pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Colecția Saigon, perfectă pentru întreaga casă

Colecția Saigon, perfectă pentru întreaga casă

721 Views

Locuințele noastre sunt parte din noi, reflectă personalitatea și stilul de viață. Însă o mare provocare atunci când începem procesul de decorare a interiorului o reprezintă mobilierul și decorațiunile care trebuie să se integreze în decor.

O atmosferă plăcută are la bază detalii atent create, finisajele, culoarea, designul, funcționalitatea mobilierului fiind definitorii pentru estetica finală. Mobilierul este un element cheie și ales cum trebuie poate conferi spațiului o atmosferă specifică. Se poate opta pentru același stil de mobilier în întreaga casă, care va lega încăperile între ele și le va armoniza. O alegere inspirată în acest sens este colecția de mobilier Saigon de la Natürlich, produs în România. Este un mobilier simplu și elegant, de culoare charcoal, brun închis, finisaj Wenge. Această culoare este o nuanță fascinantă și misterioasă, versatilă și potrivită pentru amenajarea și decorarea încăperilor, fie că este vorba de hol, dormitor, cameră de zi sau birou. În plus, vei fi în pas cu moda pentru că noile tendințe în materie de culori în 2021 anunță tonurile pământii și așezate de maro și culorile calde ale spectrului cromatic.

Dar hai să vedem ce oferă colecția Saigon, ale cărei piese de mobilier pot fi folosite pentru amenajarea diferitelor spații din casă, alături de orice tip de decorațiuni, combinațiile fiind multiple.

Hol Saigon

Se spune că holul este cartea de vizită a unei locuințe și reprezintă elementul de legătură cu celelalte încăperi. Prin urmare și amenajarea sa trebuie să fie în armonie cu restul casei, trebuie să fie cât mai bine organizat și ordonat, iar funcționalitatea și estetica să se afle într-un echilibru. Setul de mobilier de hol Saigon vine cu soluții practice, pentru o compartimentare și depozitare eficientă a articolelor vestimentare. Nu doar că este multifuncțional, dar datorită designului și combinației calde de culori poate fi folosit pentru amenajarea unui hol modern. Este compus din comodă, dulap, pantofar, oglindă și cuier. Un mic sfat: având în vedere că, de cele mai multe ori, holul este lipsit de lumina naturală iar colecția pentru hol Saigon are o culoare închisă folosește iluminatul artificial din abundență pentru a scoate în evidență frumusețea mobilierului.

Camera de zi Saigon

Livingul este inima casei, locul unde familia își petrece cea mai mare parte a timpului și unde își invită prietenii. Spațiul trebuie să fie frumos, confortabil, cald, primitor și funcțional. Iar combinarea confortului cu stilul este o necesitate atunci când investești într-un obiect de valoare precum setul de mobilier pentru living, pentru că el este o investiție de care te vei folosi ani de zile. Setul de living Saigon, compus din bibliotecă, comodă TV, poliță pentru ornamente, masă de cafea și dulap impresionează prin eleganță datorită designului și cromaticii și oferă multiple spații de depozitare.

Dormitor Saigon

Dormitorul reprezintă oaza de relaxare pe care cu greu o părăsești dimineața și unde aștepți cu nerăbdare să revii seara. Prin urmare, este nevoie de o ambianță perfectă ce poate fi creată cu ajutorul mobilierului ideal. Setul de dormitor Saigon este special creat pentru un somn odihnitor și o atmosferă relaxantă și elegantă. Se remarcă prin caracter ergonomic, design, confort sporit, spații generoase de depozitare grație dulapului, noptierelor, comodei și măsuței de toaletă.

Patul, cu dimensiunile sale generoase, devine ușor elementul central al dormitorului și te îndeamnă să te scufunzi pentru odihnă și relaxare.

Office Saigon

Dacă lucrezi de acasă sau de la birou îți dorești ca spațiul tău de lucru să te ajute în creșterea calității muncii tale. Colecția Office Saigon de la Natürlich, cu multe spații de depozitare, te ajută să fii cât mai bine organizat. Bibliotecă, comodă, dulap, masa de birou sunt special concepute și realizate pentru a crea un mediu de lucru organizat, care să sporească cantitatea și calitatea muncii. Impresionează nu doar prin funcționalitate, ci și prin simplitate și eleganță.

 

Pentru mai multă inspirație vino în magazinele Natürlich ca să te convingi cât de bine va arăta colecția Saigon în decorul locuinței tale.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work