pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Bucătăria Drift

image

Bucătăria Drift îmbină elemente moderne de design cu o viziune îndrăzneață, extinzând utilitatea bucătăriei de la simplul act de a găti, la satisfacția de a o avea, de a o locui.

Aceasta poate fi cu ușurință adaptată atât configurației fiecărui spațiu, cât și preferințelor tale de design, de la fronturi și blaturi, până la impunătoarele corpuri turn, care încorporează eficient orice tip de electrocasnice.

Totul gravitează în jurul unei elegante insule de bucătărie, unde poți „naufragia” fără teamă, în fața unui pahar cu vin, privind cum se gătește mâncarea și grijile se destramă. 

Programează-te pentru a proiecta 3D bucătăria visurilor tale!

Programare
Proiectare bucătării
Design 3D

Brussels form

Fronturi și culori Drift

Bucătăria Drift poate fi complet personalizată din punct de vedere al fațadelor atât prin alegerea unei palete variate de culori, cât și prin opțiunile de îmbrăcare a fronturilor din MDF.

Acestea pot fi vopsite, cu aspect lucios sau mat, sau furniruite cu o placă subțire de lemn masiv de esență superioară, pentru a înfrumuseța fronturile și a le proteja.

Fiecare specie de lemn are propria sa personalitate, îmbinând proprietăți și calități variate, prin versatilitate furnirul reprezentând forma optimă de utilizare a acestui material nobil, care își descoperă în bucătăriile noastre o nouă menire. 

Blaturi de lucru

Bucătăria Drift propune blaturi solide și elegante, fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și gândite pentru a îmbina perfect utilitatea cu durabilitatea.

Am ales blaturi postforming trainice și ușor de întreținut, având la bază o placă de PAL, întărită cu un laminat HPL cu rezistență crescută la căldură și impact. Partea din față beneficiază de avantajele unei plăci de fibre lemnoase cu densitate înaltă, iar sub cantul profilat, din HPL sau drept ABS, o fâșie specială de silicon oferă protecție împotriva apei.

Am acordat o mare atenție și aspectului, care poate fi individualizat în funcție de preferința pentru finisaje moderne, evidențiind noblețea pietrei, sau contemporane, amintind de rafinametul italienesc.

Lemnul își dezvăluie prin blaturile noastre cele mai înalte calități, trăinicia înnăscută a esențelor tari și frumusețea naturală contribuind la crearea stilului de viață pe care ți-l imaginezi. Totodată, marmura ne ajută să adăugăm o nouă dimensiune eleganței, combinând două elemente din natură într-o bucătărie desăvârșită, matură.

Am proiectat o bucătărie deschisă, luminoasă, potrivită pentru o casă în care acest spațiu este destinat nu doar pregătirii unor mese delicoase, ci și unor momente frumoase, gătind, glumind, împărțind împreună cu familia sau acel special cineva farmecul unui loc deosebit din locuința, din inima ta.te.

Mânere

Manere
Manere
Manere

Mânerele sunt elemente structurale care contribuie decisiv la caracterul funcțional al mobilei, de aceea am optat pentru materiale care îmbină perfect rezistența la condiții variabile de umiditate și temperatură, cu aderența optimă si curățarea facilă.

Propunem modele dreptunghiulare, rotunjite sau elegante semi-cupole, iar din punct de vedere cromatic am ales tonuri care pot forma combinații cu orice nuanță a fronturilor, cele gri și negre având avantajul că sunt foarte tolerante cu restul culorilor, în timp ce mânerele aurii amplifică senzația de rafinament.

Panou perete și antistropire

Panoul de perete și antistropire este supus permanent acțiunii directe a apei, căldurii și umidității crescute în timpul misiunii sale de protejare a peretului, dar are și un rol estetic unificator, legând cele două planuri ale mobilei de bucătărie, superior și inferior.

Datorită proprietăților excelente, utilizăm panouri fabricate din HPL decorativ de înaltă rezistență, presat pe o placă de PAL, materiile prime de calitate asigurând o mare durabilitate și întreținerea ușoară.

Oferta noastră include numeroase plăci standard, plăci grafice, inclusiv o placă antistropi din aluminiu, cu miez din MDF, creând, prin asortarea cu blatul de lucru, senzația de fluiditate a Bucătăriei Brüssels.

image

Antistropire

image

Antistrop triunghiular

image

Antistrop rectangular

Panouri perete

Accesorii Interioare

Organizare polite si sertare

image
image
image
image

Cu ajutorul compartimentarilor, mariti valoarea functionala a sertarelor si pastrati in ordine tacamurile si ustensilele de bucatarie.

Tavitele pentru tacamuri, fixe, modulare sau flexibile, sunt compatibile cu orice tip de sertar.

Suportul reglabil pentru farfurii va ajuta sa le stocati si chiar sa le transportati in siguranta.

image
image
image
image
image
image
image
image

Sertarea deseurilor

Pe lângă colectarea selectivă a gunoiului, coșurile de gunoi moderne oferă și beneficiul unei

bucătării curate și igienice: coșurile se extrag fără capac, iar utilizatorul trebuie doar să deschidă ușa

ori sertarul și să depoziteze resturile.

De asemenea, pentru că sunt fabricate pe principii ergonomice, ele permit utilizatorului să facă o

singură mișcare pentru o acțiune, fără să fie nevoit să se aplece pentru a ajunge la coșul de gunoi.

image
image

Balamale

Toate componentele bucătăriei Drift sunt premium, de la cele vizibile, la cele ascunse, precum balamalele.

Acestea au însușiri superioare, datorită cărora rămân perfect aliniate, mecanismele în care sunt integrate prezentând maximă fiabilitate chiar și în cazul unor variații mari ale condițiilor de umiditate.

Balamalele de calitate ale bucătăriei Drift asigură închideri și deschideri repetate, fără modificări de integritate, ușile așezându-se lin exact în locul potrivit, fără să scoată nici un sunet strident, nici un scârțâit.

Balamalele bune se văd, dar nu se aud. Tăcerea bucătăriei Drift e încă o dovadă că ai făcut alegerea potrivită.

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.