pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Cu o bucătărie la comandă fiecare spațiu culinar devine un sanctuar al bunului-gust

Cu o bucătărie la comandă fiecare spațiu culinar devine un sanctuar al bunului-gust

556 Views

Există un număr limitat de configurații ale unui spațiu de locuit, dezvoltarea imobiliară bazându-se pe utilizarea de șabloane arhitecturale, astfel că foarte multe case și apartamente arată identic din punct de vedere structural. Uniformizarea este evidentă în special în cazul unităților locative din cadrul blocurilor, unde doar prin intervenții „rectificative” în regie proprie, pentru adaptarea fiecărui spațiu nevoilor specifice ale fiecărui proprietar, se mai face diferența între locuințele individuale.

Poate fi vorba despre adăugarea unui strop de originalitate sau pur și simplu despre utilitate: vrei o cameră mai deschisă și dărâmi un perete, o bucătărie mai spațioasă și mai puțin restrictivă în alegerea mobilierului și renunți la debara și altele asemenea, fără a conștientiza că, de cele mai multe ori, nu este nevoie de acțiuni extreme pentru a obține rezultatul dorit.

width="1024"

De exemplu, cu o bucătărie la comandă schimbi percepția asupra spațiului în loc să schimbi spațiul propriu-zis. Este mai ușor, mai comod și mai ieftin, chiar și înainte de reducerea de 30% pe care ți-o oferim, contribuția Natürlich pentru a te bucura de o bucătărie care să te inspire și să-ți deconspire întregul potențial de creativitate. Este felul nostru de a-ți spune Ich Liebe Dich ca sarea în bucate.

Avantajele unei bucătării la comandă

În cele mai multe cazuri, alegerea mobilierului este condiționată de limitările de spațiu, în ceea ce privește dimensiunea și configurația. Iar atunci când găsești mărimea potrivită, parcă nu îți place cum a fost gândită mobila din punct de vedere stilistic și cromatic. Asta înseamnă că de multe ori nu te alegi cu ceea ce îți dorești, ci cu compromisul cu care înveți să trăiești. Însă o bucătărie la comandă îți permite să nu te mulțumești cu puțin.

width="1024"

Aceasta vine cu avantaje evidente, cele mai importante fiind:

Versatilitatea - O bucătărie la comandă umple spațiul exact așa cum vrei, fără să lase zone pe perete descoperite, inconfortabile vizual și care, atunci când apar, echivalează cu purtarea unei haine cu câteva numere mai mici. Acest tip de mobilier vine ca turnat din colț în colț, mulându-se pe orice perete și orice stil. Dacă preferi un design clasic, bucătăria Brüssels de la Natürlich te va impresiona prin fronturile rafinate, înfoliate 3D sau vopsite, fiind și practică, și frumoasă, iar cu un suport de condimente sub formă de fagure, din bambus, inspirat plasat, poate deveni chiar spectaculoasă.

width="1024"

Originalitatea - Nu ai idei de „serie”, așa că și mobila de bucătărie trebuie să fie diferită, să aibă ceva special, care să reflecte stilul tău original. Bucătăria Drift este perfectă dacă vrei să-ți impresionezi oaspeții, invitația la o cafea fiind doar un motiv ca să o poată și ei admira. Prin aceasta Natürlich introduce un stil modern, fără complicații stilistice care să distragă atenția de la frumusețea liniilor simple. Corpurile turn încorporează eficient orice tip de electrocasnice, iar eleganta insulă de bucătărie desăvârșește un ansamblu mobilier foarte rafinat. Pune pe undeva și un suport de ustensile din marmură interesant sau un dispencer de băutură arătând, mai degrabă, ca un obiect de decor și vei petrece mai mult admirându-ți bucătăria ta la comandă decât uitându-te la televizor.

width="1024"

Eficiența - De cele mai multe ori te adaptezi tu mobilei disponibile, însă nu ar fi mai bine invers? Adaptează mobila de bucătărie conform obiceiurilor tale de gătit, alegând configurația ideală, compartimentarea optimă, numărul de sertare, tipul de deschidere, amplasarea blatului de lucru, a chiuvetei sau a cuptorului. Fă astfel încât să-ți fie ușor, fiindcă deși poate fi frumoasă precum un element de decor, această mobilă trebuie să fie, în primul rând, practică. Precum bucătăria Dolce, minimalistă și eficientă, fără mânere, perfectă pentru spaţii mici și pretenții mari, în care o cutie de pâine retro, lucioasă, va fi ca cireașa de pe tortul cu care te răsplătești pentru o bucătărie atât de frumoasă.

width="1024"

Acestea sunt doar câteva idei, însă ceea ce e important de reținut este că o mobilă la comandă îți permite să nu faci compromisuri. Îți oferă libertatea de a alege o mobilă care nu doar că nu te deranjează, fiindcă n-ai avut de ales, ci chiar te încurajează să te mândrești cu ea, să primești cât mai mulți musafiri, ca să le admiri surprinderea din priviri, când vor vedea pentru prima dată bucătăria ta la comandă, originală, invidiată.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work