pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Cum te pregătești pentru un garden party la tine acasă

Cum te pregătești pentru un garden party la tine acasă

1777 Views

Vara a sosit și odată cu ea și sezonul petrecerilor. Nimic nu se compară cu o petrecere alături de cei dragi pentru a sărbători un eveniment important. Ești pregătit pentru a savura o petrecere în aer liber, alături de familie și prieteni?

Dacă te numeri printre norocoșii care locuiesc la casă nu trebuie să ratezi ocazia de a transforma grădina într-un colț de Rai. Va fi locul ideal pentru a da petreceri de pomină, mai ales dacă ai suficient spațiu verde pentru că este mult mai plăcut să poți călca pe iarbă.

Dar pentru o petrecere reușită este nevoie de câteva ingrediente: atmosferă, meniu, muzică și o tematică: latino, mexicană, marină, indiană, rustic, bal mascat, oriental party, Hollywood party. Indiferent de ce temă se va alege este bine să te gândești și la amenajarea unui cort sau a unui pavilion în caz că va ploua și nu vei dori să fii pus în situația în care să anulezi petrecerea, nu-i așa?

Decorul potrivit pentru garden party

În funcție de tematica dorită câteva elemente de decor bine alese pot schimba total micul spațiu verde. Creează o stare de spirit festivă cu ajutorul plantelor, ghirlandelor multicolore, a ghivecelor cu plante înflorite. O opțiune frumoasă este petrecerea de seară, unde poți decora copacii cu felinare, beculețe colorate, ghirlande, astfel încât să creezi o atmosferă cît mai relaxantă. Completează decorul cu mese și scaune cu perne, poți instala un hamac și dacă ai mai mulți invitați creează un colț cu câteva fotolii bean bag pentru ca musafirii tăi să stea cât mai confortabil și mai relaxați. Bean bag-urile pot face minuni în amenajarea oricărui loc. Sunt confortabile, înveselesc locul și dacă se întâmplă să fie pătate nicio problemă, se curăță ușor.

Aranjează un loc pentru masă în cel mai verde colț al grădinii și eventual și pentru un bar. Nu trebuie uitat de băuturile alcoolice și mai ales de cele răcoritoare. Dotează-ți barul cu pahare, coastere. La astfel de petreceri este binevenit și un candy bar cu deserturi delicioase aranjate pe suporturi speciale. Folosește pentru decorul mesei un aranjament floral, care va fi centrul atenției. Accesorizează masa cu placemat-uri, tacâmuri, platouri pentru mâncare, boluri.

De asemenea, muzica nu trebuie să lipsească de la petrecere, distracția și voia bună. Dacă ai nevoie și de alte elemente pentru a-ți amenaja grădina pentru un party, de la mobilier până la decorațiuni, inspiră-te de la Natürlich, intră pe site sau vino în magazinele noastre.



A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Decoratiuni, Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work