pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Ultimele posturi

 • 3+1 greșeli frecvente în amenajarea unui living
  3+1 greșeli frecvente în amenajarea unui living
  3812 Views

  Cu toții dorim o casă amenajată cu bun gust, în care piesele să se potrivească și să fie în armonie cromatică. Pentru asta este nevoie de câteva cunoștințe elementare despre culori, forme și simț estetic mereu cultivat. Adevărul este că posedăm cu toții un anumit grad al acestor cunoștințe și fiecare dintre noi avem simț estetic. Totul ține de cât sunt ele dezvoltate în timp. Dacă ți se pare dificil să asociezi corect culori și forme în casa ta, nu-i nimic, se pot învăța noțiunile elementare...

  Detalii
 • Trenduri – albastrul clasic declarat culoarea anului 2020
  Trenduri – albastrul clasic declarat culoarea anului 2020
  1855 Views

  Albastrul clasic, spune compania Pantone, este culoarea anului 2020. Pantone alege culoarea pe care o va atribui unui an în urma unui studiu general asupra artei și divertismentului. Noi te încurajăm să dai un nou aspect casei tale, folosind piese de mobilier și decorațiuni albastre și să încerci să le pui in relații și contraste cu alte nuanțe de culori. Dacă te gândești să-ți adaptezi livingul la noile tendințe, iată ce îți putem propune.

  Detalii
 • Despre amenajări și decorațiuni cu Roxana Deac
  Despre amenajări și decorațiuni cu Roxana Deac
  6936 Views

  Foarte recent am purtat o discuție cu Roxana Deac, influencer, clientă și prietenă Natürlich, despre amenajări interioare, proiectarea unui living, culori, decorațiuni potrivite și nu numai. Roxana are câteva sfaturi și idei de decorare pentru părinții care vor să-și transforme locuința într-un adevărat cămin pentru familia lor. Află mai multe chiar de la ea, din interviul redat mai jos:

  Detalii
 • Spațiile de depozitare, dileme rezolvate de specialistul Natürlich
  Spațiile de depozitare, dileme rezolvate de specialistul Natürlich
  1319 Views

  Spațiile de depozitare au constituit și vor constitui mereu o problemă pentru oricine. Nadia și Nicolas au fiecare și multe lucruri personale de care se folosesc și care trebuie undeva depozitate. Dar unde mai exact, să nici nu fie chiar la vedere și piesele de mobilier în care să-și depoziteze lucrurile să se încadreze și în designul camerelor? Din nou sunt în dilemă și apelează la ajutorul specialistului Natürlich.

  Detalii
 • Nadia și Nicolas-Importanța combinării corecte a texturilor în amenajarea locuinței
  Nadia și Nicolas-Importanța combinării corecte a texturilor în amenajarea locuinței
  1712 Views

  Amenajarea unei locuințe de la A la Z este o provocare și, nu de puține ori te poți afla în impas dacă nu te poți decide asupra unui stil, culoare, iluminat. Așa sunt și Nadia și Nicolas în proiectul lor amplu de amenajare a casei de vis. Au făcut primii pași, iar acum au ajuns la următoarea etapă: texturile. Combinarea texturilor transformă o cameră monotonă într-una primitoare, culorile reflectă gustul, creativitatea și oferă  fiecărei camere o atingere individuală. Ei bine, cei doi...

  Detalii
 • Nadia și Nicolas-Alegeri inspirate pentru iluminat
  Nadia și Nicolas-Alegeri inspirate pentru iluminat
  1569 Views

  Aventura Nadiei și a lui Nicolas în transformarea noii lor locuințe în casa de vis continuă. După ce s-au decis asupra stilului de amenajare au trecut la următoarea etapă: cea a iluminatului, care trebuie să fie unul potrivit. 

  Detalii
 • Nadia și Nicolas – alegerea stilului de amenajare
  Nadia și Nicolas – alegerea stilului de amenajare
  1719 Views

  Experiența de decorare a noii locuințe a cuplului Nadia și Nicolas continuă. Ne aflăm în faza a doua a proiectului – alegerea stilului de design interior. Proiectul de amenajare al unei case nu este un lucru ușor, iar la un moment dat trebuie să alegi stilul care să domine atmosfera. Asta îi preocupă acum pe Nadia și Nicolas. Ei tocmai au învățat despre stilurile principale de design interior și încearcă să-l aleagă pe cel mai potrivit pentru ei.

  Detalii
 • Nadia, Nicolas și dilema amenajării noii lor locuințe
  Nadia, Nicolas și dilema amenajării noii lor locuințe
  1727 Views

  Orice proiect de amenajare interioară e o provocare, un proiect minuțios ce presupune multă muncă, implicare și răbdare. Cuplul Nadia și Nicolas tocmai au intrat în posesia noii lor locuințe și la vederea încăperilor goale, ei s-au blocat. Și-au dat seama că nu vor putea face asta singuri, așa că au decis să apeleze la un consultant de încredere. Specialistul de design interior Natürlich le oferă cele mai bune idei și sfaturi în amenajarea și proiectarea spațiilor:

  Detalii
 • Creează o atmosferă de vară în casa ta, cu Natürlich
  Creează o atmosferă de vară în casa ta, cu Natürlich
  3852 Views

  Pentru a te bucura din plin de vară trebuie să o aduci și-n casa ta! Lasă atmosfera ușoară și caldă de vară să-ți învăluie căminul. Pentru asta poți recurge la câteva mici schimbări în amenajarea interioară. Specialistul Natürlich îți dă câteva sfaturi utile de design interior, care să aducă vara în casa ta. Iată-le!

  Detalii
 • Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic
  Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic
  3598 Views

  Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic E toamnă, e noiembrie și, mie una, mi se pare că vremea de afară parcă ne îmbie să intrăm într-o stare de visare, să fim mai melancolici și mai sensibili.

  Detalii
 • 10 trucuri prin care poți valorifica spațiile mici de locuit
  10 trucuri prin care poți valorifica spațiile mici de locuit
  4258 Views

  Mulți locuiesc în spații mici sau dispun de puțin spațiu în casă. Există diverse soluții chiar și în aceste cazuri. Orice spațiu, oricât de mic poate fi valorificat astfel încât să fie funcțional și estetic.

  Detalii
 • Confecționează decorațiuni care să-ți înveselească sărbătorile pascale
  Confecționează decorațiuni care să-ți înveselească sărbătorile pascale
  2157 Views

  Poate lucrezi zilnic de acasă ori poate pur și simplu doar stai și deja devine plictisitor. Cu ce să-ți ocupi timpul?

  Detalii
Showing 193 to 204 of 204 (17 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work