pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Transformă-ți bucătăria în spațiul visurilor tale cu o bucătărie la comandă

Transformă-ți bucătăria în spațiul visurilor tale cu o bucătărie la comandă

599 Views

Bucatariile la comanda sunt un mod excelent de a transforma orice spatiu intr-o bucatarie moderna si functionala. Deoarece sunt create special pentru spatiul dumneavoastra, sunt mai flexibile, ofera mai multa functionalitate si permit economii de spatiu. In plus, bucatariile la comanda va ofera posibilitatea sa va personalizati designul si sa alegeti din o gama variata de materiale si finisaje.

Îți place să petreci timp în bucătărie pregătind rețetele tale preferate?

Bucătăria este, de cele mai multe ori, locul preferat al tuturor celor din familie de la mic la mare.

Designul bucătăriei ar trebui să fie atractiv, original, dar totodată, foarte important, ar trebui să garanteze un proces confortabil și ușor de gătit. Bucătăriile ar trebui să ofere o atmosferă plăcută pentru a găti, pentru a servi masa sau pur și simplu pentru a sta la un pahar de vorbă cu prietenii.

Bucătăria este locul cel mai frecventat și vizitat din întreaga casă. În bucătărie, gazda poate pune in aplicare talentele ei de gătit pentru a crea mese delicioase, de aceea, atunci când oamenii planifică achiziționarea sau înlocuirea unei bucătarii, acordă multă atenție acestui proces.

Evolutia bucatariilor la comanda

Bucătăriile la comanda au evoluat de la simple spații amenajate cu dulapuri de depozitare la zone cu mobilier la comandă care transformă locul într-o magie.

Insula de bucătărie a devenit piesa centrală care are un rol atât estetic cât și practic. Ea mărește zona de blat de lucru, de depozitare, dar are și rol de loc de luat masa. Pe măsură ce mobilierul de bucătărie a evoluat, etajerele suspendate au fost înlocuite de corpuri închise ce pot fi personalizate. Acum avem corpuri vitrină în care expunem pahare și farfurii, avem corpuri special compartimentate pentru ustensile de gătit, avem separatoare de sertare pentru tacâmuri, șervete și nu numai.

Realizăm bucătării pe comandă, de foarte mulți ani și prin fiecare proiect dus la bun sfârșit ne dorim să aducem un plus de valoare și mai mult confort în viața proprietarilor.

Designul bucătăriei este un proces complex care implică multe decizii importante, inclusiv alegerea materialelor potrivite. Deoarece bucătăria este una dintre cele mai utilizate camere din casă, este important să alegeți materiale care să reziste la uzură și să ofere un aspect atractiv.

Alegerea materialelor este o parte foarte importanta a procesului de proiectare, iar în cazul bucătăriilor la comanda nu se face excepție. Alegerea materialelor potrivite nu numai că poate influența aspectul general al bucătăriei, dar poate afecta și funcționalitatea acesteia. Prin urmare, este important să luăm în considerare atât aspectele estetice, cât și cele tehnice atunci când alegem materialele pentru designul bucătăriei.

Tendințele și inovațiile în designul bucătăriilor sunt mereu în schimbare. Astfel, este importantă cunoașterea tehnologiilor și materialelor disponibile pe piață pentru a putea crea un design modern și funcțional pentru bucătăria dumneavoastră.

Ar trebui să alegem materiale care să fie durabile și rezistente la uzură, la temperaturi ridicate, la zgârieturi, pete și căldură. Un factor important în designul bucătăriei la comanda îl reprezintă igiena și ușurința de întreținere și curățare a materialelor.

Mobilierul de bucătărie se poate realiza la comandă și poate fi personalizat astfel încât să corespundă necesităților actuale.  Indiferent de formă, de culoare, de mărimea lor, bucătăriile sunt nucleul casei și acesta este unul din motivele pentru care Naturlich realizează cele mai frumoase bucătării la comandă.

Fie că vorbim de o bucătărie impozantă, de un mobilier cu linii clasice sau de unul cu intervenții moderne, întotdeuna ne adaptăm la cerințele clientului și încercăm să venim în întâmpinarea dorințelor lui cu soluțiile cele mai bune.

Alegerea bucatariei potrivite, care se potriveste nevoilor tale, este mai importanta decat incercarea de a copia bucataria care ti-a placut cel mai mult dintr-o revista.

Realizarea unei bucatarii la comanda este un proces minunat de transformare a unui spatiu gol intr-o camera functionala si moderna. Indiferent daca optati pentru un stil traditional sau modern, exista solutii de bucatarie la comanda potrivite pentru orice buget, stil si dimensiune.

