pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Îți plac fotoliile bean bag? Iată de ce să le alegi pentru locuința ta

Îți plac fotoliile bean bag? Iată de ce să le alegi pentru locuința ta

639 Views

Este dificil să ne imaginăm un interior modern, fie la locul de muncă, fie acasă, fără accente interioare moderne. Fotoliile bean bag reprezintă o alternativă la mobilierul obișnuit care, în scurt timp, a cucerit nu numai interioare de locuit, ci și spațiile publice. Și-au găsit un loc aparte la festivaluri, pe terase, la plajă, chiar și la birou în zona de lounge.

Fotoliile bean bag sunt un mod accesibil de a face orice încăpere confortabilă. Sunt potrivite pentru leneveală, cu un design ergonomic pentru perioadele lungi de relaxare oferă un sprijin excelent pentru spate, gât și brațe. Sunt simple, confortabile și disponibile într-o gamă de stiluri, culori, forme, dimensiuni și materiale diferite, pentru interior și exterior. Se pot integra cu ușurință în orice cromatică sau stil de încăpere și pot fi folosite atât de copii, cât și de adulți.

Iată de ce ar trebui să investești într-un bean bag pentru acasă:

Funcționalitate

Poate fi mutat cu ușurință dintr-un loc în altul, fiind ideal atât pentru spațiile mari cât și cele mai puțin generoase, atât la interior, în dormitor sau în sufragerie, cât și la exterior, pe terasă, lângă piscină sau în grădină. Este ușor de întreținut dacă este dintr-un material ce îl face să fie folosit atât la exterior, cât și la interior. 

Atunci când te gândești să achiziționezi un fotoliu bean bag ia în considerare greutatea persoanei sau a persoanelor care crezi că vor folosi fotoliul, ia în calcul mărimea pentru că va trebui să-l depozitezi undeva atunci când nu-l folosești.

Se integrează în orice spațiu, având forme și culori diferite

Dacă folosești bean bag-ul în camera unui copil ia în considerare opțiunea pentru poliester sau alt material durabil. Poți folosi un model atractiv pentru ei, spre exemplu un bean bag rotund cu forma și culorile unei mingi de fotbal. Bean bag-ul nu este doar rotund. El poate fi achiziționat sub orice formă și dimensiune necesită spațiul ales. Dacă încăperea are un spațiu limitat un bean bag dreptunghiular se va potrivi în colțul camerei sau în locul liber dintre canapele. Fotoliile bean bag cu spătar înalt și confortabil se încadrează ușor în camere, dar și în birouri.

Există multe modele și nuanțe, de la cele mai intense culori la tonuri neutre și subtile, cu husă confecționată din diferite materiale textile, de la poliester, la piele sau blană ecologică. Poate avea husă lavabilă, care reprezintă un avantaj dacă îl folosești în spațiile unde au acces animalele de companie, de multe ori existând riscul ca pe husă să rămână păr de la animale.

Este foarte confortabil

Odată ce ai încercat senzația de a te scufunda într-un fotoliu bean bag, senzație ce seamănă cu îmbrățișarea unui nor pufos, nu îți mai vine să te ridici din el, mai ales după o zi grea la muncă. Având interiorul format din bile de polistiren va asigura o poziție confortabilă, iar forma fotoliului se va mula după corpul tău. De aceea, este o alegere  bună pentru femeile însărcinate care caută mereu să stea într-o poziție confortabilă.

Poți sta ore întregi scufundat într-un fotoliu de puf bean bag citind cartea preferată sau te poți relaxa la soare lângă piscină. Unele persoane, care se confruntă cu dureri de spate cauzate de o postură necorespunzătoare aleg bean bag-ul care le oferă un sprijin complet pentru coloana vertebrală, ajutându-i să îți păstreze o postură corectă.

Fotoliile bean bag au un design jucăuș, ceea ce ajută să fie integrat cu lejeritate oriunde, să schimbe imediat atmosfera și să creeze o zonă de relaxare pentru un moment de respiro. Dacă te hotărăști să investești într-un fotoliu bean bag, la Natürlich ai o gamă variată de modele, forme și culori de unde să alegi o pufoșenie pentru locuința ta și vei avea garanția că ai ales un produs de calitate durabil, care își va păstra aspectul ani de zile. 

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work