pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Reduceri la mobilă pe săturate!

Reduceri la mobilă pe săturate!

636 Views

Sania Moșului nu are limită de greutate, așa că servește reduceri la mobilă pe săturate!

Gata, s-a terminat cu marile oferte... exact la fix, ca să înceapă altele. La Natürlich învăţăm de fiecare dată din campaniile precedente cum să ajustăm preţurile pentru a evita accidente la cumpărături, prin care noi să rămânem cu stocurile neconsumate, iar tu cu visurile nematerializate. Black Friday s-a încheiat, apoi Yellow Week a preluat ștafeta în maratonul reducerilor, iar acum e Express Rabatte pentru mii de produse incluse în campania în continuă desfăşurare de a te ajuta fără încetare să îţi înnoieşti casa, cu mobilier pentru living, dormitor, baie, bucătărie, cu caracteristici superioare de calitate şi durabilitate. Ți-am pus la dispoziție, de asemenea, nenumărate obiecte de decor, pentru bucuria sufletului și plăcerea ochilor.

Te asistăm în orice căutare, mai puțin pentru un horn mai mare

Singura problemă cu reduceri atât de multe şi de mari este că o să-ţi permiţi de toate şi va trebui să decizi unde și cum vor fi depozitate, iar înainte de asta, cum să fie strecurate în casă. Din păcate, hornuri nu avem de vânzare! Dar măcar nu va fi o problemă de transportare, fiindcă va găsi Moşul, cu siguranţă, o modalitate de livrare, din moment ce le poate îndesa pe toate pe sania lui super încăpătoare.

Că tot veni vorba despre sănii, chiar și la acestea poți găsi prețuri bune, iar pe măsură ce zăpada se va depune, o să te atragă tot mai mult preţurile la fel de mici ca acei pici care vor chiui de fericire că Moşul a fost şi anul acesta atât de priceput în a le aduce exact ceea ce au cerut. Iar sezonul de cumpărături este abia la început!

Vrem sa creăm condițiile pentru a-ți îndeplini ambițiile de reamenajare a locuinței, cu un nou pat, o altă canapea, o altfel de  comodă pentru televizor, pe care să stea următorul model, de nivel tehnologic superior. 

comoda televizor

Și te ajutăm să faci fericiţi și cât mai mulți copii, fiindcă, pe lângă sănii, avem și jucării!

Iar reducerile sunt mari, unele până aproape la jumătate, spre exemplu la o bibliotecă alb mat și stejar nisipiu, iar dacă nu cunoști combinația asta cromatică o vei descoperi în același timp cu un preț ce a suferit o transformare dramatică.

biblioteca alb mat si stejar nisipiu

Graba nu strică nimic, acum chiar te ajută un pic

Probabil ar fi o idee bună să nu mai zăboveşti. Vin sărbătorile cu prețuri ca din povești, dar orice poveste are un sfârşit, aşa că în această perioadă e de dorit să fii un pic grăbit. Moșul își înhamă deja renii și până ajunge la tine sacul poate fi golit, căci toată lumea a pornit fix acum pe același drum al dărniciei.

Sau poate nu ar trebui deloc să te grăbești. Poate o să găsim noi alte motive de sărbătoare și pentru reduceri viitoare, Black Friday, Yellow Week, Express Rabatte fiind doar o scuză pentru a mai tăia un pic din prețuri. Este modul nostru de a ne asigura că sania Moșului va fi complet încărcată, misiune, totuși, extrem de complicată, deoarece, fiind atât de fermecată, are o capacitate de depozitare care nu poate fi explicată. Dacă s-ar putea, la Natürlich soluția ar fi deja încorporată într-o mobilă şi mai lăudată.

Ceea ce este important să știi este că vrem în continuare să ne fii, mai mult decât client, consecvent utilizator și evaluator ale muncii noastre de zi cu zi, pe care de peste 11 ani o facem cu seriozitate nemțească, măiestrie românească și înțelegerea firească a nevoilor tale de confort și spațiu. Știm că o apreciezi, că între noi este o relație durabilă, iar dacă găsim tot felul de motive pentru reduceri, este pentru că vrem să crezi cu adevărat că vom face tot ceea ce ține de noi pentru ca tu să obții casa la care ai visat.

Dacă asta înseamnă să ieftinim, atunci așa să fie! „Ich liebe dich” nu este doar o declarație pe hârtie, ci o susținem cu tărie, înfruntând prețurile cu vitejie.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work