pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Culorile 2021 în proiectele de amenajare interioară cu mobilier

Culorile 2021 în proiectele de amenajare interioară cu mobilier

3525 Views

Oricât de mult ne-ar plăcea să trecem peste anul 2020, să ne gândim că nu este lipsit de lecții valoroase: ne-am redescoperit dragostea pentru natură, hobby-urile vechi, locurile pe care le numim acasă. Și o vacanță anulată ne-a permis multora dintre noi să investim mai mult în locuință, în reamenajarea spațiilor pentru a ne crea propriul birou la domiciliu. Aceste aspecte au influențat mult institutul american Pantone, care a ales culorile ce vor defini anul 2021. Este vorba despre neutrul Ultimate Gray și Illuminating, o variantă vibrantă de galben. Este o combinație ce vine la pachet cu sentimente de speranță, gândire pozitivă, optimism.

Cele două combinații vin la fix pentru a fi folosite în redecorarea spațiilor interioare. Mai mult ca oricând avem nevoie să ne simțim optimiști, așadar ne vom îndrepta spre o culoare prietenoasă, simplă și care dacă este folosită corect în amenajarea interioară poate crea o atmosferă veselă. În special dacă ești o persoană energică, creativă cu siguranță culorile vibrante de galben aprins este o opțiune bună. Nuanțele neutre de gri vor rămâne în tendințe și se vor folosi singure sau în diferite combinații. Culoarea neutră creează un spațiu liniștitor, sofisticat și cald dacă este folosită în mod adecvat.   

Dacă te gândești să amenajezi spațiul interior și să te adaptezi tendințelor, noi îți propunem să folosești culorile anului 2021 în materie de piese de mobilier atât în amenajarea livingului cât și a dormitorului.

Tendințe în dormitor

Gri neutru arată fabulos pe materiale naturale cum este lemnul, motiv pentru care această culoare poate fi folosită în amenajarea dormitorului. Este locul în care ne refugiem pentru odihnă și relaxare, iar un set de mobilier de dormitor cu linii elegante, cromatică și spații generoase de depozitare precum Girona, Dove, Clair sau Delice își vor spune cuvântul. Pentru cei energici, o cameră viu colorată va avea amprenta culorii galben dacă o vor redecora cu mobilierul Vanity, Leon sau Venera Lux.

Biroul de la domiciliu

Mulți dintre noi a trebuit să ne adaptăm și să îmbrățișăm munca la domiciliu. Astfel, în dormitor, living, bucătărie sau balcon amenajarea unui spațiu distinct pentru birou poate fi realizată în noile tendințe folosind un raft modular Tiki gri pentru depozitarea bibliorafturilor și alte obiecte necesare, completat de un birou Yoop.

Combinația gri-galben în living

Dacă în 2020 nu ne-am prea putut bucura de ieșiri multe în natură, în 2021 una dintre tendințe este aducerea naturii în casa noastră, prin materiale naturale și culori. Livingul se spune că este sufletul casei, locul unde se adună întreaga familie. Specialiștii propun culori mai vii pentru living în 2021 pentru a crea o atmosferă mai veselă, ca de vacanță, echilibrată.

Evident canapeaua Lorena sau colțarul Karma ar putea fi pata de culoare și centrul atenției. Imaginea poate fi completată de fotolii Adra Galben sau Angelica Cognac și o masă cafea Rotativă Magic Light Grey sau Magic Grey. Poți alege să completezi cu o comodă și vitrină Norvina, unde vei avea în contrast culoarea gri.  Nu uita nici de decorațiuni, o vază galbenă pe masă, suporturi de lumânare galbene sau aurii, perne albe cu linii aurii pe canapea vor întregi imaginea pentru un living elegant și modern.

Totul ține de imaginație, și cu puțină documentare poți adapta locuința la noile tendințe. Consultă site-ul Natürlich pentru a vedea ce ți se potrivește.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work