pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Sădește în câmpul vizual câte o decorațiune frumoasă și îți vor răsări mici bucurii peste tot prin casă

Sădește în câmpul vizual câte o decorațiune frumoasă și îți vor răsări mici bucurii peste tot prin casă

296 Views

 Anumite decorațiuni pot face minuni în amenajarea locuinței. Fiecare încăpere, în funcție de specificul acesteia, poate fi nu doar utiliată cu tot ce ai nevoie, ci și înfrumusețată astfel încât să-ți facă cu adevărat plăcere să stai în ea, să fii mândru că este a ta, o oază de relaxare în care să-ți poți petrece ziua admirând, ca într-un cadru idilic personal, fiecare ornament, fără un rol practic propriu-zis, doar frumos, dar frumosul este cel care-ți transformă casa într-un loc de vis.

Surse inepuizabile de energie pozitivă

Ornamentele aduc energie pozitivă într-o cameră, o încarcă cu optimism, cu lumină, chiar dacă aceasta nu vine de la flacăra dintr-un superb suport de lumânare din sticlă vălurită, prin ale cărui delicate contururi, pe măsură ce ceara pică, flama se ridică, pentru a-și răspândi strălucirea în lumea ta idilică. Iar un inedit suport de lumânare sticlă orange, ca o rocă de pe altă planetă, va fi o permanentă sursă de încântare, pereții translucizi îmblânzind lumina înainte de a o răspândi, domolindu-i pâlpâirea și dozându-i strălucirea, pentru a acoperi încăperea cu un văl delicat, ca și cum lumânarea s-ar fi rușinat, fiindcă în tăcerea serilor din living uneori totul capătă un înțeles mai clar cu cât se vede mai neclar.

Decorațiunile, în general, sunt cel mai bine puse în valoare în sufragerie, indiferent de materialul din care sunt create - sticlă, metal, lemn, plastic sau pânză, că sunt de pus pe o poliță ori pentru a fi agățate, sau de tematică, precum superbele aranjamente de Crăciun cu care Natürlich te-a pregătit sufletește pentru un an mai bun. Sunt perfecte pentru living, unde un bulldog negru din ceramică, mereu cuminte, și o mască african, o decorațiune exotică, pot face ca lumea aceasta haotică să se oprească la ușa casei tale, înauntru timpul oprindu-se pentru o binemeritată pauză de încântare.

Decorațiunile se potrivesc, însă, foarte bine și într-un dormitor, datorită faptului că induc o stare de contemplare, de renunțare la orice încordare, astfel că nu trebuie ca, privindu-le, mintea să funcționeze, ci doar să se minuneze.

Decorațiunile oferă o pauză de la gândire

Decorațiunile au un important rol de suport vizual, pe care privirea, mereu solicitată de toți stimulii de peste zi, să se poate odihni. Aceasta permanent sortează, apreciază, selectează ceea o interesează din îngrămădirea de obiecte care asaltează câmpul nostru vizual, îngrămădit, în principal, de obiecte cu o anumită utilitate. Dar un obiect de decor nu face nimic, doar oferă bucurie, încântare, o stare fără gânduri, de pură admirare, de relaxare.

Precum o frumoasă pânză canvas palmier sau foarte interesante decorațiuni din metal, aducând combinații artistice de forme care nu trebuie înțelese, doar culese în privire și lăsate să devină o amintire frumoasă despre toată această frumusețe care te așteaptă acasă.

Acesta este unul dintre marile beneficii ale decorațiunilor, că nu te solicită mental, nu îți încarcă aglomeratul câmp vizual cu mistere pe care să fii nevoit să le dezlegi, lucruri pe care să trebuiască să le înțelegi, să vezi cum funcționează, cum se utilizează. Chiar din contră, permit o detașare de tot ceea ce are un scop pur practic și o refugiere în estetic, în frumos.

Și nu trebuie să fie nimic complicat. Pentru ca mintea să se minuneze este suficientă o oglindă inedită, ca o reprezentare creativă a unui soare, pe atât de strălucitor pe cât vei părea tu privindu-de în ea și la acest superb element de decor. Cum este și un set de oglinzi ovale atârnând ca pendule sau ca cercei, câte două, în perechi. Poate de aceea se spune că, uneori, pare că pereții au urechi...

Și toate aceste decorațiuni, alături de multe altele, au reduceri considerabile la Natürlich, de până la 30%, până la finalul acestei luni, deoarece vrem să ai un început de an frumos, ca și cum ianuarie ar fi ea însăși prima decorațiune împodobind un 2023 luminos.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Decoratiuni
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work