pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
  • Trenduri în design interior pentru 2021
    Trenduri în design interior pentru 2021
    1946 Views

    La fel ca orice altceva și decorul casei evoluează, fiecare an aduce noi tendințe. Pentru anul 2021, în materie de decor, tendințele sunt strâns legate de personalitate și caracter, se va pune accent pe personalizarea locuinței în funcție de gusturi, interese, experiențe, preferințe. Descoperă tendințele care vor domina anul viitor din noul nostru articol: 

    Detalii
  • Culorile 2021 în proiectele de amenajare interioară cu mobilier
    Culorile 2021 în proiectele de amenajare interioară cu mobilier
    3517 Views

    Institutul american Pantone a ales oficial culorile ce vor defini anul 2021! Este vorba despre neutrul Ultimate Gray și Illuminating, o combinație ce vine la pachet cu sentimente de speranță, gândire pozitivă, optimism. Descoperă cum poți integra culorile anului 2021 în proiectele de amenajare interioară cu mobilier din noul nostru articol: 

    Detalii
  • Cum să proiectezi bucătăria visurilor tale?
    Cum să proiectezi bucătăria visurilor tale?
    1384 Views

    Există momente cheie când se începe proiectarea bucătăriei. Colegul nostru de la Natürlich, Filip Tarca, oferă câteva sfaturi despre proiectarea bucătăriei, explică care sunt materialele recomandate pentru mobilier și de ce este importantă definirea corectă a zonelor din bucătărie pentru ca aceasta să fie funcțională. Află mai multe detalii în noul nostru material.

    Detalii
  • Ce să faci și ce să nu faci în procesul de renovare a casei tale?
    Ce să faci și ce să nu faci în procesul de renovare a casei tale?
    542 Views

    Cu toții visăm să ne transformăm casa în acasă. Dar pentru a ajunge să avem atmosfera mult visată ar trebui să știm ce să facem sau să nu facem pentru a evita greșelile și pentru a facilita întregul proces de metamorfoză al căminului nostru, fie că îl avem demult și alegem să îl redecorăm, fie că l-am achiziționat recent. Descoperă 6 reguli de bază despre ce să faci și ce să nu faci în procesul de renovare a casei tale:

    Detalii
  • Idei practice pentru amenajarea locuinței în stil vintage
    Idei practice pentru amenajarea locuinței în stil vintage
    1595 Views

    Stilul vintage este un stil de design interior confortabil, romantic, elegant. Oferă spațiului de locuit și spațiilor comerciale amenajate în acest stil o eleganță aparte, o atmosferă în care predomină elemente de mobilier și decorațiuni vechi, dar totodată familiare.

    Detalii
  • Ghid complet pentru alegerea saltelei potrivite
    Ghid complet pentru alegerea saltelei potrivite
    1740 Views

    În fiecare noapte avem nevoie de aproximativ 8 ore de somn odihnitor pentru ca organismul să se refacă și să avem o viață lungă și sănătoasă. Pentru acest lucru trebuie să fie îndepliniți mai mulți factori: de la mediul ambiant, respectiv camera să fie răcoroasă, întunecată și aerisită, îmbrăcămintea să fie lejeră, un pat confortabil. Pentru ca acesta să fie confortabil avem nevoie de o saltea de calitate, care să susțină întregul corp, să ofere un nivel înalt de confort și să satisfacă toate...

    Detalii
  • Cum să-ți amenajezi locuința dacă lucrezi de acasă?
    Cum să-ți amenajezi locuința dacă lucrezi de acasă?
    836 Views

    Biroul este locul unde creativitatea și productivitatea trebuie să ajungă la cote maxime, spațiul care îl înconjoară să fie aerisit și să conțină pe lângă elementele esențiale- scaun confortabil, masă de birou, organizatoare și accesorii de birou- și lucrurile preferate ale persoanei care îl va folosi, de la decorațiuni, la plante și chiar culorile preferate. În amenajarea unui astfel de birou trebuie luate în considerare mai multe aspecte: 

    Detalii
  • Sfaturi de urmărit pentru cei care sunt la început de drum în amenajarea unei locuințe / case
    Sfaturi de urmărit pentru cei care sunt la început de drum în amenajarea unei locuințe / case
    770 Views

    Care sunt principiile de bază de care fiecare dintre noi trebuie să ținem cont la momentul amenajării locuinței? Specialista de design interior Bianca Boroschi ne vorbește despre elementele-cheie care pot ajuta în proiectarea unei case funcționale, personalizate în conformitate cu nevoile și cerințele personale.

    Detalii
  • Ghidul tău pentru achiziționarea canapelei ce va trece testul timpului
    Ghidul tău pentru achiziționarea canapelei ce va trece testul timpului
    1506 Views

    Canapeaua este una dintre piesele de mobilier principale ale unui living. Pentru că este destul de costisitoare ca și preț, deoarece îți dorești ceva calitativ, cu siguranță ai vrea ca investiția să fie una de viitor, adică să treacă testul timpului mulți, mulți ani. Găsirea canapelei potrivite pentru spațiul și bugetul tău începe prin a decide ce tip și stil de canapea dorești. La fel de importante sunt designul și dimensiunea canapelei, care se va potrivi în casa ta (inclusiv prin uși,...

    Detalii
  • Ghidul tău de Black Friday ca să prinzi super ofertele Natürlich!
    Ghidul tău de Black Friday ca să prinzi super ofertele Natürlich!
    1488 Views

    Unii dintre noi așteptăm tot anul perioada de cumpărături Black Friday, cu gândul că vom putea obține cele mai bune prețuri la produsele care ne interesează. Numărătoarea inversă a început și, pentru că anul 2020 este unul mai aparte, este deosebit de important să aveți din timp o strategie de Black Friday. Pentru a veni în ajutor am realizat o listă de strategii de Black Friday de urmat. Consultă ghidul nostru de mai jos pentru a începe să urmărești ofertele de Black Friday de la Natürlich.

    Detalii
  • 5 greșeli de evitat în amenajarea oazei de relaxare din propria locuință
    5 greșeli de evitat în amenajarea oazei de relaxare din propria locuință
    896 Views

    În condițiile în care trăim în secolul vitezei și pe agenda zilnică se adună tot mai multe lucruri de făcut, este important ca acasă să avem propria oază de relaxare, unde să ne încărcăm bateriile. În materie de tendințe de design interior se ține cont de acest lucru. De aceea, fie că ți-ai achiziționat o locuință și dorești să o amenajezi sau iei în calcul să o reamenajezi evită să faci greșeala de a nu-ți amenaja un loc pentru relaxare și ține cont de câteva aspecte.

    Detalii
  • 5 idei pentru o bucătărie 100% funcțională
    5 idei pentru o bucătărie 100% funcțională
    3509 Views

    Bucătăria este inima casei și cel mai dinamic spațiu din locuință, mereu plină de activitate și de energie. Este locul care adună toți mebrii familiei și, chiar dacă sub impactul vieții moderne nu mai are importanța de odinioară, rămâne punctul central al unui cămin. Bucătăriile au avut întotdeauna nevoie să arate bine și să fie bine echipate. Bucătăriile moderne pot fi personalizate în funcție de nevoile și stilul de viață al fiecărei familii. Rezultatul este utilizarea optimă a spațiului...

    Detalii
Showing 169 to 180 of 203 (17 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work