pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Bucătăria Brüssels

image

Bucătăria Brüssels dă formă concretă eleganței, cu elemente complet personalizabile ca dimensiune, configurație și cromatică. Este o bucătărie corpolentă, luminoasă, cu o structură solidă, care transmite o senzație palpabilă de trăinicie.

Contribuie la aceasta designul clasic, care a trecut testul timpului, fronturile rafinate, blaturile combinând durabilitatea cu estetica, mânerele lucioase și micile detalii ascunse care reflectă calitatea superioară a materialelor și măiestria desăvârșită a execuției.

Poate fi cu ușurință integrată în decoruri variate, reflectând stilul tău unic.

Programează-te pentru a proiecta 3D bucătăria visurilor tale!

Programare
Proiectare bucătării
Design 3D

Brussels form

Fronturi și culori Brüssels

Calitatea fronturilor din MDF, înfoliate 3D sau vopsite, cu dimensiuni adaptabile oricăror spații, și execuția impecabilă oferă garanția unui mobilier de bucătărie care este în aceeași măsură și decorativ, și foarte practic, cu rezistență crescută la umezeală și variații termice.

Vizual, am evitat rutina suprafețelor perfect plane, prin liniile săpate care creează diferențe de nivel ce evidențiază geometria elegantă a fronturilor, cu o cromatică foarte generoasă, impresionând prin variate intensități de alb, gri, bej, verde, galben, turcoaz, rosu și negru. 

Blaturi de lucru

Blatul este elementul mobilei de bucătarie supus cel mai mult uzurii, reprezentând linia vizuală de demarcație dintre planul superior și cel inferior, fiind, de asemenea, elementul care unește segmentele din partea de jos și le conferă cursivitate.

Dăm lemnului și pietrei un nou sens, de a-și etala frumusețea ascunsă și durabilitatea înnăscută, prin blaturi de lucru care respectă cele mai înalte standarde de calitate din punct de vedere al rezistenței la acțiuni mecanice, termice și umezeală.

Valorificăm robustețea lemnului de stejar și rafinamentul nobiliar al marmurei, gri, maro, albă cu inserții negre sau neagră cu inserții albe, într-un blat de lucru robust, ușor de curățat și de întreținut.

Utilizăm blaturi de lucru postforming, cu o placă de PAL simplu la bază, acoperită cu un laminat decorativ HPL, durabil și cu o crescută rezistență la impact, întărite în partea din față cu o placă de fibre lemnoase cu densitate înaltă.

O fâșie specială de silicon, cu rol de protejare a blatului împotriva infiltrației apei, este aplicată sub cantul profilat, care poate fi cu HPL sau drept ABS, un produs termoplastic atât cu rol de protecție, cât și estetic, fiind integrat în 14 decoruri cu influențe contemporane sau minimaliste.

Mânere

Manere
BR1
Manere
BR2
Manere
BR3
Manere
BR4
Manere
BR5

Mânerele sunt elemente structurale care contribuie decisiv la caracterul funcțional al mobilei, de aceea am optat pentru materiale care îmbină perfect rezistența la condiții variabile de umiditate și temperatură, cu aderența optimă si curățarea facilă.

Propunem modele dreptunghiulare, rotunjite sau elegante semi-cupole, iar din punct de vedere cromatic am ales tonuri care pot forma combinații cu orice nuanță a fronturilor, cele gri și negre având avantajul că sunt foarte tolerante cu restul culorilor, în timp ce mânerele aurii amplifică senzația de rafinament.

Panou perete și antistropire

Panoul de perete și antistropire este supus permanent acțiunii directe a apei, căldurii și umidității crescute în timpul misiunii sale de protejare a peretului, dar are și un rol estetic unificator, legând cele două planuri ale mobilei de bucătărie, superior și inferior.

Datorită proprietăților excelente, utilizăm panouri fabricate din HPL decorativ de înaltă rezistență, presat pe o placă de PAL, materiile prime de calitate asigurând o mare durabilitate și întreținerea ușoară.

Oferta noastră include numeroase plăci standard, plăci grafice, inclusiv o placă antistropi din aluminiu, cu miez din MDF, creând, prin asortarea cu blatul de lucru, senzația de fluiditate a Bucătăriei Brüssels.

image

Antistropire

image

Antistrop triunghiular

image

Antistrop rectangular

Panouri perete

Accesorii Interioare

Organizare polite si sertare

image
image
image
image

Cu ajutorul compartimentarilor, mariti valoarea functionala a sertarelor si pastrati in ordine tacamurile si ustensilele de bucatarie.

Tavitele pentru tacamuri, fixe, modulare sau flexibile, sunt compatibile cu orice tip de sertar.

Suportul reglabil pentru farfurii va ajuta sa le stocati si chiar sa le transportati in siguranta.

image
image
image
image
image
image
image
image

Sertarea deseurilor

Pe lângă colectarea selectivă a gunoiului, coșurile de gunoi moderne oferă și beneficiul unei

bucătării curate și igienice: coșurile se extrag fără capac, iar utilizatorul trebuie doar să deschidă ușa

ori sertarul și să depoziteze resturile.

De asemenea, pentru că sunt fabricate pe principii ergonomice, ele permit utilizatorului să facă o

singură mișcare pentru o acțiune, fără să fie nevoit să se aplece pentru a ajunge la coșul de gunoi.

image
image

Balamale

Bucătăria Brüssels este complet personalizabilă, în afara calității, exigența nefiind negociabilă nici în privința balamalelor, articulațiile mobilei, componentele ascunse care asigură integritatea structurală a întregului ansamblu.

Calitatea materialelor și a execuției garantează o durabilitate crescută la închideri și deschideri repetate, evitând descentrarea și menținand alinierea corespunzătoare a ușilor.

Fiecare dintre piesele unei balamale este perfect integrată în mecanismul cu un grad crescut de fiabilitate, pentru a funcționa impecabil de fiecare dată, timp îndelungat, în condiții variabile de umezeală și de posibile șocuri mecanice. Și fără să scârțâie!

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.