pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Detalii esențiale pentru fiecare încăpere a casei tale

Detalii esențiale pentru fiecare încăpere a casei tale

648 Views

Creativitatea este singura care contează cel mai mult atunci când vine vorba de amenajarea locuinței astfel încât să reflecte personalitatea locatarilor, dar și să le asigure un confort sporit, de la odihnă la gătit.

Cu ajutorul specialiștilor Natürlich ți-am pregătit un set de idei despre cum ai putea să integrezi anumite obiecte de mobilier și decor, dar și electrocasnice în decorul locuinței tale. Nu doar că îți oferă confort, dar sunt și practice.

Un hamac suspendat în living

Sună puțin ciudat, așa-i? Te-ai obișnuit să vezi hamacele suspendate în grădină, în aer liber, nu în interior. Așa este, de regulă hamacele sunt elemente decorative de exterior, dar asta nu înseamnă că nu pot să treacă pragul casei și să nu fie folosite în amenajarea interioară. Istoria hamacului se întinde pe mai bine de o mie de ani, provine din America Centrală și este atribuit civilizației mayase. Era confecționat din frunze și coaja copacilor și era folosit pentru a proteja ocupantul de solul noroios, rozătoare, șerpi etc. În timp, s-au adus îmbunătățiri materialului din care este confecționat, designului, accesoriilor necesare pentru prindere, sunt rezistente și estetice și pot fi suspendate oriunde, chiar și la interior dacă spațiul o permite. Gândește-te cât de odihnitor poate să fie să te legeni în hamac, moțăind sau citind o carte, în confortul casei, atunci când afară plouă sau ninge. Evident, alege un hamac al cărui design și culoare se încadrează în decorul livingului.

Accesorii importante în camera copiilor

Fotoliile bean bag au cucerit rapid publicul și, de la mic la mare, fiecare adoră să se scufunde în puful moale. Alegând un bean bag pentru dormitorul copilului îl vei face fericit și îi vei crea un spațiu de joacă armonios. Deoarece conține granule de polistiren se adaptează corpului persoanei care stă pe el, este confortabil, se găsește sub diferite forme, modele, mărimi și culori, nu are colțuri astfel încât cei mici să se rănească, este ușor de mutat și va oferi camerei un aspect jucăuș. Completează decorul dormitorului cu un cort indian care să stimuleze imaginația micuților tăi, cu o ramă de căsuță unde să creezi spațiul perfect de citit sau jucat cu păpușile al micuței tale domnișoare. Pentru un somn liniștitor creează-le un spațiu feeric, liniștitor, cu lampă de veghe, steluțe fosforescente pe tavan și agață deasupra patului un baldachin sub care micuța ta se va simți ca o adevărată prințesă, iar puiul tău un mic prinț.

Creează un spațiu intim în dormitor cu paravanul decorativ

Dacă vrei să schimbi modul în care arată dormitorul tău, un obiect decorativ cu dublu rol este paravanul. Delicat și feminin, nu doar că va înveseli dormitorul prin design și culoare, dar va crea și un loc mult mai intim. Îți oferă posibilitatea de a separa o parte din cameră, de a crea intimitate. Îl poți folosi pentru dressing-ul tău, să probezi sau pregătești ținutele pe care urmează să le porți.

Electrocasnice durabile pentru o bucătărie funcțională

Într-o casă modernă electrocasnicele sunt accesorii de nelipsit, îți ușurează munca și te fac să te bucuri pe deplin de beneficiile lor. De la mixer simplu, mixer cu bol, storcător de citrice, toaster, espressor de cafea, aparat de spumare lapte, toate îți vor ușura munca și te vor face să pregătești cu plăcere preparatele culinare pentru familia ta. Dacă te muți în casă nouă sau vrei să reamenajezi bucătăria investește o dată și bine, nu fă rabat de la calitate în detrimentul unui preț mic. Performanța și durata de viață a electrocasnicelor este conformă cu prețul. Alege să folosești electrocasnice de la firme de prestigiu, ce oferă produse inovatoare, cu funcții ce depășesc uneori tradiționalul  și cu un design ce impresionează. Marca de electrocasnice mari și mici ultra-premium SMEG, cu 70 de ani de istorie marcată de designul italian, reunește la un loc caracteristici precum durabilitate, siguranță, flexibilitate și atractivitate.

Pune preț pe detaliile care contează în amenajarea locuinței tale și pentru mai multă inspirație te invit să vizitezi site-ul și/sau magazinele Natürlich.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari, Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work