Bucatariile la comanda au mai multe avantaje. In primul rand, deoarece sunt create special pentru spatiul dumnmeavoastra, sunt mai functionale decat bucatariile standard. De asemenea, sunt extrem de flexibile si permit oamenilor sa aleaga orice design, culoare si dimensiune. In al doilea rand, bucatariile la comanda sunt un mod excelent de a economisi spatiu.

Facand parte din mobilierul dumneavoastra, bucatariile la comanda pot fi create pentru a se potrivi in orice configuratie si dimensiune a spatiului, ceea ce face ca suprafata sa fie utilizata la maximum. In al treilea rand, bucatariile la comanda va ofera posibilitatea sa va personalizati designul. Puteti alege din o gama variata de materiale si finisaje, inclusiv mese, scaune, dulapuri si chiar pardosel. Inainte de a comanda o bucatarie, trebuie sa luati in considerare anumite aspecte.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa masurati spatiul disponibil. Acesta va determina ce dimensiune de bucatarie puteti comanda.

Urmatorul pas este sa alegeti materialele si finisajele dorite. Puteti alege dintre lemn, metal, sticla si alte materiale.

Puteti alege, de asemenea, si alte componentele esentiale pentru bucatarie:

Blatul de lucru

Blatul este elementul mobilei de bucătarie supus cel mai mult uzurii, reprezentând linia vizuală de demarcație dintre planul superior și cel inferior, fiind, de asemenea, elementul care unește segmentele din partea de jos și le conferă cursivitate.

Dăm lemnului și pietrei un nou sens, de a-și etala frumusețea ascunsă și durabilitatea înnăscută, prin blaturi de lucru care respectă cele mai înalte standarde de calitate din punct de vedere al rezistenței la acțiuni mecanice, termice și umezeală.

Utilizăm blaturi de lucru postforming, cu o placă de PAL simplu la bază, acoperită cu un laminat decorativ HPL, durabil și cu o crescută rezistență la impact, întărite în partea din față cu o placă de fibre lemnoase cu densitate înaltă.

O fâșie specială de silicon, cu rol de protejare a blatului împotriva infiltrației apei, este aplicată sub cantul profilat, care poate fi cu HPL sau drept ABS, un produs termoplastic atât cu rol de protecție, cât și estetic, fiind integrat în 14 decoruri cu influențe contemporane sau minimaliste.

Panourile antistropire sunt folosite in bucatarie pentru a evita colorarea peretilor in timpul gatitului.

Datorită proprietăților excelente, utilizăm panouri fabricate din HPL decorativ de înaltă rezistență, presat pe o placă de PAL, materiile prime de calitate asigurând o mare durabilitate și întreținerea ușoară.

Acestea sunt dintr-un material de calitate superioara si pot fi instalate in zona pregatirii  mancarii. Le gasim sub forma dplaci de HPL decorativ. Sunt  versatile ca si structura, culoare si dimensiune. Datorita acestui fapt, pot fi  usor integrate in decorul bucatariei: puteti alege modele standard sau puteti  sa il personalizati, in functie de preferinte.

Organizare polite si sertare sunt potrivite pentru orice obiect  de care ai nevoie imediat; este acel “colt carusel” in care poti pune un blender,  un robot de bucatarie, o masina de tocat.  

Tavitele pentru tacamuri, fixe, modulare sau flexibile, sunt compatibile cu orice tip de sertar.

Suportul reglabil pentru farfurii va ajuta sa le stocati si chiar sa le transportati in siguranta.

Balamale cu inchidere lenta sunt  folosite la usile si sertarele bucatariei. Datorita acestora, se pastreaza un  anumit nivel al zgomotului in bucatarie; astfel, se gateste si se mananca in liniste.

Manerele

Mânerele sunt elemente structurale care contribuie decisiv la caracterul funcțional al mobilei, de aceea am optat pentru materiale care îmbină perfect rezistența la condiții variabile de umiditate și temperatură, cu aderența optimă si curățarea facilă.

Propunem modele dreptunghiulare, rotunjite sau elegante semi-cupole, iar din punct de vedere cromatic am ales tonuri care pot forma combinații cu orice nuanță a fronturilor, cele gri și negre având avantajul că sunt foarte tolerante cu restul culorilor, în timp ce mânerele aurii amplifică senzația de rafinament.

Iluminatul sub dulap va lumina orice bucatarie  sau spatiu de lucru, luminand blaturile si oferind o mare functionalitate si stil.  Acest tip de iluminat poate fi aplicat pe insula de bucatarie, incastrate sub  consola de blat de lucru sau sub elementele de perete. Astfel, putem folosi: spoturi, benzi cu led, becuri incastrate ca reflectoare.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work