pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
10 idei pentru cadoul perfect de la Natürlich

10 idei pentru cadoul perfect de la Natürlich

893 Views

Indiferent că este pentru o zi de naștere, o onomastică, o aniversare sau pur și simplu vrem să dăruim fără motiv, găsirea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi reprezintă un loc de cinste în constelația frământărilor zilnice dinaintea acelui eveniment. Ne străduim să alegem cadoul perfect care să le aducă celor dragi zâmbetul pe buze, să îi bucure, să simtă cât de importanți sunt pentru noi.

Așadar, care este cadoul potrivit pentru cei dragi? Ne-am întocmit o listă cu idei care sper să te inspire atunci când vrei să oferi ceva inedit și util unei persoane dragi.

Hartă răzuibilă – cu toții avem cel puțin un prieten pe care îl vedem mai rar deoarece mai tot timpul este plecat. Dacă te-ai gândit vreodată ce ai putea să-i oferi unei astfel de persoane pasionate de călătorii să știi că o harta răzuibilă este cadoul ideal. Va deveni o rutină ca atunci când se întoarce acasă să se așeze în fața hărții și să bifeze pe unde a fost și ce va face în continuare, va planifica noi excursii în cât mai multe locuri frumoase de pe glob. Totodată,  harta este și un element decorativ, poate fi transformată în poster și atârnată pe perete sau poate fi înrămată. 

Pictură pe numere - este adesea în atenția începătorilor care doresc să picteze pentru a se relaxa. Nu toată lumea este un Picasso, pentru a avea talent în a așterne culorile pe pânză. Însă fiecare poate picta ceva frumos, iar rezultatul final să fie un element de decor.

Este ca un puzzle, cauți pur și simplu numărul unei suprafețe din pânză pe care o pictezi cu o anumită culoare. Nu este nevoie de o doză mare de concentrare. În timp ce pictezi te relaxezi și lași gândurile să zboare.

Veselă din ceramică japoneză - într-una dintre cele mai vechi civilizații ale lumii, Japonia, servirea mâncării se face în boluri ceramice, cu modele sofisticate. Ceramica japoneză este un accesoriu minimalist și estetic și dacă ai cunoștințe cărora le plac cultura japoneză, cu siguranță vor aprecia cadoul tău.

Imagini pe sticlă acrilică - reprezintă o alternativă interesantă de a decora pereții în locul decorațiunilor tradiționale. Sunt ușoare, se curăță fără probleme, sunt rezistente la umiditate și se potrivesc atât în living, dormitor, baie cât și pe terasă.

Tablouri pictate manual - faptul că sunt create de artiști la comandă individuală și sunt personalizate le oferă un grad ridicat de autenticitate. Reprezintă un decor unic pentru birou, camera de zi, dormitor. Este alegerea perfectă pentru un cadou oferit celor dragi.

Decorațiuni de perete - sunt ideale pentru a suprima monotonia unui perete. Sunt ușor de reconfigurat și durabile, astfel poate fi schimbat aspectul casei oricând se dorește. O ramă foto, o pictură canvas, o oglindă de perete, un ceas de perete, un colaj de rame foto sunt oricând un cadou ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi.

Ghivece și plante - sunt multe persoane care adoră să aibă ghivece și plante răsfirate prin casă. Deși este popular să oferi un buchet de flori, o plantă în ghiveci va rezista mult mai mult timp.

Lumânări parfumate - reprezintă o opțiune excelentă de a aduce  un plus de frumusețe și eleganță în ocazii importante, au arome și esențe care permit ca starea de bine și pacea interioară să capete noi dimensiuni.

Soluții de depozitare - Cutiile pentru bijuterii pot fi un cadou minunat oferit persoanei dragi, mama, soția sau prietena. O cutie pentru ceasuri se va potrivi unei persoane care obișnuiește să colecționeze ceasuri. Este o soluție practică de a ține adunate într-un singur loc toate ceasurile, fără să mai fie rătăcite prin casă și nici nu se vor mai deteriora.

Hamac - cine nu adoră să stea afară, la soare, în propria grădină și să se relaxeze? Surprinde persoana dragă cu un cadou inedit: un hamac. Fie că vrea să citească o carte, să tragă un pui de somn, să privească stelele într-o seară de vară, un hamac oferă una dintre cele mai relaxante și plăcute activități în aer liber.

Sperăm că ți-au plăcut aceste idei, însă te poți inspira pentru multe altele de la Natürlich. Descoperă-le pe toate!

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work