pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Transformă într-un tărâm magic camera copiilor, să încapă în ea toate dorințele și visele lor

Transformă într-un tărâm magic camera copiilor, să încapă în ea toate dorințele și visele lor

691 Views

Camera copiilor este una dintre cele mai pretențioase spații de mobilat dintr-o locuință, deoarece trebuie să îndeplinească mai multe roluri în acelați timp, odihnă, joacă și învățare, iar părinții sunt nevoiți să delimiteze o zonă clară pentru fiecare. Trebuie să poată combina într-un mod eficient calități diferite, păstrând un echilibru între scopul recreativ și cel educativ, ținând cont în același timp de trei factori importanți: gen, număr și vârstă. Totul, de la mobilierul de dormit, la cel pentru depozitare, trebuie luat în considerare raportat la date precum: băiat sau fată, unul sau o gloată, preșcolar, cuminte învățăcel sau adolescent rebel.

Depozitare pentru jucării și vise de-a fi mare

Atunci când mobilezi camera unui copil trebuie să ții cont de ceea ce îi place, că doar este lumea lui, sau a lor, caz în care multitudinea gusturilor complică și mai tare alegerea culorilor, a decorațiunilor, a paturilor, a birourilor, precum și delimitarea spațiilor.

Și cu cât este mai mare, cu atât devine mai mare și nevoia lui de depozitare, în cât mai multe sertare, lăzi, fel și fel de cutii - cufere cu comori pentru copii. Acestea sunt foarte importante pentru păstrarea unei camere curate și organizate, o veșnică corvoadă pentru un copil care nu consideră ordinea o prioritate. În plus, unde un părinte vede un haos de nedescris, el vede ingredientele din care își poate îndeplini orice vis, deocamdată toate împrăștiate anapoda pe podea, dar asta doar pentru că nu a decis încă ce vrea.

Însă părinții îl pot ajuta cu o cutie de depozitare în primul rând încăpătoare, fiindcă colecția de jucării a celui mic este în permanentă dezvoltare, iar apetitul lui pentru altele și altele, tot mai mare. Apoi, trebuie să fie ușor de folosit, cu un design simplu și eficient, pe înțelesul lui, care înțelege foarte bine că trebuie să aloce timp lucrurilor importante, adică jocului, nu adunatului sau plictisitoarei activități de-a v-ați-aranjatului.

De asemenea, alege un model frumos, precum un coș de depozitare creativ, ușor de integrat în lumea lui, ca și cum ar face parte din recuzita jocului.

Somn ușor, mai ușor de zis decât de făcut

Mulți copii au probleme cu somnul. Nu s-ar despărți nicicum de năzdrăvăniile de peste zi, așa că patul trebuie să îi cheme ca și cum le-ar vorbi și i-ar aștepta pentru a porni într-o altă aventură, în lumea visurilor, însoțiți, pentru protecție, de pupicul de noapte bună al părinților.

Cu un pat supraetajat este simplu să convingi un copil, fiindcă este ceva de cățărat, o structură interesantă de escaladat, intră în el ca un explorator și rămâne acolo pentru un somn ușor, până la episodul următor, adică o nouă zi, cu infinite posibilități de a face noi năzdrăvănii.

Paturile speciale de la Natürlich sunt făcute pe măsura copiilor, confortabile și rezistente, pentru a suporta întreaga greutate a entuziasmului lor, deoarece, deși nu este recomandat, ba chiar din contră, e descurajat, ce copil nu a sărit măcar o dată în pat?

Cel mai frumos decor, pornind de la covor

Mobilarea camerei celor mici mai trebuie să treacă și importanta probă de decor, probabil subiectul cel mai chinuitor pentru părinți. Un bun început este un covor amuzant, în formă de pisică, tigru sau având desenat un șotron, care îi va stimula să-și prețuiască și mai mult camera (și poate chiar să o îngrijească).

Este dificil să alegi ce culori se potrivesc, ce personaje din desene, ce sportivi sau vedete, fiindcă nu le poți lipi orice pe perete. Trebuie să respecți regulile din lumea lor minunată, care prin puterea imaginației devine nelimitată, plină de dorințe, visuri, posibilități, bucurii, cum le sunt lăzile pline de jucării.

La Natürlich te ajutăm să faci din lumea lor un loc primitor, pe care abia așteaptă să-l exploreze și în care să viseze la ce vor face în fiecare zi și în următoarea zi, nu când vor fi mari și deja nu vor mai ști cum să decoreze o lume magică pentru proprii lor copii.

Și atunci vom fi noi aici, pentru a le reaminti.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work