pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Primăvara este în toi, așa că dă casei un restart fresh cu mobilier aerisit și prețuri noi

Primăvara este în toi, așa că dă casei un restart fresh cu mobilier aerisit și prețuri noi

295 Views

„Vine, vine primăvara!” este un strigăt de bucurie cu care mai ales copiii întâmpină sosirea triumfală a unui oaspete care nu vine niciodată cu mâna goală. Aduce soare, optimism, flori și o poftă nesățioasă de culori, revitalizând atât tabloul naturii, cât și pe cel interior, din casă, dar și mai din interior, din sufletul reîncărcat cu o energie frumoasă. Astfel, locuința poate fi reîmprospătată vizual cu mobilier inspirat, care aduce o vibrație nouă în spațiul nostru personal. Unul aerisit înainte de toate, fiindcă anotimpul abia ieșit de sub plapuma grea a iernii, topită sub atingerea blândă a razelor de soare, aduce o eliberare din sufocanta și îndelunga gerului strânsoare. Încearcă, așadar, o altă abordare, una minimalistă, deși asta nu înseamnă o listă de cumpărături mai scurtă, ci doar una mai eficientă, mai exclusivistă.

Mobilă discretă, pentru o locuință cochetă

Respiră aerul înnoit de primăvară, soarbe toate culorile și toată lumina de afară dintr-o singură privire, închide mohorală iernii într-o amintire și lasă-ți casa să respire ușurată, inundată de o viață nouă, revigorată. Una mai simplă, totodată.

Așa că scoate tot din dulapuri, iar după ce le-ai eliberat, să fie mai ușor de manevrat, scoate-le și pe ele și înlocuiește-le, dar nu neapărat cu altele asemănătoare, ci cu alternative mai elegante, care nu aglomerează spațiul, ci îl degrevează, reducând corpurile de mobilier la structura lor de bază.

Începe din sufragerie, zona din casă cu cea mai mare aglomerare de bunuri și unde va fi cel mai evident că rafturile și polițele pot înlocui aproape orice alt spațiu de depozitare.

Sunt în mod special recomandate pentru tot ceea ce înseamnă obiecte decorative, precum fotografii, bibelouri, vaze, lumânări, diverse aranjamente creative. Dacă ți se pare că nu sunt suficient de încăpătoare, capacitatea acestora poate fi extinsă cu ușurință, prin amplasarea unor coșuri de depozitare sau a unor simple cutii, care permit o aranjare mult mai organizată și o ordonare eficientă a obiectelor pe categorii.

Polițele sunt perfecte și pentru păstrarea cărților, mai ales dacă nu ai atât de multe încât să provoci invidia bibliofililor. Dacă, totuși, preferi o soluție clasică pentru clasicii ale căror învățături le păstrezi, o alegere foarte bună va fi o bibliotecă nonconformistă în formă de copac. Aceasta ocupă foarte puțin spațiu, astfel că te ajută să obții o sufragerie în același timp descongestionată și elevată.

De asemenea, în dormitor, o fotografie cu persoana iubită și o lumânare parfumată, așezate pe o poliță la vedere, vor face somnul să vină mai ușor plănuind următoarea revedere.

Trucuri ca să te bucuri de o casă aerisită

Un truc foarte simplu pentru a crea senzația de spațiu este să optezi pentru o canapea înălțată. În general, aceasta este mai suplă, nu pare atât de plină, spațiul de dedesubt fiind mai ușor și de curățat, dar și de traversat de către lumină, pentru a ajunge în fiecare colțișor care suspină după atingere înviorătoare a acestui anotimp înnoitor.

De asemenea, are un efect instantaneu de purificare vopsirea pereților în culori luminoase, care vor deschide vizual spațiul, vor crea senzația de adâncime și vor da oricărei încăperi un plus de prospețime.

Nu scăpa din vedere nici detaliile de design aparent nesemnificative, precum un covor de dimensiuni reduse sau o perdea ușoară și vaporoasă, pulsând imperceptibil la atingerea luminii revărsate-n casă.

Și oglinzile te vor ajuta să inunzi sufrageria cu raze de soare, să fie plină până la refuz de primăvară, să dea pe dinafară. Fă și un coș de bambus artizanal să răsară pe hol sau într-un colț al camerei de zi și te vei bucura și de o soluție simplă de depozitare, și de un strop de natură zi de zi.

Noroc că la Natürlich avem Spring Sale până în luna mai, cu reduceri mari, de până la 50%. O parte pui tu, o parte lăsăm de la noi, fiindcă primăvara este în toi și vrem să te bucuri de ea cu prețuri noi.

Aduce soare, optimism, flori și o poftă tot mai mare de culori, revitalizând atât tabloul naturii, cât și pe cel interior, din casă, dar și mai din interior, din sufletul reîncărcat cu o energie frumoasă.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work