pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Ultimele posturi

  • Trenduri – albastrul clasic declarat culoarea anului 2020
    Trenduri – albastrul clasic declarat culoarea anului 2020
    1826 Views

    Albastrul clasic, spune compania Pantone, este culoarea anului 2020. Pantone alege culoarea pe care o va atribui unui an în urma unui studiu general asupra artei și divertismentului. Noi te încurajăm să dai un nou aspect casei tale, folosind piese de mobilier și decorațiuni albastre și să încerci să le pui in relații și contraste cu alte nuanțe de culori. Dacă te gândești să-ți adaptezi livingul la noile tendințe, iată ce îți putem propune.

    Detalii
  • Despre amenajări și decorațiuni cu Roxana Deac
    Despre amenajări și decorațiuni cu Roxana Deac
    6540 Views

    Foarte recent am purtat o discuție cu Roxana Deac, influencer, clientă și prietenă Natürlich, despre amenajări interioare, proiectarea unui living, culori, decorațiuni potrivite și nu numai. Roxana are câteva sfaturi și idei de decorare pentru părinții care vor să-și transforme locuința într-un adevărat cămin pentru familia lor. Află mai multe chiar de la ea, din interviul redat mai jos:

    Detalii
  • Spațiile de depozitare, dileme rezolvate de specialistul Natürlich
    Spațiile de depozitare, dileme rezolvate de specialistul Natürlich
    1283 Views

    Spațiile de depozitare au constituit și vor constitui mereu o problemă pentru oricine. Nadia și Nicolas au fiecare și multe lucruri personale de care se folosesc și care trebuie undeva depozitate. Dar unde mai exact, să nici nu fie chiar la vedere și piesele de mobilier în care să-și depoziteze lucrurile să se încadreze și în designul camerelor? Din nou sunt în dilemă și apelează la ajutorul specialistului Natürlich.

    Detalii
  • Nadia și Nicolas-Importanța combinării corecte a texturilor în amenajarea locuinței
    Nadia și Nicolas-Importanța combinării corecte a texturilor în amenajarea locuinței
    1675 Views

    Amenajarea unei locuințe de la A la Z este o provocare și, nu de puține ori te poți afla în impas dacă nu te poți decide asupra unui stil, culoare, iluminat. Așa sunt și Nadia și Nicolas în proiectul lor amplu de amenajare a casei de vis. Au făcut primii pași, iar acum au ajuns la următoarea etapă: texturile. Combinarea texturilor transformă o cameră monotonă într-una primitoare, culorile reflectă gustul, creativitatea și oferă  fiecărei camere o atingere individuală. Ei bine, cei doi...

    Detalii
  • Nadia și Nicolas-Alegeri inspirate pentru iluminat
    Nadia și Nicolas-Alegeri inspirate pentru iluminat
    1539 Views

    Aventura Nadiei și a lui Nicolas în transformarea noii lor locuințe în casa de vis continuă. După ce s-au decis asupra stilului de amenajare au trecut la următoarea etapă: cea a iluminatului, care trebuie să fie unul potrivit. 

    Detalii
  • Nadia și Nicolas – alegerea stilului de amenajare
    Nadia și Nicolas – alegerea stilului de amenajare
    1689 Views

    Experiența de decorare a noii locuințe a cuplului Nadia și Nicolas continuă. Ne aflăm în faza a doua a proiectului – alegerea stilului de design interior. Proiectul de amenajare al unei case nu este un lucru ușor, iar la un moment dat trebuie să alegi stilul care să domine atmosfera. Asta îi preocupă acum pe Nadia și Nicolas. Ei tocmai au învățat despre stilurile principale de design interior și încearcă să-l aleagă pe cel mai potrivit pentru ei.

    Detalii
  • Nadia, Nicolas și dilema amenajării noii lor locuințe
    Nadia, Nicolas și dilema amenajării noii lor locuințe
    1690 Views

    Orice proiect de amenajare interioară e o provocare, un proiect minuțios ce presupune multă muncă, implicare și răbdare. Cuplul Nadia și Nicolas tocmai au intrat în posesia noii lor locuințe și la vederea încăperilor goale, ei s-au blocat. Și-au dat seama că nu vor putea face asta singuri, așa că au decis să apeleze la un consultant de încredere. Specialistul de design interior Natürlich le oferă cele mai bune idei și sfaturi în amenajarea și proiectarea spațiilor:

    Detalii
  • Creează o atmosferă de vară în casa ta, cu Natürlich
    Creează o atmosferă de vară în casa ta, cu Natürlich
    3511 Views

    Pentru a te bucura din plin de vară trebuie să o aduci și-n casa ta! Lasă atmosfera ușoară și caldă de vară să-ți învăluie căminul. Pentru asta poți recurge la câteva mici schimbări în amenajarea interioară. Specialistul Natürlich îți dă câteva sfaturi utile de design interior, care să aducă vara în casa ta. Iată-le!

    Detalii
  • Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic
    Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic
    3241 Views

    Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic E toamnă, e noiembrie și, mie una, mi se pare că vremea de afară parcă ne îmbie să intrăm într-o stare de visare, să fim mai melancolici și mai sensibili.

    Detalii
  • 10 trucuri prin care poți valorifica spațiile mici de locuit
    10 trucuri prin care poți valorifica spațiile mici de locuit
    4147 Views

    Mulți locuiesc în spații mici sau dispun de puțin spațiu în casă. Există diverse soluții chiar și în aceste cazuri. Orice spațiu, oricât de mic poate fi valorificat astfel încât să fie funcțional și estetic.

    Detalii
  • Confecționează decorațiuni care să-ți înveselească sărbătorile pascale
    Confecționează decorațiuni care să-ți înveselească sărbătorile pascale
    2055 Views

    Poate lucrezi zilnic de acasă ori poate pur și simplu doar stai și deja devine plictisitor. Cu ce să-ți ocupi timpul?

    Detalii
Showing 193 to 203 of 203 (17 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work