se începe procesul de proiectare analizând modul în care va fi utilizat spațiul pentru gătit. Bucătăria poate fi încăperea cel mai bine organizată, dotată și amenajată din întreaga casă, însă sunt câteva aspecte de care trebuie ținut cont atunci când vine vorba de proiectarea bucătăriei visurilor.
-
Ce nu vei găsi într-o casă amenajată în stil minimalist
”Mai puțin înseamnă mai mult” este deviza persoanelor care adoptă un stil minimalist pentru amenajarea locuinței. Sunt acele persoane care își doresc un spațiu mai aerisit, curat, simplu, să nu fie aglomerat cu mobilă și alte obiecte de decor. Este un spațiu deschis, cu multă lumină, cu piese de mobilier simplu și elegant, de calitate și confortabil. Stilul minimalist nu impresionează prin opulența detaliilor.
-
5 trucuri în amenajări interioare pentru spații mici
Spațiile mici reprezintă o provocare pentru oricine, de la mobilat, utilat și decorat, iar riscul de supra-aglomerare pândește la tot pasul, mai ales dacă este vorba despre un apartament mic. Există însă o serie de trucuri și iluzii optice, care pot fi folosite pentru a obține ceea ce ne dorim, adică un spațiu mai mare și un aspect al locuinței cât mai ordonat. În plus, este nevoie de soluții de mobilare potrivite nevoilor și adaptate spațiului.