Facebook Pixel Code
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Bucătării

Programare
Proiectare bucătării
Design 3D

Brussels form

Începe planificarea bucătăriei visurilor tale unice

Bucătăria Brüssels

Vrei o bucătărie elegantă clasică, ce nu vă părea niciodată demodată şi care poate fi cu uşurinţă personalizată? Bucătăria Brüssels este potrivită pentru locuinţe generoase, care permit desfăşurarea în toată splendoarea lui a acestui design rafinat, cu elemente conlucrând ideal pentru crearea unei bucătării fluide şi oferind un mare spaţiu de mişcare. Aspectul practic şi cel estetic sunt optim combinate, toate finisajele, de la superbele suprafeţe de lemn, până la mânerele de o fineţe desăvârşită, fiind create pentru a atrage atenţia.

1
Lookbook Image
Lookbook Image

Bucătăria Cortina

Vrei o bucătărie care împleteşte bunul-gust cu liniştitoarea senzaţie de familiaritate a unui stil fără vârstă? Frumuseţea bucătăriei Cortina derivă din emoţiile pe care le evocă, înmiresmându-ţi casa cu parfumul unui alt timp. Natürlich aduce la comandă farmecul trecutului, printr-un model cu aer vintage, care eficientizează la maximum folosirea spaţiului şi creează o zonă deschisă ce tinde spre unificarea bucătăriei cu livingul. Stilul îngrijit, curat, al acestei creaţii poate fi cu uşurinţă personalizat, pentru ca patina timpului, cu măiestrie aplicată, să aducă farmecul veşnic al altor vremuri în bucătăria ta.

1
Lookbook Image
Lookbook Image

Bucătăria Drift

Vrei o bucătărie avangardistă, care redefineşte tendinţele şi stabileşte viitoarele standarde în designul de mobilier? Abordăm prin intermediul bucătăriei Drift un stil modern, luminos, cu o geometrie simplă, profitând la maximum de avantajele linilor curate, netede, uşor integrate în arhitectura oricărui spaţiu. Comandă o bucătărie cameleonică, ce se poate lesne confunda cu peretele de o nuanţă asemănătoare pe care e aplicată, ca şi cum ar fi un ornament al acestuia. Parte integrantă din ansamblul acestei bucătării, insula asigură o trecere naturală spre sufragerie, creând armonie. Finisajele şic, lipsa mânerelor şi designul îndrăzneţ o fac din alt timp, unul care va veni.

1
Lookbook Image
Lookbook Image

Bucătăria Tempo

Vrei o bucătărie inovatoare, surprinzătoare prin viziunea asupra compartimentării celor mai utilizate spaţii dintr-o locuinţă? Te provocăm cu un ansamblu interesant şi creativ, în care am alipit zona de gătit de cea destinată relaxării, reuşind, astfel, să estompăm linia de dermarcaţie dintre bucătărie şi sufragerie. Am contopit cele două spaţii printr-o tranziţie lină, care contribuie la intensificarea unei senzaţii de continuitate şi armonie. Este o bucătărie modernă, în pas cu timpurile, care unifică nu doar suprafeţele, ci şi gusturile, complet personalizabilă, adaptabilă casei şi pretenţiilor tale.

1
Lookbook Image
Lookbook Image

Bucătăria Dolce

Vrei o bucătărie care pune accentul pe utilitate, oferind soluţii de design clare, necomplicate? Bucătăria Dolce este interpretarea pe care noi o dăm simplităţii. Încercăm să te impresionăm cu un model concis, care reflectă stilul minimalism, fără mânere, şi a cărui configuraţie o putem adapta cu măiestrie viziunii tale. Am reuşit, prin această gamă de produse făcute la comandă, să surprindem esenţa unei bucătării practice, care se poate mula pe spaţii restrânse, printr-un design eficient, destinat celor care ştiu că, uneori, mai puţin înseamnă mai mult. Maxim, în acest caz!

1
Lookbook Image
Lookbook Image
Produs adăugat la lista favorite

Abonează-te la newsletter

și află primul cele mai noi promoții și idei de design interior!

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.