pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Brandul Natürlich, prezent în casele germanilor prin noi colecții de mobilier

Brandul Natürlich, prezent în casele germanilor prin noi colecții de mobilier

1357 Views

Natürlich este prezent la nivel național în 11 localități, iar magazinul de mobilă online Natürlich oferă clienților săi produse și servicii de rigoare germană. Grație profesionalismului și calității produselor există o colaborare strânsă cu showroom-uri care funcțonează în sistem ”store in store”, aducând mai aproape de clienți mai multe categorii de mobilier. Unul dintre partenerii Natürlich este retailerul de servicii complete de mobilier și decorațiuni Höffner, din Germania, care, recent, și-a extins rețeaua cu încă un magazin de mobilier în orașul Paderborn unde sunt prezente mai multe colecții Natürlich, printre care și colecția Reno.

Magazinul de mobilă Höffner este construit în locul fostului sediu al Finke, potrivit proprietarului Kurt Krieger.

În noul magazin de mobilă din Paderborn, un complex cu patru etaje, cu o suprafață de 40.000 de metri pătrați, sunt spații amenajate cu mobilier pentru dormitor, living, bucătărie, birou, camere pentru tineret și multe altele. Un etaj este dedicat mobilierului pentru living, în timp ce la etajul superior sunt amenajate dormitoarele, băile, camerele pentru bebeluși, camera de tineret, mobilierul de birou. Ultimul etaj adăpostește zona de bucătării și săli de mese, zona pentru copii și restaurantul Kochmütze, care este împărțit în două zone tematice - natura și industria.

Potrivit directorului general, Thomas Dankert, proporția mărcilor proprii este de 60%. Printre mărcile prezente se numără și brandul românesc Natürlich.

Mobilierul din colecțiile Natürlich poate fi admirat de vizitatori și chiar achiziționat. În curând, aceste colecții de mobilier vor fi disponibile și pe piața românească. Este de reținut faptul că Natürlich ține ridicată ștacheta, iar înalta calitate a pieselor de mobilier confecționate pentru Germania este menținută și pentru România.

Conceptul de mobilier Natürlich se remarcă prin design-ul deosebit, modern sau clasic pentru toate gusturile.

Urmărește pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu momentul în care vom anunța lansarea în România a noilor colecții. 

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work