pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Trenduri – albastrul clasic declarat culoarea anului 2020

Trenduri – albastrul clasic declarat culoarea anului 2020

1795 Views

Albastrul clasic, spune compania Pantone, este culoarea anului 2020. Pantone alege culoarea pe care o va atribui unui an în urma unui studiu general asupra artei și divertismentului. Ei au ajuns la concluzia că albastrul clasic caracterizează cel mai bine începerea unui nou deceniu. Elegantă în simplitatea ei, această nuanță de albastru inspiră liniște, stabilitate, siguranță și încredere. Încărcată cu diverse conotații, albastrul clasic trimite către infinitatea cerului, încurajează gândirea profundă, căutarea de noi perspective și a unei comunicări mai eficiente cu cei din jur. 

Noi te încurajăm să dai un nou aspect casei tale, folosind piese de mobilier și decorațiuni albastre și să încerci să le pui in relații și contraste cu alte nuanțe de culori. Nu e vorba neapărat de toată casa, însă poți opta pentru living sau dormitor. Dacă te gândești să-ți adaptezi livingul la noile tendințe, iată ce îți putem propune.

Pata de albastru din livingul tău

Pentru început aruncă o privire asupra livingului tău și observă ce poți schimba sau aduce nou în el, unde poți integra o piesă de mobilier albastră și decorațiuni. Dacă vrei te adaptezi culorii anului, însă livingul tău în cromatica actuală nu poate integra ceva albastru, va trebui să regândești întreg ansamblul. Dacă culoarea dominantă a livingului tău este acum galbenul pal, portocaliul sau albul, atunci o masă înconjurată de scaune albastre ar arăta foarte bine. Pentru asta îți recomandăm scaunul tapițat Lotte – pentru un living foarte elegant. Sau poți alege o bibliotecă albastră ori obiecte albastre cu care să decorezi biblioteca pe care o ai deja. Dacă ai o canapea de culoare închisă (nuanțe de maro, negru, gri) sau deschise (alb, galben, portocaliu deschis), o poți decora cu perne albastre. Sau o idee și mai bună e să alegi fotolii (fotoliu Jazz albastru) sau o canapea albastră, care să devină pata de culoare a livingului. Canapeaua noastră fixă Retro este o alegere excelentă pentru asta. Sau canapeaua Jazz 3P. După ce introduci în spațiu cel puțin 1-2 piese de mobilier albastru, alege și câteva obiecte de decor, cum ar fi o lampă sau o vază mare albastră.

Dormitor albastru

De asemenea, te poți gândi la reamenajarea dormitorului tău în albastrul clasic. Fiind vorba de dormitor, această culoare poate avea un efect și mai puternic deoarece e locul tău de refugiu și odihnă, locul în care mergi să te relaxezi, să te liniștești, să te odihnești. Într-un dormitor Lara, Sonata, sau Vanity – care propun piese pentru dormitor în culori deschise (alb, galben pal...) se pot integra foarte ușor obiecte albastre – lenjeria de pat, pernele, lampa de pe noptieră și nu numai. Cu puțină documentare în sfera designului interior, al cromaticii și pieselor de mobilier, îți poți adapta dormitorul la noile tendințe. Pentru asta, consultă și cataloagele noastre online.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work