pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Un tablou canvas face orice perete să „vorbească”. Alege ce ai vrea să spună despre tine!

Un tablou canvas face orice perete să „vorbească”. Alege ce ai vrea să spună despre tine!

617 Views

În amenajarea casei tale, fiecare element, de la cea mai simplă piesă de mobilier, până la cel mai mic obiect de decor, este o parte a poveștii al cărei erou ești, având un rol important în menținerea coerenței liniei narative. Derapajele stilistice sunt, însă, un risc permanent, temperarea tendințelor de a supraîncărca vizual o încăpere fiind o dovadă de maturitate. Orice poveste are un final, așa că este esențial să știi când și cum să te oprești. Un tablou este soluția perfectă pentru a încheia orice aventură de design interior, ca punctul de la capătul pledoariei acestui test vizual despre cum vezi spațiul tău personal. Mai ales un tablou canvas are o capacitate imensă de a-ți exprima stările, mirările, întrebările, dar și cele 1.000 de cuvinte nerostite la cât a fost apreciată o imagine în general, deși un model de calitate cu siguranță depășește valoare aceasta estimată inițial.

Imagini de serie, efect original

Realizarea unui tablou canvas presupune îmbinarea artei cu tehnologia și respectarea mai multor pași: fotografierea la rezoluție înaltă, prelucrarea imaginii, printarea pe un material de calitate, montarea corespunzătoare pe cadrul de lemn. Executate profesionist, aceste elemente decorative oferă o claritate superioară tablourilor produse cu pensula și, în plus, nu sunt limitate de posibilitățile creative ale unui pictor.

Tocmai de aceea oferta Natürlich este extrem de variată, de la tablouri canvas abstracte, la peisaje exotice, figuri geometrice hipnotice, animale, citate motivaționale sau comori arhitecturale din patrimoniul cultural al omenirii. Iar portretul unei personalități se potrivește în orice sufragerie, la fel și o imagine urbană constând într-o panoramă nocturnă reprezentând o metropolă îndepărtată, intens luminată ca și cum ar fi picurată cu lumina stelelor și care îți transformă peretele într-un ecran pentru proiectarea visurilor. Te poți teleporta cu gândul unde vrei, doar închizi ochii, nici nu trebuie să numeri până la trei, fiindcă nu e magie, doar imaginație ajutată de un pic de tehnologie.

Și pe cât de superbe sunt imaginile explicite, pe atât de provocatoare sunt cele „încâlcite”, cu mesaje ca o ghicitoare, parcă necesitând indicații lămuritoare, oferindu-ți o șansă de scăpare atunci când subiectele clasice de discuție devin plictisitoare: îți poți provoca invitații la o dezbatere asupra diverselor semnificații. Cu siguranță că atunci când vezi un tablou canvas cu un elefant într-un copac îți simți mușchiul imaginației un pic prea întins și tocmai fiindcă nu va fi pe deplin înțeles subiectul de discuție va fi cu atât mai aprins.

Avem chiar și tablouri canvas pentru camera copiilor, frumoase prin simplitatea și inocența mesajului, care o reflectă pe a lor.

Din punct de vedere cromatic, un tablou canvas oferă spectacolul unui dans nebunesc de culori, expresie a unui spirit permanent sub asediul unor explozii de stări și fiori, sau o sobrietate coloristică, reflectând atât reținerea artistică, cât și pe a ta. Fiecare alege să transmită prin tabloul lui canvas altceva.

Tipuri de tablouri canvas

Pentru realizarea unui tablou canvas, o imagine cu înaltă rezoluție este imprimată pe o pânză cu o rezistență crescută și cu o capacitate superioară de absorbire a cernelii, de redare a culorilor și  detaliilor, inclusiv a texturii, pentru o senzație pronunțată de realism. Pânza imprimată îmbracă apoi un cadru de lemn special, curgând peste marginile acestuia ca apa dintr-o piscină a infinitului, astfel că tablourile canvas nu au, în general, o ramă care să indice unde se termină imaginea, ca și cum s-ar continua pe verso.

După structură, tablourile canvas pot fi simple – adică o imagine, o pânză, sau tip puzzle – imaginea de ansamblu formându-se prin potrivirea mai multor piese, panoramele fiind puse cel mai bine în evidență de acest tip de redare.

După subiect, există tablouri predefinite, cu imagini de la furnizori de specialitate, rezonând cu mari categorii de consumatori, respectiv personalizate, cu imagini puse la dispoziție de client.

După formă, opțiunile includ tablouri canvas pătrate, dreptunghiulare sau hexagonale, Natürlich oferind, de asemenea, și diverse combinații de dimensiuni, pentru a se potrivi pe fiecare perete și cu orice gust.


Așa că savurează o cafea în sufragerie privind spre o plajă pustie, cu un cer de un albastru ireal care se admiră pe sine într-un la fel de inexprimabil ocean, sau „intrând” într-un tablou canvas cu gondole venețiene șerpuind prin canale neîncăpătoare, de la prea multele priviri care se agață de ele visătoare.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Decoratiuni
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work