pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
  • 10 idei pentru cadoul perfect de la Natürlich
    10 idei pentru cadoul perfect de la Natürlich
    887 Views

    Indiferent că este pentru o zi de naștere, o onomastică, o aniversare sau pur și simplu vrem să dăruim fără motiv, găsirea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi reprezintă un loc de cinste în constelația frământărilor zilnice dinaintea acelui eveniment. Ne străduim să alegem cadoul perfect care să le aducă celor dragi zâmbetul pe buze, să îi bucure, să simtă cât de importanți sunt pentru noi.

    Detalii
  • 5 cele mai frecvente întrebări despre designul de interior perfect pentru căminul de vis
    5 cele mai frecvente întrebări despre designul de interior perfect pentru căminul de vis
    512 Views

    Indiferent că o iei de la zero cu amenajarea locuinței sau planifici o reamenajare mereu vor exista o serie de întrebări privind designul interior.

    Detalii
  • 5 elemente principale ale designului interior
    5 elemente principale ale designului interior
    1774 Views

    Să găsești formula perfectă pentru a crea un ambient plăcut în interiorul unei locuințe este o artă și totul ține de niște principii de design interior.  

    Detalii
  • Idei de amenajare pentru balcoane mici și mari
    Idei de amenajare pentru balcoane mici și mari
    1810 Views

    Cine nu adoră să petreacă timpul liber într-o grădină frumos amenajată și decorată, lenevind la soare pe șezlong sau stând la umbră pe terasa amenajată? Dar nu toată lumea este norocoasă să locuiască la casă și mulți locuiesc la bloc. Prin urmare, locul de relaxare și oaza de verdeață se vor muta în balconul apartamentului, fie că este unul mic sau mare.

    Detalii
  • Sfaturi pentru amenajarea oazei de relaxare în grădina sau pe terasa casei tale
    Sfaturi pentru amenajarea oazei de relaxare în grădina sau pe terasa casei tale
    800 Views

    O grădină frumoasă presupune să existe o armonie și o ordine în modul de amenajare, de la plante și arbuști la zonele de relaxare cu mobilier de exterior. Dacă locuiești la curte sau ai o terasă și te poți bucura de un spațiu de relaxare ești o persoană norocoasă.

    Detalii
  • 7 trucuri care te vor ajuta să faci un spațiu mic să pară mai mare
    7 trucuri care te vor ajuta să faci un spațiu mic să pară mai mare
    1347 Views

    Dacă te afli în procesul de decorare a unei încăperi mici s-ar putea să ai dileme, deoarece te gândești cum poți să înghesui multe lucruri într-un spațiu mic, dar să nu pară că este înghesuit, ci aerisit și spațios. Ei bine, un spațiu mic este mai ușor de decorat, de păstrat curat și mai ușor de organizat. Totul se rezumă la a păcăli ochiul pentru a percepe mai mult spațiu. Iată câteva repere de care poți să ții cont în procesul de amenajare a unei încăperi mici.

    Detalii
  • Sfaturi de care să ții cont când îți alegi dulapul potrivit pentru dormitor
    Sfaturi de care să ții cont când îți alegi dulapul potrivit pentru dormitor
    1289 Views

    Cum să alegem dulapul potrivit în funcție de nevoile noastre? Nu este o sarcină ușoară deoarece sunt multe stiluri, dimensiuni, din diferite materiale etc. Un dulap bun este o investiție excelentă și care va dura, probabil, toată viața. Pentru a-ți fi mai ușor să alegi dulapul potrivit ți-am pregătit un mic ghid care să te ajute.

    Detalii
  • 5 întrebări pe care să ți le pui înainte de a alege măsuța de cafea
    5 întrebări pe care să ți le pui înainte de a alege măsuța de cafea
    521 Views

    Măsuța de cafea este un must-have pentru orice living, fiind o piesă de mobilier ce completează cu succes imaginea încăperii, aduce un plus de eleganță și, pe lângă rolul estetic, are, deseori, și rol funcțional. Înainte de a începe procesul de achiziționare al măsuței de cafea este bine să îți pui câteva întrebări referitor la ce cauți, ce crezi că ți se potrivește, în funcție de spațiul și stilul de decorare ales.

    Detalii
  • Cum alegi biblioteca potrivită pentru livingul tău
    Cum alegi biblioteca potrivită pentru livingul tău
    630 Views

    Pentru că livingul este creat pentru relaxare după o zi lungă și obositoare de lucru sau pentru weekenduri în care simți nevoia să lenevești, devine spațiul ideal pentru a amenaja o bibliotecă, personalizată după bunul plac. Biblioteca este centrul de interes al încăperii, fiind spațiul care ne reprezintă în mod direct personalitatea.  În funcție de ce criterii ne alegem cea mai bună bibliotecă?

    Detalii
  • Îți plac fotoliile bean bag? Iată de ce să le alegi pentru locuința ta
    Îți plac fotoliile bean bag? Iată de ce să le alegi pentru locuința ta
    638 Views

    Fotoliile bean bag sunt un mod accesibil de a face orice încăpere confortabilă. Sunt potrivite pentru leneveală, cu un design ergonomic pentru perioadele lungi de relaxare oferă un sprijin excelent pentru spate, gât și brațe.

    Detalii
  • Reguli de aur pentru a amenaja zona de dining
    Reguli de aur pentru a amenaja zona de dining
    2294 Views

    Cu siguranță, pentru mulți dintre noi, în copilărie, îndemnul ”Toată lumea la masă!” însemna adunarea în jurul mesei a părinților, a fraților, la micul dejun, prânz sau cina în familie. Toate erau luate în jurul mesei mari, extensibile, din sufragerie, cu patru sau șase scaune. Sufrageria de atunci s-a transformat în living-ul de acum, iar zona de luat masa s-a mutat într-o încăpere separată, în bucătărie sau la granița dintre bucătărie și living dacă locuința beneficiază de un concept open...

    Detalii
  • Cum alegi salteaua potrivită pentru un somn odihnitor?
    Cum alegi salteaua potrivită pentru un somn odihnitor?
    799 Views

    Nu există o saltea universală, bună pentru fiecare. Cum alegem însă salteaua potrivită? Trebuie luat în calcul că salteaua este o investiție pe termen lung, chiar 10 ani sau mai mulți.

    Detalii
Showing 133 to 144 of 203 (17 Pages)
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work