pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
  • Tendințe în amenajarea bucătăriei în 2021
    Tendințe în amenajarea bucătăriei în 2021
    1904 Views

    Anul 2021 a adus noi tendințe în amenajarea bucătăriei, care a devenit un spațiu complex, adaptat la stilul alert de viață, fiind nu doar locul unde se gătește, ci și spațiul de socializare cu membrii familiei. Care sunt acestea? Descoperă-le din noul nostru articol:

    Detalii
  • Energie pozitivă în locuința ta prin amenajare după regulile Feng Shui
    Energie pozitivă în locuința ta prin amenajare după regulile Feng Shui
    4585 Views

    Formele și mediul ambiant pot influența fluxul de energie dintr-un spațiu, chiar și starea psihică și materială a persoanelor ce locuiesc acolo. Acest lucru este susținut de o veche artă chineză Feng Shui, ce are la bază o serie de principii prin care se poate armoniza energia din spațiul nostru și se pot combate energiile negative. 

    Detalii
  • Nu uita de aceste sfaturi când îți alegi covorul pentru living
    Nu uita de aceste sfaturi când îți alegi covorul pentru living
    1980 Views

    Achiziționarea celui mai bun covor poate fi o sarcină grea având în vedere numeroasele aspecte de care trebuie ținut cont. Nu uita câteva aspecte de care să ții cont atunci când îți alegi covorul pentru living.

    Detalii
  • Cum să amenajezi holul de la intrare ca un profesionist
    Cum să amenajezi holul de la intrare ca un profesionist
    1248 Views

    Cum decorăm holul de la intrare? Nu există o rețetă perfectă, totul depinde de numeroși factori, inclusiv dimensiunea, stilul de amenajare a restului locuinței, gusturile proprietarilor. Dacă nu știi de unde și cum să începi, ți-am pregătit câteva sfaturi utile despre cum să amenajezi un hol, ca un profesionist, fără să apelezi la profesionist:

    Detalii
  • Ce să nu faci când vrei să proiectezi bucătăria visurilor tale?
    Ce să nu faci când vrei să proiectezi bucătăria visurilor tale?
    735 Views

    Principala funcție a unei bucătării este aceea de a găzdui mijloacele pentru preparat mâncarea, deci trebuie să fie extrem de funcțională. Prin urmare, se începe procesul de proiectare analizând modul în care va fi utilizat spațiul pentru gătit. Bucătăria poate fi încăperea cel mai bine organizată, dotată și amenajată din întreaga casă, însă sunt câteva aspecte de care trebuie ținut cont atunci când vine vorba de proiectarea bucătăriei visurilor.

    Detalii
  • Ce nu vei găsi într-o casă amenajată în stil minimalist
    Ce nu vei găsi într-o casă amenajată în stil minimalist
    1674 Views

    ”Mai puțin înseamnă mai mult” este deviza persoanelor care adoptă un stil minimalist pentru amenajarea locuinței. Sunt acele persoane care își doresc un spațiu mai aerisit, curat, simplu, să nu fie aglomerat cu mobilă și alte obiecte de decor. Este un spațiu deschis, cu multă lumină, cu piese de mobilier simplu și elegant, de calitate și confortabil. Stilul minimalist nu impresionează prin opulența detaliilor.

    Detalii
  • 5 trucuri în amenajări interioare pentru spații mici
    5 trucuri în amenajări interioare pentru spații mici
    576 Views

    Spațiile mici reprezintă o provocare pentru oricine, de la mobilat, utilat și decorat, iar riscul de supra-aglomerare pândește la tot pasul, mai ales dacă este vorba despre un apartament mic. Există însă o serie de trucuri și iluzii optice, care pot fi folosite pentru a obține ceea ce ne dorim, adică un spațiu mai mare și un aspect al locuinței cât mai ordonat. În plus, este nevoie de soluții de mobilare potrivite nevoilor și adaptate spațiului.

    Detalii
  • Shabby chic, între vintage și modern pentru un decor de poveste
    Shabby chic, între vintage și modern pentru un decor de poveste
    1403 Views

    Simplitatea, romantismul, eleganța definesc unul dintre cele mai populare stiluri de amenajare a interioarelor: shabby chic. Este un stil feminin, cu iz de rustic, ce s-a născut în casele de la țară din Marea Britanie, din diversitatea lucrurilor pe care oamenii ajungeau să le folosească și care dobândea acea patină în timp.

    Detalii
  • Stilul tranzițional, combinație între tradiție și modernism
    Stilul tranzițional, combinație între tradiție și modernism
    1028 Views

    Stilul de tranziție acoperă perfect decalajul dintre inovație și tradiție, îmbină confortul elegant al designului contemporan cu rafinamentul casnic al stilului tradițional. 

    Detalii
  • Stilul minimalist, mai puțin este mai simplu
    Stilul minimalist, mai puțin este mai simplu
    666 Views

    Minimalismul înseamnă să trăiești simplu, să te înconjori de experiențe ce îți aduc fericire, să renunți la ceea ce nu este necesar și util și să folosești doar lucruri care îți sunt necesare. Acest stil se regăsește în foarte multe domenii, de la textile până la decorațiuni. Dar din ce constă soluțiile de amenajare și decorare în stil minimalist? Află toate detaliile 

    Detalii
  • Stilul industrial, elemente ce îl definesc în amenajările interioare
    Stilul industrial, elemente ce îl definesc în amenajările interioare
    2608 Views

    Stilul industrial este un stil plăcut, flexibil, constând în principal din nuanțe neutre și materiale ce se concentrează pe texturi unice. Este ușor de realizat cu iluminare, decor și mobilier. 

    Detalii
  • Stilul scandinav, simplitate și un spațiu bine organizat
    Stilul scandinav, simplitate și un spațiu bine organizat
    1031 Views

    Interioare scăldate în lumină, ce exprimă simplitate și naturalețe, nuanțe deschise, țesături naturale, mobilier funcțional și minimalist, sunt caracteristicile unuia dintre cele mai degajate și plăcute dintre toate stilurile, stilul scandinav.

    Detalii
Showing 145 to 156 of 203 (17 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work